Vesti sa konvencija
+21
kelebrimbor
dem6n6vic
Razorclaw
zecijauskas
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
g2k
renegade38
legenda
Evil'Con
coa sensei
Cool Tables
zekan666
petey.pjano
skubi
scan1
Aerialbot
Danilko
buzer
kaznove
Sammael
25 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 10 of 28
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re: Vesti sa konvencija
Taj Jetfire kida, absolutni must buy...samo se nadam da Harmony Gold neće pokušat da se posere Hasbru na glavu zbog dizajna (cijeli Robotech/Macross fijasko kojim već godinama idu fanovima na živce). Valjda je Hasbro našao neki način da zaobiđe HG-ov radar.
ZelenoDjubreIzBoce- Broj poruka : 29
Datum upisa : 2013-03-27
Godina : 36
ZelenoDjubreIzBoce wrote:Taj Jetfire kida, absolutni must buy...samo se nadam da Harmony Gold neće pokušat da se posere Hasbru na glavu zbog dizajna (cijeli Robotech/Macross fijasko kojim već godinama idu fanovima na živce). Valjda je Hasbro našao neki način da zaobiđe HG-ov radar.
Traziche garant da im se svi Dzetfajeri uniste i da im se isplati par milijona.....
Neki bolesni ljudi tamo sjede.
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
Najbolji toy fair sto se tice tf u zadnjih par godina
Jetfire bogami za klasu bolji od classicsa , Roadbuster ubija , riba takodje , Evasion Optimus vise nego odlican
A filmske yebiga ko filmske , ima i tu par dobrih al uglavnom su lose
Hasbro MP Grisha pobeda
Jetfire bogami za klasu bolji od classicsa , Roadbuster ubija , riba takodje , Evasion Optimus vise nego odlican
Hasbro MP Grisha pobeda
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Samo da kazhema su sve figure iz filma odvratne ko prajm bist hanter one inicijalne nadogradnje sa onim krljushtima i sranjima. Ochaj
Koja je razlika grisha regularni mp takara, onda onaj hazbro u dijamantskoj kutiji mp i ovaj ad hazbro?
Koja je razlika grisha regularni mp takara, onda onaj hazbro u dijamantskoj kutiji mp i ovaj ad hazbro?
eto da nekazes onda opet maler,evo ga......Aerialbot wrote:Najbolji toy fair sto se tice tf u zadnjih par godina
Hasbro MP Grisha pobeda
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Evo i ovih za klince, prilično su kul:
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40
scan1 wrote:Je.bo.te. Kakva pobeda od figure!
Ovo je takvo pišanje po onom 3rd party Orionu da nije ni smešno:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Slazem se naravno
A tek sto su Roadbuster i Gears golden shower , bruka
Morali su da pomesaju babe i zabe
ovi dinoboti su mi horor.......BeastHunters Predaconi, visemanje.
...jedino mi se transformacije cine nesto slozenije, nije da se kao gorespomenuti samo usprave na straznje noge
...jedino mi se transformacije cine nesto slozenije, nije da se kao gorespomenuti samo usprave na straznje noge
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Ma i dalje mi nije jasno zašto poredite ovog Op-a sa Orionom kad je potpuno druga i svrha i dizajn? I ponovo da naglasim, meni se Orion ne dopada, al makar nema lažne prozore na chest-u kao ovo?
Roadbuster - ima nekih elemenata koji su bolji od FP-a, ali realno ima i elemenata koji su sranje (pogledajte samo nogice i odvratne točkove na rukama). Pošto mi nije toliko bitan lik, najverovatnije ću ipak uzeti Hasbro-vog, ali daleko od toga da je objektivno bolji.
Gears - fin za Legendsa, ako ikad bude video svetlost dana (Ben Yee na Twitteru malopre napisao da su Swerve i Cosmos sada otkazani zbog male tražnje ali će ih navodno reizdati u 3. ili 4. kvartalu).
Roadbuster - ima nekih elemenata koji su bolji od FP-a, ali realno ima i elemenata koji su sranje (pogledajte samo nogice i odvratne točkove na rukama). Pošto mi nije toliko bitan lik, najverovatnije ću ipak uzeti Hasbro-vog, ali daleko od toga da je objektivno bolji.
