Masterpiece vesti
+20
october
Canegor
coa sensei
Ironyhide
dem6n6vic
yy22
Evil'Con
kelebrimbor
Cool Tables
renegade38
divljasvinja
kaznove
buzer
g2k
zecijauskas
Sammael
Aerialbot
skubi
Danilko
scan1
24 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 24 of 40
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Masterpiece vesti
Ih. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
MP Jazz!
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Op op fino!
iako, cudno mi je da toliko zapostavljaju Deseptikone (bez obzira sta su mi Autoboti oduvijek bile draze figure, meni bas prva asocijacija i definicija pojma 'Transformer').
Izgleda da je u planu rijesit kompletan asortiman oridjinal Autobot Carsa.....prema ovom gore, jos Trailbreaker i Hound i citava 1984ta je odradjena.
iako, cudno mi je da toliko zapostavljaju Deseptikone (bez obzira sta su mi Autoboti oduvijek bile draze figure, meni bas prva asocijacija i definicija pojma 'Transformer').
Izgleda da je u planu rijesit kompletan asortiman oridjinal Autobot Carsa.....prema ovom gore, jos Trailbreaker i Hound i citava 1984ta je odradjena.
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Nije, fale svi maleni osim Bamblbija.
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Godina : 41
jea, nema klifdzhampera, nema girsa, al nek njih malo pomere, nek roknu shokvejva i hmm, pa nema bash neshto deseptikona tih inicijalno kako su krenuli transformersi
evo, ovu sliku da isposhtuju i kraj sa kolekcionarstvom
[You must be registered and logged in to see this image.]
evo, ovu sliku da isposhtuju i kraj sa kolekcionarstvom
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ma, bre, MP Astrotrain ili MP Blitwing i ćao. . .
Od Autobot-a neki još MP Dinobot. . .Swop ili Slag. . . ili Mp Beachcomber ili MP Cosmos ili MP Punch/Counterpunch i to je to.
Od Autobot-a neki još MP Dinobot. . .Swop ili Slag. . . ili Mp Beachcomber ili MP Cosmos ili MP Punch/Counterpunch i to je to.
Pa da, što se prve sezone tiče od Deseptikona ovoj slici fale samo Reflektor i Šokvejv. Mada, Insektikoni su takođe iz prve sezone, a i Konstruktikoni. A i Dinoboti. A i Skajfajer.
Ehm, da, deli nas dosta godina od kompletiranja MP prve sezone:)
Ehm, da, deli nas dosta godina od kompletiranja MP prve sezone:)
Ironyhide wrote:Nije, fale svi maleni osim Bamblbija.
govorim o 'Carsima'.
Maleni su 'Mini Carsi'
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
@ divljasvinja: A, dabome:) E pa te minije bi brže stigli ako bi išla po dvojica. Kao, opravdaju punu cenu i to. Kao BB i "robodelo" Spajk sad.
buzer wrote:Ma, bre, MP Astrotrain ili MP Blitwing i ćao. . .
Ja bih pre MP Blitzwing.
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Zašto većina bojkotuje 4, sezonu, kad 4. sezone pršti sa obe strane od kvalitetnih likova. . . Brainstrom, svi Decepticons Headmastersi, Decepticon TM Triggerhappy, Slugslinger, Misfire. . .
Na TFW, jedna od mnogobrojnih tema za novosti o MPovima, ne sećam se tačno koja.skubi wrote:samaele, daj refrens link odakle je ta informacija za te naredne empeove
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Nikoliceeeeeee. . .
Pa ti si meni budan. . . .
Da bacimo jednu ovde forumsku kladžu za nas nekoliko koji su naručili MP Bubu u fazonu da pogađamo u datume kad će nam stići?
Pa ti si meni budan. . . .
Da bacimo jednu ovde forumsku kladžu za nas nekoliko koji su naručili MP Bubu u fazonu da pogađamo u datume kad će nam stići?
buzer wrote:Zašto većina bojkotuje 4, sezonu, kad 4. sezone pršti sa obe strane od kvalitetnih likova. . . Brainstrom, svi Decepticons Headmastersi, Decepticon TM Triggerhappy, Slugslinger, Misfire. . .
ko je bre to gledo
Evo, recimo, ja sam ravnodušan prema tim junacima jerbo mi nisu deo detinjstva, te sam epizode gledao mnogo kasnije. A tad već jasno vidiš koliko je tu priča bila ugrožena stalnim pretrpavanjem junacima ne bi li se nove figure prodavale i ništa te ne očarava:)
Btw, Buzerko, poslušah te za onog MP 10 sa BBTS-a, i stiglo. Ah, milina:)
Ali evo već Bamblbija, pa ako neko nešto poručuje ovih dana odnekud, ja bih naručio njega.
