G1 - omiljene epizode
+19
Chromedome
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
Jazz's girl
GIGANTUSful
OPTIMUS_PRIME
bozo91
roller
skubi
MarcoNys
buzer
TheReplicant
windcharger
Razorclaw
Aerialbot
kaznove
Danilko
coa sensei
Sammael
23 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
G1 - omiljene epizode
Ajmo malo diskusije - koje su vam omiljene epizode G1 serijala i zašto?
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Re: G1 - omiljene epizode
Meni su omiljene epizode "Sindrom Insektikona" i "Najezda Insektikona" jer obožavam insektikone. Takođe volim i epizodu "Moćni Graditelji" jer mi je to bila prva epizoda u kojoj sam video Devastatora.
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Datum upisa : 2011-12-27
Moje omiljene su The fire in the Sky,Ultimate doom i Attack of the autobots. Jedva sam suzio izbor na te tri,jer u principu kompletna prva sezona mi je super,polovina druge takodje...
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
Takođe volim i prvih 5 epizoda 3.sezone "Five Faces of Darkness" i oba dela "The Return of Optimus Prime".
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
borba dinobota, zavadi i vladaj i sos dinodoti..mada i cela prva sezona
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
kaznove wrote:borba dinobota, zavadi i vladaj i sos dinodoti..mada i cela prva sezona
To je ta generacija
Danilko- Ambasador
Prva sezona:
1. Heavy Metal War: prvo pojavljivanje Konstruktikona i Devastatora, fenomenalna borba Optimusa i Megatrona, neverovatna borba Konstruktikona i Dinobota... WOW!
2. Ultimate Doom: odličan plan Megatrona, Optimusova moralna dilema (mnogo bolje izvedeno nego recimo u DOTM), scene uništenja na zemlji, brainwashovani ljudi, Doktor Arkevil, Starskrimova zavera... SVE JE TU.
Druga sezona:
1. War Dawn i The Key to Vector Sigma - fenomenalne epizode koje se bave istorijom Transformersa.
Treća sezona:
1. Five Faces of Darkness: uprkos katastrofalnoj animaciji, ovih 5 epizoda je KLJUČNO za razumevanje priče G1 crtaća. Pored toga, tu su i prva pojavljivanja Skajlinksa, Predakona, Metropleksa i Triptikona. Da su samo preskočili mega iritantne scene s Blurom i Vilijem...
2. Call of the Primitives: priča je malkice problematična sa stanovišta kontinuiteta, ali zato BRATE MILI NAJBOLJA ANIMACIJA IKADA! Plus, sadrži jednu od mojih omiljenih scena ikada:
3. The Killing Jar, Webworld, The Burden Hardest to Bear su fenomenalne epizode za izgradnju likova.
4. Dark Awakening je epizoda od koje sam se kao klinac PLAŠIO. Ali zaista. Do dana današnjeg se naježim kad je gledam...
1. Heavy Metal War: prvo pojavljivanje Konstruktikona i Devastatora, fenomenalna borba Optimusa i Megatrona, neverovatna borba Konstruktikona i Dinobota... WOW!
2. Ultimate Doom: odličan plan Megatrona, Optimusova moralna dilema (mnogo bolje izvedeno nego recimo u DOTM), scene uništenja na zemlji, brainwashovani ljudi, Doktor Arkevil, Starskrimova zavera... SVE JE TU.
Druga sezona:
1. War Dawn i The Key to Vector Sigma - fenomenalne epizode koje se bave istorijom Transformersa.
Treća sezona:
1. Five Faces of Darkness: uprkos katastrofalnoj animaciji, ovih 5 epizoda je KLJUČNO za razumevanje priče G1 crtaća. Pored toga, tu su i prva pojavljivanja Skajlinksa, Predakona, Metropleksa i Triptikona. Da su samo preskočili mega iritantne scene s Blurom i Vilijem...
2. Call of the Primitives: priča je malkice problematična sa stanovišta kontinuiteta, ali zato BRATE MILI NAJBOLJA ANIMACIJA IKADA! Plus, sadrži jednu od mojih omiljenih scena ikada:
Headstrong: I detest fleeing, I would rather die fighting!
Razorclaw: He is right! Predacons, unite!
[The Predacons combine.]
Predaking: Tornedron... face Predaking! To the end!
3. The Killing Jar, Webworld, The Burden Hardest to Bear su fenomenalne epizode za izgradnju likova.
4. Dark Awakening je epizoda od koje sam se kao klinac PLAŠIO. Ali zaista. Do dana današnjeg se naježim kad je gledam...
Uuuuuuu zaboravio sam hevy metal war i ona je vrhunska
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Epizode za prave muskarce su
1.Rebirth trilogija
2.Five faces of darkness
3.Call of the Primitives
4.Ultimate weapon/The burden hardest to bear
5.Starscream brigade/Aerial assault/War dawn
1.Rebirth trilogija
2.Five faces of darkness
3.Call of the Primitives
4.Ultimate weapon/The burden hardest to bear
5.Starscream brigade/Aerial assault/War dawn
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Sad sam procitao Samaelov post, prosto je neverovatno da se moje i njegovo misljenje poklapa 100 post. Taman sam se spremio da napisem nesto o tome, kad vidim da me Samael pretekao.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Epizode Optimusiv dvojnik i Sindrom insektikona znam napamet.
