Vesti sa konvencija
+21
kelebrimbor
dem6n6vic
Razorclaw
zecijauskas
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
g2k
renegade38
legenda
Evil'Con
coa sensei
Cool Tables
zekan666
petey.pjano
skubi
scan1
Aerialbot
Danilko
buzer
kaznove
Sammael
25 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 17 of 28
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re: Vesti sa konvencija
Aerialbot wrote:Razorclaw wrote:Da li ovaj Combiner Wars OP i Menasor mogu da se koriste kao tela za combinere?
Mislis Motormaster
Sve izgleda ok osim leader Thundercrackera,nije vise G1 , mora malo vremena da prodje da se naviknem
TC je bulja, a ni Huffer nije nista specijalno. Onaj g1 Huffer repaint Cybertron verzije mnogo vise lici na classics verziju nego ovo.
I u vezi Motormastera i OP-a mogu da se kombinuju sa ostalima...JUHU!!
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Thundercracker je bezveze,totalni letdown i ako budu pravili sve seekere necu ih uzimati - Classics mold je i dalje keva iako je samo deluxe , ovo em sto je bezveze em totalno kvari skalu
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
problem je sto ce biti verovatno samo on (Thundercracker) i nijedan vise siker u toj lider klasi,a opet bi verovatno Skywarp bio samo Asia exclusive.....ova Warior klasa za crtani je ustvari sad novo ima za delux,mmda i koliko se secam da sam negde procitao da nece praviti voyger klasu za crtani,sto znaci ako hoces veceg to ce biti ovi na opruge flip flop
Drift:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Drift:
[You must be registered and logged in to see this link.]
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Drago mi je sto je mainstream linija ovakva, taman da ustedim lovu za Generations nove i stare figure koje nemam. Hvala Hasbru sto podjednako misli na obicnu raju i nas kolekcionare u ovim finansijski teskim vremenima. Jedino mi je zao ljudi koji su odlucili da skupljaju u jedno i drugi.
EDIT: Generations Menasor i Superion su MUST BUY. I pored toga sto je Slingshot helikopter, a Wildrider SUV umesto sportskog automobila, figure su meni super.
EDIT: Generations Menasor i Superion su MUST BUY. I pored toga sto je Slingshot helikopter, a Wildrider SUV umesto sportskog automobila, figure su meni super.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Razorclaw wrote:Drago mi je sto je mainstream linija ovakva, taman da ustedim lovu za Generations nove i stare figure koje nemam. Hvala Hasbru sto podjednako misli na obicnu raju i nas kolekcionare u ovim finansijski teskim vremenima. Jedino mi je zao ljudi koji su odlucili da skupljaju u jedno i drugi.
da upravu si za tu mainstream liniju samo se nadam da to nece uticati na distribuciju,pa da cekamo da se zavrsi cela sezona crtanog da bi dobili prvi wave aerialbota....
inace sto se tice slingshota i cele te price sa kombajnerima vec su polako zapoceli u najnovijem broju stripa RID br.33
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Huffer je potpuni promasaj, znam da ne moze da se poredi sa Cubexovim Hufferom, ali je tu trt pobedio sto se dizajna tice, jer ako su Generationsi, daj da makar malo lice na G1, ovako smo dobili odgovarajucu glavu, slicnu boju i to je to, za bolje nismo...
Thundercrackera, necu ni pominjati...
Optimus i Megatron mi blago receno, deluju cudno, nesto mi tu smeta, a jos ne znam sta. Potpuno je promasena proporcija prilikom transformacije u telo combinera, sire, nego sto je vise, trt Menasor mi je bolji iako i on ima losu proporciju...
Huffer je potpuni promasaj, znam da ne moze da se poredi sa Cubexovim Hufferom, ali je tu trt pobedio sto se dizajna tice, jer ako su Generationsi, daj da makar malo lice na G1, ovako smo dobili odgovarajucu glavu, slicnu boju i to je to, za bolje nismo...
Thundercrackera, necu ni pominjati...
Optimus i Megatron mi blago receno, deluju cudno, nesto mi tu smeta, a jos ne znam sta. Potpuno je promasena proporcija prilikom transformacije u telo combinera, sire, nego sto je vise, trt Menasor mi je bolji iako i on ima losu proporciju...
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Razorclaw wrote:Drago mi je sto je mainstream linija ovakva, taman da ustedim lovu za Generations nove i stare figure koje nemam. Hvala Hasbru sto podjednako misli na obicnu raju i nas kolekcionare u ovim finansijski teskim vremenima. Jedino mi je zao ljudi koji su odlucili da skupljaju u jedno i drugi.
Potpis zlatnim penkalom
Sutra počinje New York Toy Fair. Spremite zlatna penkala opet
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Druga slika. Druga prica! Pocinje da mi lici na must have
pa brate...ne izgleda lose ali ni spektakularno...zbog tih gusenica torzo mi izgleda presiroko i ta nogica mixmaster... i dalje ravna linija dok se ne vidi u necijoj ruci
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
Mene na ovoj slici izgleda bruka, madae obradjeno fino. Bukvalno nemam zamerku i mislim se shta sad jbt
Odlican al skala ubi
Meni se ništa nije promenio utisak u odnosu na one mutne fotke, isto što nije tada valjalo ne valja ni sad. Uzmite u obzir i da je ovo fotošopovano do besmisla.
AN ovoj fotki izgleda bolje od onih trtića
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Jeste, sigurno je tako
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
uuu devy....
al malo presitna glava nekako
i bojim se da ce izgledati 4x manje elegantno kad se LongHolov sanduk od-fotošhoppira i magicno pojavi u stvarnom zivotu...
al malo presitna glava nekako
i bojim se da ce izgledati 4x manje elegantno kad se LongHolov sanduk od-fotošhoppira i magicno pojavi u stvarnom zivotu...
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Evo bolje slike, mnogo mi se svidja njegov izraz lica, iako je glava bas mala.
Torzo bi verovatno izgledao bolje sa vecom glavom i vecim podlakticama.
Torzo bi verovatno izgledao bolje sa vecom glavom i vecim podlakticama.
Evil'Con- Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31
Zanimljivo,a mixmaster se ukopcava u kabinu a ne guzicu kamiona,
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Meni bogme dosta popravljen utisak u odnosu na onu prvu sliku. A što se skale tiče, možda lepo ide uz MP ekipu. Ionako MP Devi ima izađe ko zna kad:)
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Kida (sem glave al ajde, Hasbro mora negde da se saplete). Je li se zna cena kompleta?
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
150 USD.
da zanemarimo fotošop i razočaranje stvarnom farbom kada ga vidimo prvi put, figura izgleda baš kako treba, dizajn je pogođen 100% ono bangavu nogu opraštam jer su okrenuli Miksmastera, glava jeste sitnija, sve ostalo je ok, stvarno mi je egal sa trtićima, a 3,5 puta jeftiniji
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 17 of 28