TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti

+25
legenda
gvajmo
dem6n6vic
kelebrimbor
windcharger
miljenko91
yy22
divljasvinja
renegade38
Chromedome
Jazz's girl
zecijauskas
OPTIMUS_PRIME
Cool Tables
rodimus85
Evil'Con
g2k
Sammael
Danilko
Aerialbot
kaznove
skubi
Razorclaw
scan1
buzer
29 posters

Page 31 of 31 Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Go down

Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti - Page 31 Empty Re: Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti

Post by Ommadon Tue May 30, 2017 12:10 pm

Vreme je za restart
Ommadon
Ommadon

Broj poruka : 65
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 44

Back to top Go down

Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti - Page 31 Empty Re: Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti

Post by Canegor Tue May 30, 2017 1:21 pm

Ja sam potpuno digao ruke od filmova i cele te estetike i "mitologije".

Ne zelim da ispadne sada da sam G1 purista, ali ovo sto rade cisto nije uopste zabavno.

1. Dizajn - nema nikakvih prepoznatljivih karakteristika kod velikog broja likova. Decpticoni su svi samo siva metalna masa i nisam bio ni svestan da je npr. Soundwave bio u trecem delu dok nisam procitao na netu. Dosadni su alt modovi - G1 jeste imao kasetofone i insekte ali je to bar bilo dovoljno wacky da bude zabavno.

2. Prica, ili nedostatak iste, potpuno me diskonektuje sa likovima. Apsolutno ne znam nista o Barricade-u na primer. Ok, policijski je auto...i sta sa time? Likovi nemaju nikakvu razradu. Ne mogu da zamislim da se deca igraju sa tim igrackama kaos to smo mi nekada i da pokusaju da rekreiraju glavne odlike likova - posto ih nema.

Jedine tri figure koje su mi iole bile zanimljive su Evasion Optimus Prime, onaj Optimus sto je potpuno brutalan sa inzinjeringom koji nisam siguran kako se zove i Shockwave. Video sam kod Nikole neke super custome koje je Danilko brutalno odradio i kada bi to prodavali, verovatno bi skupljao i tu liniju.

Ruku na srce - potpuno su blesavi oni Oreo i Mountain Dew roboti - glupo mi je sto su se pojavili zaista u filmu ali bi kao kolekcionar bi to jos i uzeo samo zbog toga sto je totalno wacky product placement. Podesca me malo na Pepsi Optmus fazon. Very Happy

E da...Starscream mi je i dalje ubedljivo najruzniji dizajn ikada uradjen za Transformerse.
Canegor
Canegor
Član kluba

Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40

Back to top Go down

Post by Ommadon Tue May 30, 2017 1:26 pm

Canegor wrote:Ja sam potpuno digao ruke od filmova i cele te estetike i "mitologije".

Ne zelim da ispadne sada da sam G1 purista, ali ovo sto rade cisto nije uopste zabavno.

1. Dizajn - nema nikakvih prepoznatljivih karakteristika kod velikog broja likova. Decpticoni su svi samo siva metalna masa i nisam bio ni svestan da je npr. Soundwave bio u trecem delu dok nisam procitao na netu. Dosadni su alt modovi - G1 jeste imao kasetofone i insekte ali je to bar bilo dovoljno wacky da bude zabavno.

2. Prica, ili nedostatak iste, potpuno me diskonektuje sa likovima. Apsolutno ne znam nista o Barricade-u na primer. Ok, policijski je auto...i sta sa time? Likovi nemaju nikakvu razradu. Ne mogu da zamislim da se deca igraju sa tim igrackama kaos to smo mi nekada i da pokusaju da rekreiraju glavne odlike likova - posto ih nema.

Jedine tri figure koje su mi iole bile zanimljive su Evasion Optimus Prime, onaj Optimus sto je potpuno brutalan sa inzinjeringom koji nisam siguran kako se zove i Shockwave. Video sam kod Nikole neke super custome koje je Danilko brutalno odradio i kada bi to prodavali, verovatno bi skupljao i tu liniju.