A omiljene recimo Zavadi pa vladaj,Vatra na nebu,Atlantida postoji
Zlatna laguna i naravno dugometrazni crtac.
A omiljene recimo Zavadi pa vladaj,Vatra na nebu,Atlantida postoji
Zlatna laguna i naravno dugometrazni crtac.
windcharger- Broj poruka : 291
Datum upisa : 2012-01-07
Godina : 36
Izmedju ostalih:
S.O.S Dinobots/War of Dinobots (DINOBOTI!!! I JOS DINOBOTA!!!)
A Plague of Insecticons (INSEKTIKONIII!!!)
Heavy Metal War (umm... KONSTRUKTIKONI!!!)
City of Steel (sveopste mi je opaka epizoda Optimusa rasparcaju i od delova prave Reptilikona! Megatron se zajebava sa Optimusovom glavom! Devastator! Kompletno unistenje Nju Jorka...)
Five faces of darkness...
I uglavnom su mi simpaticne epizode koje se fokusiraju na jedan ili dva lika...
S.O.S Dinobots/War of Dinobots (DINOBOTI!!! I JOS DINOBOTA!!!)
A Plague of Insecticons (INSEKTIKONIII!!!)
Heavy Metal War (umm... KONSTRUKTIKONI!!!)
City of Steel (sveopste mi je opaka epizoda Optimusa rasparcaju i od delova prave Reptilikona! Megatron se zajebava sa Optimusovom glavom! Devastator! Kompletno unistenje Nju Jorka...)
Five faces of darkness...
I uglavnom su mi simpaticne epizode koje se fokusiraju na jedan ili dva lika...
TheReplicant- Član kluba
- Broj poruka : 12
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 43
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Mhmhm.... Zanimljiva tema!
1 - Fire in the Sky - Inače, prva epizoda Transformersa koju sam uopšte pogledao, davne 90 i neke na RTB-u. Ono grudvanje na početku i dan danas premotavam i pustam da bi' upao u nostalgiju...
2 - War of the Dinobots / Insecticone Syndrom - Imao ih na VHS kaseti snimljene zajedno.
3. City of Steel - Te epizode se sećam kao da je juče prikazivana na tv-u.
Ima tu još, ali da ne davim sa nostalgijom...ma ipak moram
Atlantis, Arise!, Heavy Metal War, Day Of The Machines, The Autobot Run, Traitor... (to su neke od epizoda koje sam gledao devedesetih i imaju neku posebnu dražu ).
A što se tiče "van-nostalgičnih", tj onih koje sam pogledao relativno skoro, tu su Aerial Assault, Child's Play, Call Of the Primitives, Starscream Brigade, Dinobot Island i td...
1 - Fire in the Sky - Inače, prva epizoda Transformersa koju sam uopšte pogledao, davne 90 i neke na RTB-u. Ono grudvanje na početku i dan danas premotavam i pustam da bi' upao u nostalgiju...
2 - War of the Dinobots / Insecticone Syndrom - Imao ih na VHS kaseti snimljene zajedno.
3. City of Steel - Te epizode se sećam kao da je juče prikazivana na tv-u.
Ima tu još, ali da ne davim sa nostalgijom...ma ipak moram
Atlantis, Arise!, Heavy Metal War, Day Of The Machines, The Autobot Run, Traitor... (to su neke od epizoda koje sam gledao devedesetih i imaju neku posebnu dražu ).
A što se tiče "van-nostalgičnih", tj onih koje sam pogledao relativno skoro, tu su Aerial Assault, Child's Play, Call Of the Primitives, Starscream Brigade, Dinobot Island i td...
ne znam ih po imenima zaista, chek i ne mogu da se fleshbekujem shta sam gledao od tih starih pre dechijeg dnevnika. tuga. pre dve godine sam poslednji put gledo prvu sezonu.
Kad dođeš pravimo kod mene G1 maraton!
veoma sam za! poshto ce to biti leto, prvo kod mene roshtilj (uuu onda kad bi mogli projektor u dvorishte, pa transformersi na platnu) a onda kod tebe maraton
Bravo bravo za ideje,evo izvorni leskovcanin se javlja da dominira rostiljem!
Danilko- Ambasador
Pa kako drugacije!
Danilko- Ambasador
Divide and Conquer definitivno omiljena zato sto me je upoznala sa Transformersima.
Obozavam vecinu ranih epizoda koje je RTB sinhronizovao.
Imam ih jos negde na VHS-u , moracu da potrazim.
Obozavam vecinu ranih epizoda koje je RTB sinhronizovao.
Imam ih jos negde na VHS-u , moracu da potrazim.
roller- Broj poruka : 14
Datum upisa : 2012-02-02
chekirajte ovaj rivju g1
predobro je
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/35022-transformers-cartoon
predobro je
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/35022-transformers-cartoon
http://cinemassacre.com/2012/05/21/top-ten-g1-transformers-that-will-never-make-it-to-a-live-action-feature/
jako dobro
i ceo taj sajt
jako dobro
i ceo taj sajt
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 1 of 3