Masterpiece vesti
+16
Chromedome
divljasvinja
Evil'Con
g2k
Razorclaw
legenda
Cool Tables
OPTIMUS_PRIME
buzer
Danilko
skubi
petey.pjano
Aerialbot
scan1
kaznove
Sammael
20 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 25 of 40
Page 25 of 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Masterpiece vesti
Ne verujem da ce ga usrati, jer je njegov alt mod manji u odnosu na ostala vozila. BBTS se uvek ugradi propisno u cenu, toliko su kostali i Prowl i braca a duplo jeftinije skoro na HLJ.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
zato kazem zbog cene, ista je kao i za njih, pa da on ne bude iste velicine
pazi toliko je dobro sto ce da ga ih izbece pogotovou dzekija
pazi toliko je dobro sto ce da ga ih izbece pogotovou dzekija
legenda- Broj poruka : 447
Godina : 36
Po meni su u Mp liniji trebale da budu samo velike/udarne figure ali oni su odlucili da prave Classicse od Mp linije da bi nam izmuzli sto vise para - logicno
I trebace im jedno 5-10god ako nasteve ovim tempom,mislim da ce ova logika prodaje linije imati uspeha samo u pocetku,vremenom ce smoriti i najokorelije G1 fanove [cekanje i distribucija su uzasan problem Mp linije]
Eto za 6 meseci u ovoj godini izdali su samo MP13 i to u zalosnom broju primeraka,najava je pompezna ali je egzekucija tragikomicna , bojim se da to ne bude i sa Hasbrovim MP13 i predstojecim Prawl moldom
Interesantno bi bilo videti MP figure i od drugih tf linija kao sto je to bio slucaj sa filmskim Starscreamom i Bamblbijem
I trebace im jedno 5-10god ako nasteve ovim tempom,mislim da ce ova logika prodaje linije imati uspeha samo u pocetku,vremenom ce smoriti i najokorelije G1 fanove [cekanje i distribucija su uzasan problem Mp linije]
Eto za 6 meseci u ovoj godini izdali su samo MP13 i to u zalosnom broju primeraka,najava je pompezna ali je egzekucija tragikomicna , bojim se da to ne bude i sa Hasbrovim MP13 i predstojecim Prawl moldom
Interesantno bi bilo videti MP figure i od drugih tf linija kao sto je to bio slucaj sa filmskim Starscreamom i Bamblbijem
Last edited by Aerialbot on Fri Jun 21, 2013 1:46 pm; edited 1 time in total
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Verujem da će uz BBa biti gomila accessorija da nadomeste manju veličinu.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
jos jedan spajk, mozda mu daju raketni ranac....
Aerialbot wrote:Po meni su u Mp liniji trebale da budu samo velike/udarne figure ali oni su odlucili da prave Classicse od Mp linije da bi nam izmuzli sto vise para - logicno
Sredjen je problem sa quote-om Nego, Mislim da je distribucija bulja samo za Evropu, Ameri i Azija ( najvece musterije) dobiju svoje redovno i uredno. Opet, nerealno je ocekivati da Takarine MP figure koje su krem fransize budu na rafovima u radnjama. Nisu oni krivi sto mi zivimo u vukojebini, a na zalost ni mi nismo mogli da biramo gde cemo da se rodimo. Mene isto plasi distribucija Hasbrovog SW-a zato sam i preorderovao Takarinog. Ne bi me iznenadilo da okasne jos malo sa Prowl-om i ostalima.
Sto se BB-a tice, i ja mislim da ce da mu tutnu neki dodatak vise, cisto da zamazu oci, mada opet, Ne sakupljamo zbog novcane vrednosti nego zbog sentimentalne. Jebi ga, ostaje nam na kraju da se snalazimo i budemo carevi ko sto i jesmo, kukamo na dazbne i carinu i pljujemo Evicu.
Danilko- Ambasador
slazem se sa ovim,mogli bi jednog cestitog lider megatrona da naprave,npr ovog iz dotm-a
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
g2k wrote:Interesantno bi bilo videti MP figure i od drugih tf linija kao sto je to bio slucaj sa filmskim Starscreamom i Bamblbijem
slazem se sa ovim,mogli bi jednog cestitog lider megatrona da naprave,npr ovog iz dotm-a
Eto to bi bilo lepo , ja bih voleo BW Optimusa i G2 Megatrona i mnogo drugih
Slazem se i ja sa vama. Mislim da je bilo glasanje u Japanu i bas ti likovi su bili navedeni kao opcije za mp figure (Optimus primal i g2 Megatron)
A sad mi je palo na pamet sto wheeljack i BB. Od bb-a ce da naprave jos 2 repainta. Cliffjumpera i Goldbug-a. A Wheeljack ce verovatno da izadje i kao onaj Marlboro repaint i ko zna koji jos.
