CHUG vesti
+17
gvajmo
dem6n6vic
Canegor
g2k
coa sensei
kaznove
Cool Tables
zecijauskas
Evil'Con
Razorclaw
kelebrimbor
Danilko
divljasvinja
Sammael
buzer
skubi
Aerialbot
21 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 1 of 37
Page 1 of 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
CHUG vesti
So sexy and nice
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Re: CHUG vesti
Imaju taj neki sharm majku im, shto ih vishe gledam, to su mi lepshi, al treba barutazaru da ih plasira ko roadbastera, pa da poverujem
Prevazišao si samog sebe. . . čestitamSammael wrote:Zašto svi imaju ovoliko pribijene butine?
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Pa pogledaj bilo kog transformersa iz kolekcije i uporedi pojas/butine i videćeš koliko ovo čudno izgleda.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Hasbro ili Takara?
Last edited by buzer on Sat Dec 06, 2014 12:45 pm; edited 1 time in total
zanimljiva linija jako......mozda sam u krivu, al izgleda kao nesto skroz dobro i podmuklo namijenjeno starijim geezerima, a opet pristupacne cijene za citav narod i generalno dostupno u ne-ekskluzivnom ne-striktno-kolekcionarskom tojlajnu.
Ko nekad
Ko nekad
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
tradicija se nastavlja...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Idemo macko, prvenac u nas!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
jes mnogo kible, ali dobro izgleda ta kibla
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Došlo vreme da Legendsi izgledaju ozbiljnije od Deluxeva. Powerglide:
[You must be registered and logged in to see this link.]
(daleko bolje proporcije, inventivnija transformacija, artikulacija na istom nivou sa Aerialbotima)
(daleko bolje proporcije, inventivnija transformacija, artikulacija na istom nivou sa Aerialbotima)
bogami, vrlo ozbiljan!
Jesmo li sigurni da je legends? Na ranijim slikama prikazano je kako Superion drzi Powerglide-a kao oruzj, i tad mi se cinilo da je iste velicine kao Aerialboti. Drugo, ova kutija mi lici na pakovanje za deluxe figuru.
EDIT:
Mislim da su se zeznuli ovi sto su postavljali figure na Singapoure eventu, pise legends, ali kad uporedimo velicinu Powerglide-a kao aviona sa Thundercrackerom koji je odmah iznad vidi se da je skoro duplo veci od TC-a. Ja mislim da je PG deluxe.
EDIT:
Mislim da su se zeznuli ovi sto su postavljali figure na Singapoure eventu, pise legends, ali kad uporedimo velicinu Powerglide-a kao aviona sa Thundercrackerom koji je odmah iznad vidi se da je skoro duplo veci od TC-a. Ja mislim da je PG deluxe.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Powerglide jeste u legends skali, ali stvarno izgleda da je malo veci od ostalih.
Posto je njemu rupa u saci precnika 5 mm, izracunao sam da je on visok isto koliko i Windcharger. Nije bas pouzdano, ali na slici iznad sigurno izgleda da je to tako.
Posto je njemu rupa u saci precnika 5 mm, izracunao sam da je on visok isto koliko i Windcharger. Nije bas pouzdano, ali na slici iznad sigurno izgleda da je to tako.
Evil'Con- Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31
Koji si ti kralj. . .Evil'Con wrote:Posto je njemu rupa u saci precnika 5 mm, izracunao sam da je on visok isto koliko i Windcharger. Nije bas pouzdano, ali na slici iznad sigurno izgleda da je to tako.
kelebrimbor wrote:jes mnogo kible, ali dobro izgleda ta kibla
Silverbolt je u svakoj inkarnaciji u alt modu bio izguzvani robot s avionom na ledjima, tako da su pokriveni.....yebesh unapredjenja, bitno je da nam dugo zivi GEEWUN
Kazem ja, za predsednika, inace ovaj powerglide je jedna od boljih figura koju sam video u poslednje vreme, ne skupljam CHUG jer znam da bi me to dovelo do bankrostva ali definitivno linija koja zasluzuje paznju, po meni mnogo je bolje se igrati sa njima i transformisati ih nego sa MP-ovima. Jedini prbolem je taj sto stalno izlaze:)
Samo da neko napravi nove sake i stopala i Slingshota, i mozda parce za kukove da noge ne izgledaju ovoliko daleko jedna od druge, i odlican je. Bio bi bolji od onog TFC Uranusa.
Samo da neko napravi nove sake i stopala i Slingshota, i mozda parce za kukove da noge ne izgledaju ovoliko daleko jedna od druge, i odlican je. Bio bi bolji od onog TFC Uranusa.
Evil'Con- Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31
Nije loš
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
zecijauskas wrote:Kazem ja, za predsednika, inace ovaj powerglide je jedna od boljih figura koju sam video u poslednje vreme, ne skupljam CHUG jer znam da bi me to dovelo do bankrostva ali definitivno linija koja zasluzuje paznju, po meni mnogo je bolje se igrati sa njima i transformisati ih nego sa MP-ovima. Jedini prbolem je taj sto stalno izlaze:)
polako, kad se malo prorede empeovi, krenuce chugovi po policama
Mnogo je zdepast... Kao gorila izgleda...
Playmobil
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Meni je odličan.
S obzirom da nemam classics verziju Optimusa, a onaj predhodni sam propustio i sada može da se nađe samo po paprenim cenama, ovaj bi mi bio odlična zamena.
S obzirom da nemam classics verziju Optimusa, a onaj predhodni sam propustio i sada može da se nađe samo po paprenim cenama, ovaj bi mi bio odlična zamena.
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Page 1 of 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 1 of 37