Masterpiece vesti
+16
Chromedome
divljasvinja
Evil'Con
g2k
Razorclaw
legenda
Cool Tables
OPTIMUS_PRIME
buzer
Danilko
skubi
petey.pjano
Aerialbot
scan1
kaznove
Sammael
20 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 24 of 40
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Masterpiece vesti
Koliko znam, 935 nije bio street legal, kao ni Stratos Turbo.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Stratos jeste, zato sto je bio auto za reli, a svi oni su street legal. Sto se tice 953 mislim da je i on bio, nisam siguran, a ako nije ranije danas jeste, zato sto sa njim dosta ljudi vozi hill climb, a za to opet mora da bude street legal.
Izvinjavam se za mali off
Inace mp 20 je kolko sam ja skapirao iz price jedan od ponudjenih koji ce da izaberu fanovi, a opcije su i Fort Max, Star saber ( tako nesto) Optimus prajmal itd...
Izvinjavam se za mali off
Inace mp 20 je kolko sam ja skapirao iz price jedan od ponudjenih koji ce da izaberu fanovi, a opcije su i Fort Max, Star saber ( tako nesto) Optimus prajmal itd...
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
Da ali biranje je samo za Japan tako da mi ostali nemamo tu sta da trazimo, a verovatno je i namesteno.
Ja znam za koga bi glasao da mogu
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja znam za koga bi glasao da mogu
[You must be registered and logged in to see this image.]
Chromedome- Broj poruka : 43
Datum upisa : 2013-06-09
Godina : 31
MP-20 nema veze sa biranjem, on je već u pripremi. Izabrani MP ne verujem da ćemo videti pre 2015.
I 935 i Stratos Turbo su bili samo za trke grupe 5 (to nije isti Stratos kao HF koji je bio reli varijanta): http://en.wikipedia.org/wiki/Group_5_(racing)
Grupi 5 su pripadala vozila koja su samo bazirana na komercijalnim, otprilike kao čuda koja danas viđamo na Dakar reliju.
Grupi 5 su pripadala vozila koja su samo bazirana na komercijalnim, otprilike kao čuda koja danas viđamo na Dakar reliju.
Zašto bi Porše bio "težak za licenciranje"?
Biće ili Megatron (zbog frke oko prodaje u US, mada se i to zaobilazi narandžastim vrhom) ili BB (VW se konačno smilovao oko licenciranja).
Ja naginjem ka Megatronu. MP10 Optimus, MP20 Megatron.
Biće ili Megatron (zbog frke oko prodaje u US, mada se i to zaobilazi narandžastim vrhom) ili BB (VW se konačno smilovao oko licenciranja).
Ja naginjem ka Megatronu. MP10 Optimus, MP20 Megatron.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Iz istih razloga kao i VW (jer dele vlasništvo), imaju pravila o tome da njihova vozila ne smeju da budu asocirana sa "ratnim" igračkama.scan1 wrote:Zašto bi Porše bio "težak za licenciranje"?
Hm, da. Zaboravio sam.
Opet red bi bilo da MP20 ne bude "običan" MP.
Opet red bi bilo da MP20 ne bude "običan" MP.
scan1- Član kluba
@Sammael, primljeno k znanju,
Strava onda ako dobijamo jos nekog novog. Od malih bi definitivno bio do jaja Wheeljack a od velikih Megatron ili Galvatron.
Strava onda ako dobijamo jos nekog novog. Od malih bi definitivno bio do jaja Wheeljack a od velikih Megatron ili Galvatron.
Danilko- Ambasador
znaci mirage ili jazz..samo ne znam da li je mirage radjen po neko tadasnjoj formuli ili ne
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
[You must be registered and logged in to see this link.]
We have some additional information about the next installment in the Transformers Masterpiece series for you now. 2005 Boards member MACRAPTRON was also present at the Tokyo Toy Show panel yesterday, and can report on what Shogo Hasui said during the presentation:
Hasui: "About the new Masterpiece, I believe many of you want to hear about MP20. We can't show it yet, but MP20 will finally be that character, that car model which the license was very difficult to obtain".
MC: "Why? (can't show now?)"
