Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
+25
legenda
gvajmo
dem6n6vic
kelebrimbor
windcharger
miljenko91
yy22
divljasvinja
renegade38
Chromedome
Jazz's girl
zecijauskas
OPTIMUS_PRIME
Cool Tables
rodimus85
Evil'Con
g2k
Sammael
Danilko
Aerialbot
kaznove
skubi
Razorclaw
scan1
buzer
29 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 29 of 31
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Re: Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
Zamislite film koji prati MP liniju
Lagano secenje vena
Lagano secenje vena
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
dvanaest?!
Ih!
iako, ne ocekujem previse od niceg...jedan od glavnih recepata za zabavnu industriju opcenito, otkad udjosmo u novi milenij - osim rimejkova - je pobacati sve sta znamo u ogroman lonac, malo promuckati, filtrirati van ono sta se smatra marketinski najuspjesnijim u koliko god suludoj kombinaciji, i nesto ispadne. 'postmodernizam', jel.
I dalje ne znam jel cinjenica kad je netko upoznat s izvornim materijalom plus ili minus u dozivljaju takvog neceg...
Ih!
iako, ne ocekujem previse od niceg...jedan od glavnih recepata za zabavnu industriju opcenito, otkad udjosmo u novi milenij - osim rimejkova - je pobacati sve sta znamo u ogroman lonac, malo promuckati, filtrirati van ono sta se smatra marketinski najuspjesnijim u koliko god suludoj kombinaciji, i nesto ispadne. 'postmodernizam', jel.
I dalje ne znam jel cinjenica kad je netko upoznat s izvornim materijalom plus ili minus u dozivljaju takvog neceg...
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
mene su na istoriji umetnosti ucili da kada neko kaze postmodernizam, moras reci: "bilo ne ponovilo se"divljasvinja wrote:dvanaest?!
Ih!
heh
a ima dosta znacajki - odbacuje ideje svog prethodnika i teznju pronalazenja neceg apsolutnog, esencije koja bi bila najuzvisenija znacajka citavog koncepta, i miksa sve i svasta uz nepriznavanje distinkcije izmedju uzvisenog i prizemnog, sve je jednako bitno i jednako legitimno. Totalna negacija prethodnika.
..ali ovo je ipak with a twist - elementi koje vadi i miksa su iskljucivo oni koji imaju najvece projicirano trziste i zadovoljavaju sve nishe istog, ergo naprofitabilniji.
neoliberalisticko-konzumeristicki postmodernizam.
jesam ga nasro.
a ima dosta znacajki - odbacuje ideje svog prethodnika i teznju pronalazenja neceg apsolutnog, esencije koja bi bila najuzvisenija znacajka citavog koncepta, i miksa sve i svasta uz nepriznavanje distinkcije izmedju uzvisenog i prizemnog, sve je jednako bitno i jednako legitimno. Totalna negacija prethodnika.
..ali ovo je ipak with a twist - elementi koje vadi i miksa su iskljucivo oni koji imaju najvece projicirano trziste i zadovoljavaju sve nishe istog, ergo naprofitabilniji.
jesam ga nasro.
sila je jaka u vama kolega,divljasvinja wrote:heh
jesam ga nasro.
dekan prof dr Vladimir Mako bi vam dao 10 za ovo pisanije
meni je uvek bila degutantna ta negacija svega sto je bilo pre: ponistimo 10% loseg i 90% dobrog i proglasimo se carevima univerzuma
Tako nekako, da.
Plus bonus poeni za iskrivljenu prilagodbu novom narashtaju.
Cela prica sa novim filmovima se zasniva na tome. Prilagodi neupucenima i ponisti sve od ranije. Zato se ona deca i tako sokiraju kada vide stare crtacedivljasvinja wrote:Tako nekako, da.
lepo objashnjeno stanje svega sada u ova dva poslednja posta, to za prilagodjavanje neupucenima
A valjda to tako mora, jbg....
Spajdermena mog tate je ugrizao radioaktivni pauk, mog je ugrizao genetski modificiran pauk, a Spajdermen mog sina ce biti zarazen pauk-virusom kroz svoj implantirani usb-port.
Da bi se i dalje prodavale, stvari se rebootaju i prilagodjavaju em novim saznanjima koja cine stare stvari smijurijom, em nekom majndsetu (do kojeg valjda dodju istrazivanjem trzista), em trenutnim generacijskim strahovima.
