Masterpiece vesti
+16
Chromedome
divljasvinja
Evil'Con
g2k
Razorclaw
legenda
Cool Tables
OPTIMUS_PRIME
buzer
Danilko
skubi
petey.pjano
Aerialbot
scan1
kaznove
Sammael
20 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 9 of 40
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Masterpiece vesti
buzer wrote:Samo se ti nadaj . . .
Pa pazi takara grimlock - 200s$
mp10 hasbro 200s$
mp10 takara 300s$
sad takara mp13 200s$, ali ako izadje hasbro verovatno ce biti bar 30-40% manje... Mada je to nebitno i onako ceo svet volim da se ciganjise pa takare uvek ima a hasbro sipak :-) ali opet kutija od takare je fenomenalna izgleda kao figura, a hasbro ko obicna igracka :-)
Ali ako soundwave bude manji moguce da ce biti jeftiniji iz razloga sto su kasetice odvojilimpa umesto 30e da kosta vise sa svim oni ce prodavati odvojeno za 2x40 i eto racunice.... A svakomce da kupi jedan komplet bar
legenda- Broj poruka : 447
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 36
heyJo wrote:eeeebemti sve!... mogu ja da kjenjam kolko ocu da je g1 keva al ovaj je stvarno fenomenalan
pa da i jos kad uzmes naduvanu cenu za G1 star 30godina i ovaj onda tek nema dileme
Tebra jel ti citas postove..Pa lepo pise da je G1 Soundwave sada 50usd,znaci jeftiniji je nego pre 30god. Samo mi objasni kako se to Mp isplati - sa svim kasetama,shipp i carinom izadje skoro 500usd,znaci kao 10filmskih lidera a pri tome nema ni 5grama die-casta
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Nije sve u isplativosti, da jeste, ne bismo ni kupovali Transformerse nego akcije na berzi.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Hteo sam reci zatsto se ne daju kasete sve nece biti toliko napucana cena vec ce na njima da zaradjuju, i vukao sam paralelu sa cenama od prilike i ocekujem da bi hasbro trebao da bude oko 60-70$ najvise, ako se bude prodavao kasnije po tipa 80-90e pre cu uzeti takaru nego hasbro, sto zbog kutije sto zbog toga jer imam trip da su takara bolje odradjeni sem mp10 glave... Ali sad dalcu kupiti sve zavisi od € u tom trenutku
Ajde da ponovim ono sto sam napisao juce a svi pogresno shvataju . KO NEMA SOUNDWAVEA A MP MU JE SKUP IMA POVOLJNO G1 REISSUE SOUNDWAVEA ZA 50USD(dobiju se Ravage i Laserbeak) ILI MALO SKUPLJEG MUSIC LABEL SOUNDWAVE ZA PAR DESETKI VISE
I sta sad ako sam rekao da je Mp skup i neisplativ..Japancima je sigurno ok cena,meni nije i tacka.Bar ne lupam gluposti ko svi sinoc na Prime temi.
I sta sad ako sam rekao da je Mp skup i neisplativ..Japancima je sigurno ok cena,meni nije i tacka.Bar ne lupam gluposti ko svi sinoc na Prime temi.
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
brate nemoj se ljutis....
Ja definitivno naručujem Soundwave-a,on mi jedan od najdražih likova i kao i Gaint je must have,pare če se iskopat negdje pa makar morao prodat sve igračke koje nisu transformersi
Dali se zna kada bi trebala izač Hasbro-va verzija,neda mi se dugo čekat na naručivanje pošto takara izlazi kroz tjedan -dva ali opet se dvoumim radi cijene i eventualnog izgleda hasbro verzije,s mp-10 su nadjačali takaru ali kako če bit s Soudwave-om,po mom osobnom mišljenju i viđenim slikama takare - bolje ne može izgledat čak ni s svijetlijom plavom
Dali se zna kada bi trebala izač Hasbro-va verzija,neda mi se dugo čekat na naručivanje pošto takara izlazi kroz tjedan -dva ali opet se dvoumim radi cijene i eventualnog izgleda hasbro verzije,s mp-10 su nadjačali takaru ali kako če bit s Soudwave-om,po mom osobnom mišljenju i viđenim slikama takare - bolje ne može izgledat čak ni s svijetlijom plavom
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
Ne zna se da li će uopšte izaći Hasbro verzija (verovatno hoće ali nije najavljena).
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
A i mogla bi bit umanjena za neke dodatke naspram takare
Sve mi se čini da kroz koji dan uplačujem
Sve mi se čini da kroz koji dan uplačujem
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
Ne znači, eto MP10 je isti po dodatcima u obe verzije.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Mogu samo da dodatm informaciju iz prve ruke. . . MPRed Alert bolji od MP Sideswipe. . . bolja farba, bolje mackano. . .lepsa boja. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Jebo to ali necu countach sa rotacijom :-) i znakom vatrogasaca :-)
moze da se skine rotacija
Bice hasbro najverovatnije, nije sigurno, ali oni to uvek objave na toy feru u februaru kao i svakog masterpisa
Bice hasbro najverovatnije, nije sigurno, ali oni to uvek objave na toy feru u februaru kao i svakog masterpisa
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Ma salim se, ja nisam ni mp12 planirao, ali je zbog cene i toga sto je jebeno fantasticna figura kupljen...
ma soundwave je zaista zlo.... ne znam kako cu izbunariti kintu za njega jer imam nekih stvari (tehnickih) koje bih pre uzeo... ali izgleda, da cu opet uzeti trf, jer tehnika moze samo da pojeftiniji ili izadje nesto bolje za istu cenu, a trf tesko
E tako se odvija kolekcionarstvo u ludilo....
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Vrh jbt
Hristos se rodi :-)
Hristos se rodi :-)
Vrh to je to
ako je neko za to da kad uspemo da ih nabavimo da podelimo paketic, meni treba samo frenzy?
Guest- Guest
eeee. problem je sto bi vecina obojicu, kad kazes frenzy mislis na plavog?
Page 9 of 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 9 of 40