Hasui: "You'll have to wait/please wait some more"
This does not quite match what we heard yesterday, but this does fit with what we heard previously about the Takara-Tomy team relentlessly pursuing licenses for the car models of the other Generation 1 characters. From Hasui's wording, it sounds like MP-20 might be a character with a licensed car mode which has been very hard to obtain for the line - which narrows the field of candidates quite considerably.
Znači definitivno nije Megatron. Smaraju sa ovim kolima.
scan1- Član kluba
Znaci najavljeni su MP Bumblebee i MP Wheeljack za drugi kvatral 2014-e godine. Moram da priznam da san iznenadjen, verujem da se niko nije nadao da ce VW da da licencu Takari. Ali sam zato odusevljen cinjenicom da je sledeci takodje Wheeljack Kolko ce da kida Stratos kao vozilo
Danilko- Ambasador
Da vrh ! Jedino je dobro sto je Q2 2014 nije zbijeno da moram da se napnem za mp13 i njih :)gore negde sam i rekao da bi jacki bi vrh :)ovako su 90$ na bbts sto znaci 45$ na hjl :)znaci 50e verovatno, sto i nije tako lose moze ladno da se skupi 100e do tad
legenda- Broj poruka : 447
Godina : 36
Ja sam znao da ce da nas peglaju sa automobilima , bas bi bila fora da su izbacili nesto sasvim drugacije,malo ovo prerasta u monotoniju
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Izbacice, znas da svake godine izbace 2 velika Masterpisa. Ja ocekujem Glavatrona od velikih.
Danilko- Ambasador
Shto kakite, pa bio je optimus kamion 10, starskrim avion 11, onda kasetofon, pa auti. Shta fali? Sve kul. Iovako su najvecim delom transformersi vozila.
BB ce da kida, pa bubu moras da imas u kolekciji kako god da okrenes:) j^%$# Galvatrona:)
Pih buba,cak mi je i kao klincu bila outdate....A i prave nam 1000 Bumblebee-a godisnje tako da mi je to dosadno samo tako
S druge strane super za Wheeljacka
Inace automobile su po meni previse shrinkovali [samo zbog kretenskog gimicka da stanu u Optimusovu prikolicu] , kad god pogledam u vitrinu i vidim da je Sideswipe do struka seekerima muka mi je a i inace ne patim od skale ali u mp liniji ona mora da postoji
Nekako sam navikao da je MP linija rezervisana samo za velike likove , zato i prizeljkujem Galvatrona,Cyclonesa,Ultramagnusa,Jetfirea i ostale
S druge strane super za Wheeljacka
Inace automobile su po meni previse shrinkovali [samo zbog kretenskog gimicka da stanu u Optimusovu prikolicu] , kad god pogledam u vitrinu i vidim da je Sideswipe do struka seekerima muka mi je a i inace ne patim od skale ali u mp liniji ona mora da postoji
Nekako sam navikao da je MP linija rezervisana samo za velike likove , zato i prizeljkujem Galvatrona,Cyclonesa,Ultramagnusa,Jetfirea i ostale
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Meni je Strava sto su tako ispali. Nadam se da ce BB da bude i malkice manji od ostalih vozila. Ali definitivno bih voleo da izbace sve te likove sto je Aerialbot naveo. Posebno Skyfire-a.
Danilko- Ambasador
Auf, skajfaer dobar da bude po prvi out, bilo bi kvoliti.
Al istina da je starskrim jedini tu koji nije u meri sa ostalima. Nisam josh grimloka otvorio, al on bi trebalo da je u optimusovoj velichini
Al istina da je starskrim jedini tu koji nije u meri sa ostalima. Nisam josh grimloka otvorio, al on bi trebalo da je u optimusovoj velichini
Grimlok je manji od Optimusa, a trebalo bi da bude barem 20% veći.
Da, ali na svu srecu deluje vece, malo op savijes kolena itd neka poza i moze da prodje ali je onaj igear op odlicna skala sa mp08
a po ceni koja je za bee izgleda da ce ga usrati da bude iste visine kao i ostali.. sto je glupo realno
a po ceni koja je za bee izgleda da ce ga usrati da bude iste visine kao i ostali.. sto je glupo realno
legenda- Broj poruka : 447
Godina : 36
Page 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 24 of 40