Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
+25
legenda
gvajmo
dem6n6vic
kelebrimbor
windcharger
miljenko91
yy22
divljasvinja
renegade38
Chromedome
Jazz's girl
zecijauskas
OPTIMUS_PRIME
Cool Tables
rodimus85
Evil'Con
g2k
Sammael
Danilko
Aerialbot
kaznove
skubi
Razorclaw
scan1
buzer
29 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 2 of 31
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: Movie / ROTF / DOTM / AOE / TF5 vesti
Još je u filmu Mark Volberg, koji će zbog svog statusa sigurno imati veliku minutažu na ekranu.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40
Meni ovo više zvuči kao neki fanfic.. Podseća me na moje verzije nastavka četvrte sezone G1 Mislim da ovo nije ozbiljna stvar, jer je pre nekako i sam Bay rekao da još uvek ne zna u kojem pravcu će priča ići, ali je rekao da neće biti ni jednog starog lika iz prva tri filma već totalno nova postava, a najavio je i mogucnost Unikrona u celoj prici.. Ja se iskreno nadam Unikronu, Galvatronu, Sajklonusu i naravno Rodimusu, smorio ga je ovaj Optimus vise brate
rodimus85- Broj poruka : 55
Datum upisa : 2012-11-14
rodimus85 wrote:Meni ovo više zvuči kao neki fanfic.. Podseća me na moje verzije nastavka četvrte sezone G1 Mislim da ovo nije ozbiljna stvar, jer je pre nekako i sam Bay rekao da još uvek ne zna u kojem pravcu će priča ići, ali je rekao da neće biti ni jednog starog lika iz prva tri filma već totalno nova postava, a najavio je i mogucnost Unikrona u celoj prici.. Ja se iskreno nadam Unikronu, Galvatronu, Sajklonusu i naravno Rodimusu, smorio ga je ovaj Optimus vise brate
Netačno. Priča je nastavak DOTM-a.
Sa tim što je rekao da će dešavanja u novom filmu otvoriti mogućnost snimanja još filmova.
scan1- Član kluba
Cenim da ta promena postave znaci celokupnu promenu deseptikona, posto ih je ionako sve pobio, autoboti ce uglavnom ostati isti uz verovatno jos po kojeg
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Bla, bla, bla....neki portal....novi deseptikoni...marki mark....shibanje na sve strane...kraj.
scan1- Član kluba
Pa to je i poenta samo da bude dobro uradjeno bez seljastva, necemo videti nikakvu `dubinu` to je ipak blokbaster predvidjen za bioskopsku zabavu
@Scan1, kako moze biti nastavak na DOTM, kad je tu potpuno zavrsena prica.. Btw, gde si to procitao, voleo bi i ja da procitam.. Ne mozes reci za nesto da je ''netacno'' kad ne postoji jos uvek oficijalno oglasavanje o filmu.. ovo sto sam ja rekao, bilo je samo razmisljanje od strane ljudi koji ucestvuju u snimanju filma ,u kom pravcu bi mogao da ide taj nastavak, nista oficijalno.. A ako postoji oficijalno to sto ti tvrdis, voleo bi stvarno da procitam, jer nisam fan Bayformersa, pa ne pratim stvari svakodnevno, zadnje sto sam procitao pre par dana je ovo sto sam napisao..
rodimus85 wrote:@Scan1, kako moze biti nastavak na DOTM, kad je tu potpuno zavrsena prica.. Btw, gde si to procitao, voleo bi i ja da procitam.. Ne mozes reci za nesto da je ''netacno'' kad ne postoji jos uvek oficijalno oglasavanje o filmu.. ovo sto sam ja rekao, bilo je samo razmisljanje od strane ljudi koji ucestvuju u snimanju filma ,u kom pravcu bi mogao da ide taj nastavak, nista oficijalno.. A ako postoji oficijalno to sto ti tvrdis, voleo bi stvarno da procitam, jer nisam fan Bayformersa, pa ne pratim stvari svakodnevno, zadnje sto sam procitao pre par dana je ovo sto sam napisao..
ko je tebi rekao da je završena priča?
uostalom, eno ti tfw pa čitaj vesti.
scan1- Član kluba
Pa sta ko ima da mi kaze, zdrav razum mi je rekao, deseptikoni su svi pobijeni, logicno je da ce doci do nove postave, najverovatnije Galvatron i ekipa.. Mozda i unicron, ne znam na koji nacin bi njega mogli ekranizovati, jer tesko da bi to moglo biti kao u filmu 1986, al ko zna.. a sa novom postavom logicno je da dodje i do nove price, pogotovo ako Unicron bude u tome.. Vazi, provericu, nemas frke..
@Scan1 Hahaha ti ovo nazivas relevantnim?? Kao neko je ukrao skriptu skriven pod imenom ''fan boy'' ili tako nekako, i objavio na internetu, kao on je neki mudonja sad.. Btw, procitaj samo komentare dole..
Eto, to ti je poslednja vest.. Sta sam novo saznao, nista.. ne bi o ovome vise dok se neko od ljudi koji rade na filmu ne oglase, onda mozemo pricati sta nam se svidja, sta ne.. Ovo sve je jos uvek rekla kazala..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Eto, to ti je poslednja vest.. Sta sam novo saznao, nista.. ne bi o ovome vise dok se neko od ljudi koji rade na filmu ne oglase, onda mozemo pricati sta nam se svidja, sta ne.. Ovo sve je jos uvek rekla kazala..
rodimus85 wrote:
Hahaha ti ovo nazivas relevantnim??
