G1 - omiljene epizode
+19
Chromedome
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
Jazz's girl
GIGANTUSful
OPTIMUS_PRIME
bozo91
roller
skubi
MarcoNys
buzer
TheReplicant
windcharger
Razorclaw
Aerialbot
kaznove
Danilko
coa sensei
Sammael
23 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: G1 - omiljene epizode
Ja iskreno neznam koja mi je omiljena epizoda ,ali najgora epizoda je iz sezone3 epizoda14 - Carnage in C-Minor verujte mi grozna je ,a najgora sezona je iz japana sezona5 Master force totalni krš ako mislite da je Unicron triology grozan onda neznate za master force a za sve vas koji hoće još G1 iz japana pogledajte na Google-u TFcog ili evo odmah ovde http://www.thetfcog.com/ ima i Beast wars II i Neo ako vas zanima jer ja volim original pa čak sa svim manama .
Guest- Guest
Ljudi iskreno svaka mi je dobra odrastao sam uz G1.Mozda sad i mogu da izdvojim par omiljenih epizoda ali kad sam bio klinac sve su mi vile dobre i svaki transformers je za mene bio vise od igracke i crtanog filma.I bas zbog uspomene na te lepe i srecne dana mi se ne izdvaja omiljena epizoda jer bih uvredio onog klinca u sebi
OPTIMUS_PRIME- Broj poruka : 254
Datum upisa : 2012-04-12
Godina : 39
That was beautiful.OPTIMUS_PRIME wrote:Ljudi iskreno svaka mi je dobra odrastao sam uz G1.Mozda sad i mogu da izdvojim par omiljenih epizoda ali kad sam bio klinac sve su mi vile dobre i svaki transformers je za mene bio vise od igracke i crtanog filma.I bas zbog uspomene na te lepe i srecne dana mi se ne izdvaja omiljena epizoda jer bih uvredio onog klinca u sebi
Guest- Guest
Svim ljubiteljima Tf-a, narocito old school, srecan rodjendan
http://www.tfw2005.com/transformers-news/generation-1-1/on-this-day-in-1984-celebrating-28-years-of-transformers-generation-1-the-cartoon-175942/
http://www.tfw2005.com/transformers-news/generation-1-1/on-this-day-in-1984-celebrating-28-years-of-transformers-generation-1-the-cartoon-175942/
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Uf kakva godisnjica
Srecan rodjendan G1 Transformersima
Srecan rodjendan G1 Transformersima
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Stvarno opa JEJ SREĆAN ROĐENDAN G1 28 GODINA uf bre mi smo matori, ali i dalje JEJ WOO HOO srećan rođendan svim našim omiljenim robotima iz transformersa što učinili naše detinjstvo, a i živote zabavnim nadam se da će i duže da postoje. XD https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_cheers.png
Guest- Guest
jeeeeeeeeivanprime93 wrote:Stvarno opa JEJ SREĆAN ROĐENDAN G1 28 GODINA uf bre mi smo matori, ali i dalje JEJ WOO HOO srećan rođendan svim našim omiljenim robotima iz transformersa što učinili naše detinjstvo, a i živote zabavnim nadam se da će i duže da postoje. XD https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_cheers.png
Odgledah ponovo par G1 epizoda i svatih da je dosta dobro,omiljena epizoda mi je ''Nindza robot''.
GIGANTUSful- Broj poruka : 38
Datum upisa : 2012-09-15
Po meni najbolja epizoda svih vremena
Epizode koje i dan danas volim da gledam su: Prime target, Autobot Spike i The girl who loved Powerglide ali ima ih jos da sad ne nabrajam.
Jazz's girl- Broj poruka : 21
Datum upisa : 2013-01-22
Sammael wrote:
2. Call of the Primitives: priča je malkice problematična sa stanovišta kontinuiteta, ali zato BRATE MILI NAJBOLJA ANIMACIJA IKADA!
Auuuu, DA!!!
Sjecam se kako sam pao na dupe kad sam je prvi put vidio...bez daljnjeg, najbolje animirana G1 epizoda ikad!
Cak i gomila danasnjih stvari se moze posramiti pred ovim..