Btw, Buzerko, poslušah te za onog MP 10 sa BBTS-a, i stiglo. Ah, milina:)
Ali evo već Bamblbija, pa ako neko nešto poručuje ovih dana odnekud, ja bih naručio njega.
@ Skubi: Kako sine samo to i kraj? A Sokvejv, pa dinoboti, pa onda konhedsi, Reflektor...
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
NE sramoti se. . .skubi wrote:buzer wrote:Zašto većina bojkotuje 4, sezonu, kad 4. sezone pršti sa obe strane od kvalitetnih likova. . . Brainstrom, svi Decepticons Headmastersi, Decepticon TM Triggerhappy, Slugslinger, Misfire. . .
ko je bre to gledo
Last edited by buzer on Sat Dec 06, 2014 12:54 pm; edited 1 time in total
mp overlord i secenje vena
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Da je bila 4 sezona na Rts-u ovi mladji momci bi to obozavali-kao mi stariji tipa 77-82 godista koji smo to gledali na 3k par godina ranijebuzer wrote:Zašto većina bojkotuje 4, sezonu, kad 4. sezone pršti sa obe strane od kvalitetnih likova. . . Brainstrom, svi Decepticons Headmastersi, Decepticon TM Triggerhappy, Slugslinger, Misfire. . .
Inace ubedljivo naj dizajni ko sto kazes i prica daleko ozbiljnija
@Kele - Mp Overlord i kraj
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
ne fali neprikazanim epizodama na rts ama bas nista, cak su mnogo ozbiljnije i meni sada lakse za gledanje,Aerialbot wrote:Da je bila 4 sezona na Rts-u ovi mladji momci bi to obozavali-kao mi stariji tipa 77-82 godista koji smo to gledali na 3k par godina ranijebuzer wrote:Zašto većina bojkotuje 4, sezonu, kad 4. sezone pršti sa obe strane od kvalitetnih likova. . . Brainstrom, svi Decepticons Headmastersi, Decepticon TM Triggerhappy, Slugslinger, Misfire. . .
Inace ubedljivo naj dizajni ko sto kazes i prica daleko ozbiljnija
@Kele - Mp Overlord i kraj
nisu prilagodjene amerima i sam tim su odmah bolje, to sto ih nije bilo sa nasom sinhronizacijom, ne znaci da nisu deo istorije
@Vlada - ali pre njega ima jos mnogo da gule fali im pola bitnih deseptikona za pocetak, a gde su svi dinoboti i kombajneri o kojima toliko pricamo
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Ne, naravno da ne znači da nisu deo istorije kao takve, nego da ti nisu deo lične istorije:)
Sećam se tog jutarnjeg gledanja na 3K, kako je to bilo zbunjujuće - kao, niko od junaka koje pratiš na RTS-u/RTB-u ne pojavljuje se tamo, osim ponekad Dinonota ili Saundvejva. Sve vreme sam se pitao ko su sad ovi junaci:)
Nazad na temu, ne znam zašto Takara nije i zvanično modifikovala MP sikere u trio šiljatoglavih, kao što ima onih trt-parti izdanja tog molda. Pokriješ još tri junaka a ne uložiš mnogo.
Sećam se tog jutarnjeg gledanja na 3K, kako je to bilo zbunjujuće - kao, niko od junaka koje pratiš na RTS-u/RTB-u ne pojavljuje se tamo, osim ponekad Dinonota ili Saundvejva. Sve vreme sam se pitao ko su sad ovi junaci:)
Nazad na temu, ne znam zašto Takara nije i zvanično modifikovala MP sikere u trio šiljatoglavih, kao što ima onih trt-parti izdanja tog molda. Pokriješ još tri junaka a ne uložiš mnogo.
Ironyhide
Ja ču ovih dana da uplatim sebi jednog MP BB,pa ako si još za javi
Ja ču ovih dana da uplatim sebi jednog MP BB,pa ako si još za javi
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 24 of 40