Em jer su ljudi potrosili skoro pa svu mashtu i nisu vise u stanju smisliti ista originalno.
Spajdermena mog tate je ugrizao radioaktivni pauk, mog je ugrizao genetski modificiran pauk, a Spajdermen mog sina ce biti zarazen pauk-virusom kroz svoj implantirani usb-port.
Da bi se i dalje prodavale, stvari se rebootaju i prilagodjavaju em novim saznanjima koja cine stare stvari smijurijom, em nekom majndsetu (do kojeg valjda dodju istrazivanjem trzista), em trenutnim generacijskim strahovima.
Em jer su ljudi potrosili skoro pa svu mashtu i nisu vise u stanju smisliti ista originalno.
ovo prvo ti cak i nije losa ideja...vidisdivljasvinja wrote:A valjda to tako mora, jbg....
a za ovo drugo,velika je verovatnoca,ali eto vidis i ti si cak u naletu pisanija smislio jednu dobru ideju
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
g2k wrote:a za ovo drugo,velika je verovatnoca,ali eto vidis i ti si cak u naletu pisanija smislio jednu dobru ideju
o, imam ja ideja koliko ti dusha zeli....ali u zivotu vremena, prostora i logistike za realizaciju monumentalnih 0,7% toga.
Zato me i ljuti kad ljudi kojima je to posao rade sranja kakva posvud vidjamo...
(i potkrala se greska - moj pauk je bio mutiran. Jer je mutirano tada bilo in, a radioaktivno passe. Genetski modificirani pauci, nekako pretpostavljam, uveseljavaju danasnju publiku.)
Botomlajn - sta god da ga je ugrizlo/zarazilo, to je i dalje Spajdermen, koji i dalje radi iste stvari kao i svi Spajdermen(ov)i do sada, samo je "prilagodjen".
...i koliko god mi svo to ributanje mrsko - da si neki tamo klinac danas, u ovo doba, da li bi se sad ubacio u Transformerse znajuci da postoji 30g neprekinutog kontinuiteta koje bi trebalo izuciti da bi se mogao nazvati čru fanom.....?
Naravno, zanemarujuci cinjenicu da bi se taj kotinuitet vjerojatno odavno pretvorio u ustajalo bezidejno g$&^#, ako bi stalno tupio po istom (eto ti MAstersi kao krunski primjer, recimo).
Zadrzavati staro i graditi na njemu - ne samo u smislu eksploatacije marketinskih vrijednosti Optimusa prajma i ekipe - i odrzavati to sve skupa svjezim novim idejama i konceptima, poshtujuci staro. To bi bio nacin.
Rebootanje je za pi*ke. A to iskljucivo i rade.
potpis za ljude koji otaljavaju svoj posao koji je moj posao iz snova...divljasvinja wrote:g2k wrote:a za ovo drugo,velika je verovatnoca,ali eto vidis i ti si cak u naletu pisanija smislio jednu dobru ideju
o, imam ja ideja koliko ti dusha zeli....ali u zivotu vremena, prostora i logistike za realizaciju monumentalnih 0,7% toga.
Zato me i ljuti kad ljudi kojima je to posao rade sranja kakva posvud vidjamo...
(i potkrala se greska - moj pauk je bio mutiran. Jer je mutirano tada bilo in, a radioaktivno passe. Genetski modificirani pauci, nekako pretpostavljam, uveseljavaju danasnju publiku.)
Botomlajn - sta god da ga je ugrizlo/zarazilo, to je i dalje Spajdermen, koji i dalje radi iste stvari kao i svi Spajdermen(ov)i do sada, samo je "prilagodjen".
...i koliko god mi svo to ributanje mrsko - da si neki tamo klinac danas, u ovo doba, da li bi se sad ubacio u Transformerse znajuci da postoji 30g neprekinutog kontinuiteta koje bi trebalo izuciti da bi se mogao nazvati čru fanom.....?
Naravno, zanemarujuci cinjenicu da bi se taj kotinuitet vjerojatno odavno pretvorio u ustajalo bezidejno g$&^#, ako bi stalno tupio po istom (eto ti MAstersi kao krunski primjer, recimo).
Zadrzavati staro i graditi na njemu - ne samo u smislu eksploatacije marketinskih vrijednosti Optimusa prajma i ekipe - i odrzavati to sve skupa svjezim novim idejama i konceptima, poshtujuci staro. To bi bio nacin.
