Vesti sa konvencija
+21
kelebrimbor
dem6n6vic
Razorclaw
zecijauskas
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
g2k
renegade38
legenda
Evil'Con
coa sensei
Cool Tables
zekan666
petey.pjano
skubi
scan1
Aerialbot
Danilko
buzer
kaznove
Sammael
25 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 28 of 28
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Vesti sa konvencija
Posto Cybertron Soundwave?
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Sjajno mi je što je toliko interesovanje za Transformerse trenutno kod nas... u toku je prvi HasCon a kod nas se niko nije oglasio ni da prokomentariše.
Lično me od svega prikazanog zanimaju samo Beachcomber i Slash. Orion Pax je zanimljiv ali mi ne treba 53425345 Optimus u kolekciji, koji pri tome nije u skali ni sa čim.
Lično me od svega prikazanog zanimaju samo Beachcomber i Slash. Orion Pax je zanimljiv ali mi ne treba 53425345 Optimus u kolekciji, koji pri tome nije u skali ni sa čim.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Dinoboti su pristojni s obzirom na skalu. Imaju neki matori smek, ali dzaba im sve kada su mali i uprosceni.
Beachcomber, stvarno najlepsi
Optimus izgleda vrlo fino u robot modu, malo podseca na mp-01, alt mod je cist kriminal, pogotovo zadnji deo kabine...
Cekamo Predakinga
Beachcomber, stvarno najlepsi
Optimus izgleda vrlo fino u robot modu, malo podseca na mp-01, alt mod je cist kriminal, pogotovo zadnji deo kabine...
Cekamo Predakinga
Sammael wrote:Sjajno mi je što je toliko interesovanje za Transformerse trenutno kod nas... u toku je prvi HasCon a kod nas se niko nije oglasio ni da prokomentariše.
To je zato sto smo izvrsavali egzorcizme na forumu pa su ljudi digli ruke, a i entuzijazam za okupljanjima i bilo kojim klupskim aktivnostima je rekordan bio u poslenje vreme
Interesantni dinoboti, osim toga nista posebno. Ona dvojica aviona su remoldovi aerialbotova, tako da mi nisu nesto posebno. Sad kad izbacuju G1olike dnobote u chug, nadam im se uskoro i u MP liniji. Buduci da odavno nije pala ni jedna najava jos od Sanstrikera.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
Dinoboti mi deluju kao da imaju treci mod..kao da su kombajneri...mozda sam nesto propustio?
Mislim da su se kasno setili da ih konacno izbace sve i to u istom dizajnu...mene optimus podseca dosta na losiju verziju mp10..cak mi se cini da je i skala ta odprilike
Mislim da su se kasno setili da ih konacno izbace sve i to u istom dizajnu...mene optimus podseca dosta na losiju verziju mp10..cak mi se cini da je i skala ta odprilike
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Sve POTP deluxe/voyager figure su kombajneri, kao CW.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
e pa da..vidi se
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Cekao sam da prodju sva tri dana da vidim sta ce sve da otkriju. Evo i mojih 2 centa:
1. Dreadwind/Darkwing - o da...em sto je Deceptiocn (a uvek treba jos Decepticon-a) em sto relano gotivim te g2 boje da razbiju monotoniju.
2. Rodimus i Optimus Prime - iskreno, sjajno su ih uradili, imam oba MP-a i zato sam "on the fence" da li bi ih uzeo. Zao mi je sto su oba Deluxa koja su deo Leadera odlicno uradjena a nema opcije da se kupe odovjeno sto bi sigurno uradio!
3. Beachcomber. Objasnio.
4. Dinoboti - za mene sigurna kupovina. Kontam da nisu za svaciji ukus zbog toga sto, kako Nikola kaze, izgledaju kao artikulisani g1, ali meni to nekako u ovom slucaju prija. Vulcanus nece postojati u mom izlozbenom prostoru doduse, ali lepo za one kojima je to interesantno.