Ne kapiram, čemu takav nastup? Smeješ se meni koji pratim vesti o TF4 a ti samo pročitaš poslednju vest (koju je uostalom Sammael postavio na prethodnoj strani) i sve si otkrio? Kul.
rodimus85 wrote:
ne bi o ovome vise
Super.
Last edited by scan1 on Mon Dec 17, 2012 8:18 pm; edited 2 times in total
scan1- Član kluba
Naravno da je netačno ali Bej je sam rekao u TV intervjuu da se radnja nastavlja 4 godine posle DOTM i to je to.
scan1- Član kluba
al iskreno koga bole q sta je on reko ... taj "scenario" je kul, sta ce biti stvarno videcemo za godinu ipo dana. tacka.scan1 wrote:Naravno da je netačno ali Bej je sam rekao u TV intervjuu da se radnja nastavlja 4 godine posle DOTM i to je to.
Guest- Guest
Brate ne smejem se tebi nego tom clanku, moj nastup prema tebi je bio sasvim fer i korektan, preispitaj malo svoj nastup prema meni, od tvog prvog odgovora na moj prvi post, pa do sada i videces ko ima nakaradni nastup.. I pitao sam te lepo da li mozes da mi kazes gde si procitao to sto tvrdis, da mi pustis link, a ti si mi onako nakaradno odgovorio.. dobro, odem ti ja na vesti da vidim sta se desava, i nasmejem se na to sto sam procitao.. Da bi ti i dalje nastavio da me kudiš.. čemu to, ja sam mislio da je ovo mesto gde mi, par nas pravih tf fanova mozemo lepo da se druzimo.. al vidim da ovde malo malo neka negativna energija od pojedinih ljudi, ne svih naravno..
scan1 wrote:rodimus85 wrote:
ne bi o ovome vise
Super.
scan1- Član kluba
Tako sam i mislio....
Hajmo malo manje uzbuđenja oko nečega što je najverovatnije potpuno lažno, više sam ovo danas objavio da malo pokrenem neku diskusiju o tom budućem filmu nego što sam verovao u verodostojnost scenarija.
Uglavnom, ko je pratio snimanje prethodna tri dela, zna da Bay masno (i svesno) laže o svemu i svačemu i da je svaka njegova izjava ciljana samo na to da izazove kontroverzne reakcije i podigne publicitet. Na primer, 100% sam siguran da ne postoji nikakva šansa da se u filmu ne pojavi Optimus (makar poginuo u prvih 5 minuta) jer Hasbro želi da prodaje Optimusove figure.
Vrlo je moguće i da je ovaj scenario potpuno lažan ali da zaista jeste procurio iz Bay-ove kuhinje (zbog publiciteta).
Uglavnom, ko je pratio snimanje prethodna tri dela, zna da Bay masno (i svesno) laže o svemu i svačemu i da je svaka njegova izjava ciljana samo na to da izazove kontroverzne reakcije i podigne publicitet. Na primer, 100% sam siguran da ne postoji nikakva šansa da se u filmu ne pojavi Optimus (makar poginuo u prvih 5 minuta) jer Hasbro želi da prodaje Optimusove figure.
Vrlo je moguće i da je ovaj scenario potpuno lažan ali da zaista jeste procurio iz Bay-ove kuhinje (zbog publiciteta).
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Brate, al se ovde zakuvalo. . .
Cenim da ce u novom filnu, ubaciti neku novu raspalu premrsavu drolju, koja ce da izigrava dobru ribu od glavnog junaka i da ce pola impresija javnosti nakon filma da se vrti oko nje. . . i naravno americke vojske, svetske sile No1, . . . ali naravno aj kao bolesni kompletista pokupovau sve TF iz tog filma, po straom oprobanom receptu ko se pojavio u filmu, kod Bukija u vitrini zavrsio . . .
Cenim da ce u novom filnu, ubaciti neku novu raspalu premrsavu drolju, koja ce da izigrava dobru ribu od glavnog junaka i da ce pola impresija javnosti nakon filma da se vrti oko nje. . . i naravno americke vojske, svetske sile No1, . . . ali naravno aj kao bolesni kompletista pokupovau sve TF iz tog filma, po straom oprobanom receptu ko se pojavio u filmu, kod Bukija u vitrini zavrsio . . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Heh Buzeru, zakuvalo se ko u skupštini Sammael, aj molim te druže učini ono što sam tražio od Aerialbot-a, on kaze da si ti zadužen za to i da ti je preneo..
Nove vesti:
Znači još 3 komada.
Onaj jadan Ratchet-ov kalup će se raspasti potpuno dok dođu do 6. dela.
Michael Bay wrote:
I just hired a great new actor for Transformers 4 to star against Mark Wahlberg. Jack Reynor, he is an Irish kid that came to America with 30 bucks in his pocket. Pretty ballsy. Seriously who does that? Anyway I spotted him in a great little Irish movie WHAT RICHARD DID. This kid is the real deal.
Transformers 4, is not a reboot. That word has been floating around on the net.
This movie takes place exactly 4 years after the war in Chicago. The story makes a very natural transition, and reason as to why we have a whole new cast. This Transformers will feel very different then the last three. We are embarking on a new trilogy.
Michael
Znači još 3 komada.
Onaj jadan Ratchet-ov kalup će se raspasti potpuno dok dođu do 6. dela.
scan1- Član kluba
Buzer ce da kupi i kalup! ima da stavi u vitrinu ispred prve sezone klasiksa
pitam se samo ko ce biti tu od decepticona,mislim posto su ih pobili SVE,ali bas sve mislim cak i ove sporedne karaktere....zivo me interesuje
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 2 of 31