Ruku na srce - potpuno su blesavi oni Oreo i Mountain Dew roboti - glupo mi je sto su se pojavili zaista u filmu ali bi kao kolekcionar bi to jos i uzeo samo zbog toga sto je totalno wacky product placement. Podesca me malo na Pepsi Optmus fazon. Very Happy

E da...Starscream mi je i dalje ubedljivo najruzniji dizajn ikada uradjen za Transformerse.

Slazem se sa gore pomenutim u globalu ali ima nekih izuzetaka, kao sto je Voyager Blockout koji je meni odlicna figura. Iskreno meni se ovaj Megatron svidja kao igracka, kao lik iz filma (za koji sa sigurnoscu mogu reci da cu gledati samo jednom) sam potpuno indiferentan.
Ommadon
Ommadon

Broj poruka : 65
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 44

Back to top Go down

Post by Canegor Tue May 30, 2017 1:33 pm

Dobro, da budem iskren, verovatno ima nekih skrivenih dragulja koje nisam video posto nikada nisam zasao duboko u liniju (ne secam se ni koje BlockOut Very Happy ).

Ovo je vise moj neki generalni utisak za celu liniju i filmove.

Meni su cak i ovako blesave stvari zabavnije od filmskih figura i imam vise rispekta za njih - bar su probali da naprave nesto sto je zabavno:

[You must be registered and logged in to see this image.]
Canegor
Canegor
Član kluba

Back to top Go down

Post by Sammael Tue May 30, 2017 2:50 pm

Sad bi vas pojeli na TFW  alien
Sammael
Sammael
Overlord of Destruction (Admin)

Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45

Back to top Go down

Post by Danilko Tue May 30, 2017 3:08 pm

I mi bi smo njih! Very Happy
Danilko
Danilko
Ambasador

Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37

Back to top Go down

Post by Aerialbot Tue May 30, 2017 3:45 pm

Jbt ovo je 3 nivoa ispod Rotf/Hftd figura
Aerialbot
Aerialbot
Administrator/clan nadzornog odbora

Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04

Back to top Go down

Post by Canegor Tue May 30, 2017 6:10 pm

Sammael wrote:Sad bi vas pojeli na TFW  alien
Ma pusti njih sve razmazene... Neka lepo oni dodju u Dexy da kupe jednu movie figuru pa da vidis kako ce da opale po pljuvanju.   Very Happy
Canegor
Canegor
Član kluba

Back to top Go down

Post by kelebrimbor Tue May 30, 2017 6:34 pm

Canegor wrote:
Sammael wrote:Sad bi vas pojeli na TFW  alien
Ma pusti njih sve razmazene... Neka lepo oni dodju u Dexy da kupe jednu movie figuru pa da vidis kako ce da opale po pljuvanju.   Very Happy
Amin!
kelebrimbor
kelebrimbor

Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41

Back to top Go down

Post by alenpoison Wed Jun 21, 2017 8:52 pm

Evo još jedan repaint, ali nije loš. Dođe i novo oružje. Samo jedno je sigurno, cijena će biti paprena.
alenpoison
alenpoison

Broj poruka : 86
Datum upisa : 2016-12-09

Back to top Go down

Post by Evil'Con Sun Oct 28, 2018 7:12 pm

Prestao sam da sakupljam filmske Tf-ove, ali definitivno cu morati da nabavim ove nove Constructicone, predobro izgledaju, i jos mogu da se kombinuju u Devastatora:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Evil'Con
Evil'Con

Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31

Back to top Go down

Post by Sammael Mon Oct 29, 2018 5:32 am

Dobro su urađeni, premda se meni dizajn kao takav ne dopada. Eventualno mi je Scrapmetal zanimljiv.
Sammael
Sammael
Overlord of Destruction (Admin)

Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45

Back to top Go down

Post by Ptirle Wed Jun 12, 2019 1:48 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
Ptirle
Ptirle

Broj poruka : 297
Datum upisa : 2013-03-07

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 31 Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Back to top

- Similar topics