5. Starscream - onako, ali ako izbaciei TC-a i SW-a, onda bi MOZDA bio zainteresovan posto konacno imamo Voyager seeker-e. Zavisi kako bi i oni izgledali.
6. Jazz - ok-ish...ali nisam pao na dupe.
7. Optimus Primal - interesantno izgleda prototip...moguce je da ce ispasti bas dobro.
8. Hun-grrr i bloth izgledaju jako zanimljivo, cekam samo da ih oboje. Ocekujem dosta od Abominusa. Isto vazi i za teasovanog Predakinga.
9. Moonracer - Prvi deo zenskog kombajnera koji nece biti retool "muskih" figura. Zanima me kako ce to estetski izgledati na kraju.
E sada...ovi mali pseudo-pretender - ne znam ni sta da mislim o tome. Jako bi voleo da imam te likove, ali mi je ovo..nekako..ne znam...ja sam titan mastere sve preskocio.
Sve u svemu, mislim da uopste nije losa linija. TR je vec bio bolji od CW-a a sada mi i ovo izgleda kao step-up sto se dizajna tice. Videcemo da li ce da zaseru ili ne, mada mislim da bi im sada bilo rizicno posto im je pukao film, nema puno movie figura da su izbacili u prodaju a RI Combiner Force im se zavrsava sada. Generations linija je trenutno najaktivnija.
1. Dreadwind/Darkwing - o da...em sto je Deceptiocn (a uvek treba jos Decepticon-a) em sto relano gotivim te g2 boje da razbiju monotoniju.
2. Rodimus i Optimus Prime - iskreno, sjajno su ih uradili, imam oba MP-a i zato sam "on the fence" da li bi ih uzeo. Zao mi je sto su oba Deluxa koja su deo Leadera odlicno uradjena a nema opcije da se kupe odovjeno sto bi sigurno uradio!
3. Beachcomber. Objasnio.
4. Dinoboti - za mene sigurna kupovina. Kontam da nisu za svaciji ukus zbog toga sto, kako Nikola kaze, izgledaju kao artikulisani g1, ali meni to nekako u ovom slucaju prija. Vulcanus nece postojati u mom izlozbenom prostoru doduse, ali lepo za one kojima je to interesantno.
5. Starscream - onako, ali ako izbaciei TC-a i SW-a, onda bi MOZDA bio zainteresovan posto konacno imamo Voyager seeker-e. Zavisi kako bi i oni izgledali.
6. Jazz - ok-ish...ali nisam pao na dupe.
7. Optimus Primal - interesantno izgleda prototip...moguce je da ce ispasti bas dobro.
8. Hun-grrr i bloth izgledaju jako zanimljivo, cekam samo da ih oboje. Ocekujem dosta od Abominusa. Isto vazi i za teasovanog Predakinga.
9. Moonracer - Prvi deo zenskog kombajnera koji nece biti retool "muskih" figura. Zanima me kako ce to estetski izgledati na kraju.
E sada...ovi mali pseudo-pretender - ne znam ni sta da mislim o tome. Jako bi voleo da imam te likove, ali mi je ovo..nekako..ne znam...ja sam titan mastere sve preskocio.
Sve u svemu, mislim da uopste nije losa linija. TR je vec bio bolji od CW-a a sada mi i ovo izgleda kao step-up sto se dizajna tice. Videcemo da li ce da zaseru ili ne, mada mislim da bi im sada bilo rizicno posto im je pukao film, nema puno movie figura da su izbacili u prodaju a RI Combiner Force im se zavrsava sada. Generations linija je trenutno najaktivnija.
Canegor- Član kluba
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40
otisli su predaleko
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bar znamo onda da ce dobro funkcionisati kao torzo - realno je Silverbolt bio najbolji mold za torzo u CW-u.
Canegor- Član kluba
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40
До јаја.
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Page 28 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 28 of 28