Rebootanje je za pi*ke. A to iskljucivo i rade.
reboot... pa lakse i jeftinije uvek bolje prolazi, minimum truda i troska i maksimum ucinka i boga mi ide im, to su isti oni boldovani, otaljaju posao za pola sata i kupe 3 jahte, zar ne biste i vi tako?
meni sasvim dovoljna i jedna jahta
ima primjera koliko oces...da citiram legendarnu izjavu:
IDW-ov glavni urednik (!!!!!) za TFove, suocen s fanovima kojima je - gle cuda - bilo stalo do kontinuiteta price i koji su umjesto njega uocavali propuste i sranja..
Sta reci na to....
-----
p.s. - molim nadlezne da prebace ove zadnje postove u odgovarajuci topik.....znam da ne spadaju tu, i rado bih nastavio ugodnu mi diskusiju.
Fala.
ima primjera koliko oces...da citiram legendarnu izjavu:
Andy Schmidt wrote:I'm just constantly surprised at how you guys keep track of all this stuff. It's really impressive. And yes, it's a part of my job, but it's not how my brain works naturally. I have to really work at it. This is part of the job that doesn't come easily to me. ... Back at Marvel we just didn't care
IDW-ov glavni urednik (!!!!!) za TFove, suocen s fanovima kojima je - gle cuda - bilo stalo do kontinuiteta price i koji su umjesto njega uocavali propuste i sranja..
Sta reci na to....
-----
p.s. - molim nadlezne da prebace ove zadnje postove u odgovarajuci topik.....znam da ne spadaju tu, i rado bih nastavio ugodnu mi diskusiju.
Fala.
jedan od mojih bogova Tite Kubo, lepo pise i crta Bleach-a prakticno sam i tako poslednjih 14 godina, sa sve pricama u prici, prejebenim iznenadjenima itd i nigde rupe... SAM, ponovicu SAMdivljasvinja wrote:meni sasvim dovoljna i jedna jahta
ima primjera koliko oces...da citiram legendarnu izjavu:Andy Schmidt wrote:I'm just constantly surprised at how you guys keep track of all this stuff. It's really impressive. And yes, it's a part of my job, but it's not how my brain works naturally. I have to really work at it. This is part of the job that doesn't come easily to me. ... Back at Marvel we just didn't care
Sta reci na to....
-----
Fala.
pa majku vam lopovsku, ne mozete da pratite kontinuitet na 15 strana nedeljno...
kelebrimbor wrote:jedan od mojih bogova Tite Kubo, lepo pise i crta Bleach-a prakticno sam i tako poslednjih 14 godina, sa sve pricama u prici, prejebenim iznenadjenima itd i nigde rupe... SAM, ponovicu SAM
pa majku vam lopovsku, ne mozete da pratite kontinuitet na 15 strana nedeljno...
pa sam i jest najlakse pratiti sve. Ako ti je stalo. Pisem i crtam i ja sam nesto, jos i duze, nigdje rupe.
...samo sta je u startu odluceno da ne ide iz mojih ruku dok citav magnum opus ne bude gotov.
Jednom.
Devastwjtor na priorderu, bbts
Navali narode
[You must be registered and logged in to see this link.]
Shalim se. Da vidimo kolka je kutija, pa cemo u par navrata svima da donesemo kolega i ja
Navali narode
[You must be registered and logged in to see this link.]
Shalim se. Da vidimo kolka je kutija, pa cemo u par navrata svima da donesemo kolega i ja
ma ajde taman sam hteo da ga stavim 130e ok i postarina jos 80e HAHAHHAHAA i carina ma daj ljudi nije relano
legenda- Broj poruka : 447
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 36
Zar ce neko zaista da uzme Hasbro verziju?
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
E da ovo je hasbro onaj takara 2x lepis
Shipping i carina ce kostati vise od same figure,to narucivanjem nece biti ispod 250e sto je po mom misljenju teska budalastina
Ja to uzimam samo ako bude u evropskim radnjama
Ja to uzimam samo ako bude u evropskim radnjama
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
E super a da se organizjuje soping tura
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Realno - Predator
Realno retardirano izgleda.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
sto? vidis da se postigde, neko mu je zalepio samar kolko je ruzan, ostao mu otisak
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 29 of 31