A sad mi je palo na pamet sto wheeljack i BB. Od bb-a ce da naprave jos 2 repainta. Cliffjumpera i Goldbug-a. A Wheeljack ce verovatno da izadje i kao onaj Marlboro repaint i ko zna koji jos.
Danilko- Ambasador
nece klifdzhampera, nema shanse. nisu isti uopshte ako cemo G1. inache shto se tiche uvoza, makar za te male empeove nije greda
Pa nisu Red Alert, ni Sideswipe, pa opet, jedan za drugim. . .ima pravo drug predsednik, sigurno ce da padnu modaliteti. . .
Nije, nije, sine, nije greda. . .isto tako kaze i popunitelj budzeta, teta Evica. . .
Nije, nije, sine, nije greda. . .isto tako kaze i popunitelj budzeta, teta Evica. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Garant ce da remolduju malo i da izbace Cliffa To je taj korporacijski mozak Sreca je sto su mali, pa mogu da se svercuju u vecim kolicinama
Danilko- Ambasador
Pa to kazhem, lako cu ja to za klub.
nego buzeru bre. Jel su red alert i sajdsvajp lambo u g1, jesu. Jel su bb i klif bube u g1, nisu. Molim lepo
nego buzeru bre. Jel su red alert i sajdsvajp lambo u g1, jesu. Jel su bb i klif bube u g1, nisu. Molim lepo
Optibotimus sad postavio na tviteru slike svog MP10, počele su da mu pucaju gume. Na jednom točku mu je potpuno otpao deo gume.
Izgleda da su gume sačinjene od 4 dela koja su zalepljena.
Vi koji imate MP10, pogledajte kakvo je stanje na vašim figurama.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Ej svashta, pa ja imam G1 figure matore 20 i kusur godina i na nijednoj mi gume nisu pukle. Isti sluchaj i sa RID figurama koje imam. Od kakvog materijala li su pravili te gume?
Last edited by Razorclaw on Mon Jun 24, 2013 10:22 am; edited 1 time in total
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Ja mislim da je to slucaj samo sa njegovim. Nisam cuo nikoga da se zali ko ga ima.
Danilko- Ambasador
.....
scan1 wrote:Optibotimus sad postavio na tviteru slike svog MP10, počele su da mu pucaju gume. Na jednom točku mu je potpuno otpao deo gume.
Moj nikad nije ni "seo" na gume
salu na stranu, guma deluje da je iz jednog dela
[You must be registered and logged in to see this link.]
Rispekt za skidanje gume sa MP-a. Ja bih se pre roknuo nego da se tako zajebavam
Danilko- Ambasador
Jel tvoj Hasbro? Njegov je Takarin i evo slika:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
scan1- Član kluba
Jos malo pa cemo i da pocnemo da gledamo sta Optibotimus doruckuje
Sad sam pogledao svog Hasbro MP10 i nema problema [Takara nekad koristi krtiju plastiku od Hasbroa]
Tockovi na njemu [MP10] su od jako tvrde gume sto je jako lose,pa sto Rejzor kaze G1 i Rid imaju gume kvaliteta od 10-30god pa je sve ok
Eto ja i dan danas kupujem G1 ne samo zbog nostalgije vec zbog suvog kvaliteta figura sto mi je i najvaznije za razliku od mnogih koji danas kupuju samo nove i ultra pozabilne figure a pritom im se desavaju ovakve ili jos gore stvari
Sad sam pogledao svog Hasbro MP10 i nema problema [Takara nekad koristi krtiju plastiku od Hasbroa]
Tockovi na njemu [MP10] su od jako tvrde gume sto je jako lose,pa sto Rejzor kaze G1 i Rid imaju gume kvaliteta od 10-30god pa je sve ok
Eto ja i dan danas kupujem G1 ne samo zbog nostalgije vec zbog suvog kvaliteta figura sto mi je i najvaznije za razliku od mnogih koji danas kupuju samo nove i ultra pozabilne figure a pritom im se desavaju ovakve ili jos gore stvari
Aerialbot wrote:Jos malo pa cemo i da pocnemo da gledamo sta Optibotimus doruckuje
Danilko- Ambasador
Ja nemam MP10, nisam sigurno okačio zbog sebe. Sad znam da sledeći put ne smaram sa sličnim informacijama.
scan1- Član kluba
Ajde bre burazeru zezamo se malo , ok je info
Skene, opusteno tebra, ovo za optibotimusa je nak interna fora koju furamo ovamo, Aerialbot nije nista lose mislio. Ok je skroz info i strava je sto si azuran samo se mi tako nekad zezamo, nije bilo upuceno tebi .scan1 wrote:
Ja nemam MP10, nisam sigurno okačio zbog sebe. Sad znam da sledeći put ne smaram sa sličnim informacijama.
Danilko- Ambasador
Ako je tako onda je kupovina mp10 bacanje para.
OPTIMUS_PRIME- Broj poruka : 254
Datum upisa : 2012-04-12
Godina : 39
Page 25 of 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 25 of 40