Jel moguce da neki drugi (ne-kreditirani) studio stoji za nje? Netko tko nije Toei, Akom i par ostalih sta su radili na G1 seriji..?
Mislim, stil je *strasno* razlicit od svih ostalih epizoda.....
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
http://tfwiki.net/wiki/Tokyo_Movie_Shinsha
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Da, mnogi smatraju da je TMS odgovoran za animaciju te epizode. Jedino što je potvrđeno jeste da je direktor animacije za tu epizodu bio Masami Obari (lik crta robote ono....nenormalno dobro)
ZelenoDjubreIzBoce- Broj poruka : 29
Datum upisa : 2013-03-27
Godina : 36
hm, zanimljivo!
Nisam znao za njih po imenu, nit poznajem vise tu stariju animaciju dovoljno "zhivo" da napamet vucem vizualne paralele......al sad kad tu vidim da pise da su oni animirali Bionic Six, mislim da mi se slagalica lagano sklapa....
Bome da
Nisam znao za njih po imenu, nit poznajem vise tu stariju animaciju dovoljno "zhivo" da napamet vucem vizualne paralele......al sad kad tu vidim da pise da su oni animirali Bionic Six, mislim da mi se slagalica lagano sklapa....
Bome da
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Ljudi, konačno sam se smilovao i odgledao "Rebirth!"
Al' nemoj te da mi zamerite... Počeo sam da pratim TF-e od pre tri godine, tako da idem jedno po jedno...
Ni sam nisam imao pojma šta sam propuštao...
Al' nemoj te da mi zamerite... Počeo sam da pratim TF-e od pre tri godine, tako da idem jedno po jedno...
Ni sam nisam imao pojma šta sam propuštao...
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Svaka cast sinovac
Rebirth su mi omiljene epizode iz detinjstva a i dan danas su mi naj epizode ikada
Rebirth su mi omiljene epizode iz detinjstva a i dan danas su mi naj epizode ikada
Brao Coa! Morao bih i ja da se podsetim Rebirth-a, sad kad je stigo Rodimus, malo da mu ga dam po reedukaciji
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Hvala.
Soooo epic!
Soooo epic!
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Rebirth je i meni među top 10 TF epizoda. Toliko toga se dešava, toliko epskih scena borbe, a i animacija je sjajna (za razliku od najvećeg dela 3. sezone).
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Meni je licna omiljena epizoda iz G1 crtaca The Dweller in the Depths.
Kad Paul Dini pise to ne moze da ne valja!
Kad Paul Dini pise to ne moze da ne valja!
Chromedome- Broj poruka : 43
Datum upisa : 2013-06-09
Godina : 31
omiljena epizoda, prva sa skajfajerom. imao snimljeno na video kaseti a posto su mi davali da gledam video rekorder samo za novu godinu gledao sam do besvesti. kad kaze djuza stojiljkovic skajfajer "ne ja vise necu da primam od tebe naredjenja...ja sam sada...autobot"
Kreator- Broj poruka : 9
Datum upisa : 2013-09-12
Au al su tvoiji bili strogi, al opet bolje i tako a ne ko ovi danasnji klinci...
windcharger- Broj poruka : 291
Datum upisa : 2012-01-07
Godina : 36
ufff, sada cu malo da hejtujem
od neke 2005-e imam G1 na diskovima i nisam mogao da se nakanim da ih odgledam do 2009-e. E, kada sam to uspeo, grdno sam se razocarao, ubilo mi je magiju detinjstva. Ipak sam bio matora konjina i sve mi je nekako bilo drugacije i to lose drugacije
Cela prica i kontinuitet su genijalni, sve je to odlicno za ono vreme i malo para, ali nisam mogao da odmaknem od greska i krs animacije.
I pored svega ih i dalje obozavam
od neke 2005-e imam G1 na diskovima i nisam mogao da se nakanim da ih odgledam do 2009-e. E, kada sam to uspeo, grdno sam se razocarao, ubilo mi je magiju detinjstva. Ipak sam bio matora konjina i sve mi je nekako bilo drugacije i to lose drugacije
Cela prica i kontinuitet su genijalni, sve je to odlicno za ono vreme i malo para, ali nisam mogao da odmaknem od greska i krs animacije.
I pored svega ih i dalje obozavam
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 2 of 3