Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
+25
legenda
gvajmo
dem6n6vic
kelebrimbor
windcharger
miljenko91
yy22
divljasvinja
renegade38
Chromedome
Jazz's girl
zecijauskas
OPTIMUS_PRIME
Cool Tables
rodimus85
Evil'Con
g2k
Sammael
Danilko
Aerialbot
kaznove
skubi
Razorclaw
scan1
buzer
29 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 23 of 31
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Re: Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
Novi trailer...1.58 Hound iz filma nema veze sa ovom igrackom sto su izbacili,a Lockdown je iste visine kao optimus,daj boze da izbace njega kao treceg lidera,da je onaj dotm BB ripejnt samo neka kao ekskluziva za walmart,Kmart sta ti ja znam
EDIT: Hound je debeljko i ima stomacinu,proporcije igracke su skroz obrnute,ima siroka ramena a malene nogice a u filmu ima uza ramena stomacinu i debele zdepaste noge vidim da se opet pojavljuju "deseptikoni" u vidu nekih dronova,vehicona sta ti ja znam ahhhh....
[You must be registered and logged in to see this image.]
EDIT: Hound je debeljko i ima stomacinu,proporcije igracke su skroz obrnute,ima siroka ramena a malene nogice a u filmu ima uza ramena stomacinu i debele zdepaste noge vidim da se opet pojavljuju "deseptikoni" u vidu nekih dronova,vehicona sta ti ja znam ahhhh....
[You must be registered and logged in to see this image.]
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
mislim da su to transformersi koje kontrolisu ljudi..sa slike ovi crveni su isti oni koji stoje pored bb u hangaru, tako da ce to biti verovatno i glavni zaplet
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
To je haund nakon amerikanizacije. Ona igrachka je jang haund
skubi wrote:To je haund nakon amerikanizacije. Ona igrachka je jang haund
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Mislim da sa sigurnošću možemo da utvrdimo da je Račet prva žrtva u novom filmu.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Opis prvih 15 minuta filma: [You must be registered and logged in to see this link.]
scan1- Član kluba
scan1- Član kluba
E da, samo da kazhem da svi vi koi pravite paniku shto je sve mnogo istochnjachki orjentisano (iskreno nisam ni ja fan), ono, zhalili ste se kad su sve bila americhka kola i kad su sve radnje bile u americi i kao najjachi su i to, a sad kad su meshano internacionalna kola i eto malo far ist tema, opet ne valja. Svijetu se ne mozhe ugoditi
realno, narod je stoka
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Meni je dizajn bulja. Stari dizajn je bio majka u odnosu na ovo. Haund koji ima kozne torbice oko struka.. Previse mi je fluentan i organski dizajn za robote, pogotovo one koji se transformisu u uglaste stvari poput kola (izuzmimo Vejrona) . Ali dobro, odgledacu film svakako.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
ISS, Stingerova transformacija!!!
Sik Šit!!!
Sik Šit!!!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
scan1- Član kluba
sta je to pobogu, trans vukodlak?
inace onaj tv sdpot mi je dobar, ona transformacija bamblbi klona je do jaja cudna, kockice i to to mi je kul
videsmo i jos jednog dinobota i njega jasu! pobogu mogli su ponije da iznajme..nindza kauboji
bice zabavno to iskreno mislim, umetnickoj vrednosti se ne nadam
inace onaj tv sdpot mi je dobar, ona transformacija bamblbi klona je do jaja cudna, kockice i to to mi je kul
videsmo i jos jednog dinobota i njega jasu! pobogu mogli su ponije da iznajme..nindza kauboji
bice zabavno to iskreno mislim, umetnickoj vrednosti se ne nadam
znaci nemam ja nista protiv dizajna i svega toga,sve to deo zabave,ali ovo sa stingerom je prevrsilo,znaci tecni metal t-1000 idemo,na kraju ce verovatno i godzila da izroni iz vode,sto da ne to kuul,a ovo poslednje turbofox sta li je vec.....kako li ce sad hasbro da osmisli transformaciju za stingera,ono lego kockice lele
meni je isto dizajn zheshce sranje, to smo se slozhili, ko ljudi su
edit:
bila su sranja i ranije, ona devojka shto se pretvara u robota, mislim obrnuto, i revidzhov onaj shtavec od kuglica
edit:
bila su sranja i ranije, ona devojka shto se pretvara u robota, mislim obrnuto, i revidzhov onaj shtavec od kuglica
Pa generalno gledano, koliko su sofisticirani vanzemaljci Transformersi i realnije je da izgledaju ovako. Plus, dizajnerski gledano u ovakvoj inkarnaciji su bliži originalnom G1 izgledu (naravno samo ne kockasti). U prva tri filma smo imali robote gde se vide zupčanici, šrafovi i sl. dok su ovde kao celina.
Pitanje afiniteta. Jasno je i da je vrhunac filmskih igračaka bila ROTF/HFTD linija ali i u DOTM a i sada u AOE ima nekoliko prijatnih iznenađenja.
Pitanje afiniteta. Jasno je i da je vrhunac filmskih igračaka bila ROTF/HFTD linija ali i u DOTM a i sada u AOE ima nekoliko prijatnih iznenađenja.
scan1- Član kluba
uhh ne podsecaj me na te spodobe,ali opet i te kuglice su bile robotici i lepo je prikazano cak kavi i formirali su "nesto" cisto da bi mogli da se infiltriraju i ukradu onaj shard,ali se nisu trasformisali u auto pa onda u robota od 6 metara i leteli na povetarcu a i ta zena robot,je ipak ispod te "koze" robot a ne skup kockica,jebiga mozda je to bio i omaz na one Pretenderse iz crtaca.....u dotm-u nije bilo takvih sranja sem "multichangera" laserbeaka....ahhh videcemoskubi wrote:meni je isto dizajn zheshce sranje, to smo se slozhili, ko ljudi su
edit:
evo jos jedan novi klip.....
koje ce ovo lozenje da bude
ovi transformersi iz filma u film su sve manje i manje transformersi a sve vise i vise roboti od lego kockica......XD
yy22- Broj poruka : 183
Datum upisa : 2013-08-27
Kamo srece da su od kockica, tad bi bar bili kockasti. Izgledaju ko gormiti.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 23 of 31