Gears - fin za Legendsa, ako ikad bude video svetlost dana (Ben Yee na Twitteru malopre napisao da su Swerve i Cosmos sada otkazani zbog male tražnje ali će ih navodno reizdati u 3. ili 4. kvartalu).
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
JEtfire, bila bi fora da jedan narucuje, pa da nam naplte pdv i porez jedno 1000 eur posto ga svi narucuju. Drugo, da li zna neko koliko ce kostati Grisa, boje mi se ipak cine nekako losije u odnosu na Takaru, Nikola, Vlado, vi te stvari primetite, sta kazete?
Meni na fotkama MP Griša deluje svetlije, ali je možda do osvetljenja.
E upravo to, boja kao da je svetlija i izlgeda iskreno mnogo losije nego Takara:)
Taj novi Grisa izgleda isto ko Takarin, svetlija zlatna na daj kastu, i svetlija siva generalno. Mislim da nema razlike. Ne znam sta tu izgleda losije nego Takarina originalna verzija?
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
kontam da moze i ovde nemoram u chug vesti ,svejedno ipak je nightbeat na kraju idw bumblebeejev ripejnt remold a ne rts jazz
gomila novih "oficijelnih" slika na tfw-u,izdvojio bi ovu,zasto ovde izgleda grozno i nema veze sa onim sto su prikazali na sajmu ,inace ova sacmara izgleda isto ko sto je imao megatron u dotm-u i na ovoj slice se vidi da ima wrist rotaciju
Ono, ko zna na šta će da liče konačne verzije u Hasbro fabričkoj boji ali da ima dobrih moldova, ima.
Inače na slikama na TF Hound mi se nije dopao ali na ovima deluje sjajno:
Malo je reći da je naoružan do zuba.
btw. koja je fora sa Optimusom i nedostatkom maske? Takara će verovatno da izbaci sa maskom po 2x većoj ceni.
Inače na slikama na TF Hound mi se nije dopao ali na ovima deluje sjajno:
Malo je reći da je naoružan do zuba.
btw. koja je fora sa Optimusom i nedostatkom maske? Takara će verovatno da izbaci sa maskom po 2x većoj ceni.
scan1- Član kluba
Ova boja mi se ne svidja na Grimloku na to sam mislio, izgleda mi jeftino, samo zbog boje
Svetlija je ova siva od Takare, ali opet, možda je do osvetljenja, treba sačekati zvanične fotke.
Nightbeat mi je onako mnjah (premda bolje ovaj mold nego Jazz mold svakako). Čekam da vidim kakva će da bude FP verzija (pošto izbacuju Minervu, logično je da će biti i Nightbeat repaint/remold).
Nightbeat mi je onako mnjah (premda bolje ovaj mold nego Jazz mold svakako). Čekam da vidim kakva će da bude FP verzija (pošto izbacuju Minervu, logično je da će biti i Nightbeat repaint/remold).
Danilko- Ambasador
scan1- Član kluba
odlichno. nishta mi se ne svidja sa toj fera :)ostaje samo sverv kao zhelja, ostalo sve glupos.
gospodin nosi pola aviona na ledjima. sineeeeeee, ajmo malo evolucija. i oni neki mali optimusi vide mu se obe ruke, pa chemu burazeru transformacija ako ne mozhesh da se kamuflirash shto je prva ideja transformisanja. hjeeeee
mislim, naravno, sve u svoje vreme, i ovo ce biti nostalgija i zhelja novim klincima, poshtujem, al ono, meni ovo nishta ne lezhi, nono
gospodin nosi pola aviona na ledjima. sineeeeeee, ajmo malo evolucija. i oni neki mali optimusi vide mu se obe ruke, pa chemu burazeru transformacija ako ne mozhesh da se kamuflirash shto je prva ideja transformisanja. hjeeeee
mislim, naravno, sve u svoje vreme, i ovo ce biti nostalgija i zhelja novim klincima, poshtujem, al ono, meni ovo nishta ne lezhi, nono
Izgleda malo razocaravajuce ovaj Skyfire s ledja. Imam malo neizgadjen stav prema ovim vac metal dodacima ( Hromirani ) . Doparadju mi se na Beast Wars figurama, al na Generationsima ne znam bas. Nisam ni na klasiksima gotivio hrom previse.
Danilko- Ambasador
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 10 of 28