TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prime/Rid/Beast Hunters figure

+18
divljasvinja
Ivores
g2k
GIGANTUSful
Ironyhide
OPTIMUS_PRIME
Razorclaw
roller
Sammael
Danilko
Evil'Con
kaznove
coa sensei
Aerialbot
buzer
skubi
scan1
petey.pjano
22 posters

Page 20 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Go down

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 20 Empty Re: Prime/Rid/Beast Hunters figure

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 11:47 pm

@Scan - Fala za post i slike , videcu da li ga je nabavila neka manja radnja u BG , neda mi se u Deksiju 4450din [u Zvezdanu na Mirijevu BH voyageri su oko 3900din,Magaza ih jos nema] , mada i da ga narucim sa shippingom sada voyager tesko da moze ispod 3500din i to da u paketu ne ide sam
Aerialbot
Aerialbot
Administrator/clan nadzornog odbora

Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37

Back to top Go down

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 20 Empty Re: Prime/Rid/Beast Hunters figure

Post by scan1 Wed Mar 19, 2014 11:55 pm

No problemo. Na netu ne znam gde ima da se nađe, sa BBTS-a je odmah razgrabljen.

Ja da sam na tvom mestu čekao bih da vidim ako će ga biti u Grčkoj (ako ideš na leto).

scan1
scan1
Član kluba

Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40

Back to top Go down

Post by Aerialbot Thu Mar 20, 2014 12:01 am

Tako cu i da uradim [idem dole sigurno na more] pa ako ga jos neko hoce taman mu donosim - za 25e ko bog
Aerialbot
Aerialbot
Administrator/clan nadzornog odbora

Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37

Back to top Go down

Post by g2k Thu Mar 20, 2014 12:19 am

meni se iskreno ipak vise svidja ovaj ultimate,nekako je ozbiljniji u konstrukciji i bolji kao zmaj,sta znam ima i ta usta koja mu se otvaraju,ovog simplified sam video uzivo u deksiju i bas me malo razocarao vidi se da su ga na silu "razvukli" sav je supalj a ova ljubicasta providna plastika je bas ispala jeftino....i previse providna,doduse bolje je ofarban od ultimate-a a i jeftiniji,valjda
g2k
g2k

Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03

Back to top Go down

Post by Ironyhide Thu Mar 20, 2014 1:36 am

Ček, ček, šta? Ovog simplifikovanog IMA kod nas u Deksiju?!?

Meni je kao zmaj on bolji - lepše su mi boje, a zadnje noge neuporedivo su autentičnije. No, to ima svoju cenu - a pod time mislim na ono što se tim istim nogama desi u robot moudu:) Prilično jadnjikavo ispada to sa nogama iza šupljih nogu robota, a i generalno ultimate robot ostavlja mi bolji utisak. Tu je i centar nedoumlja: uzeti zmaja koji ti se više dopada ili pak robota koji ti se više dopada. Možda sam ipak više za opciju a, jer bih ga radije izložio kao aždamu, uz gospodara joj Šokvejva:)
Ironyhide
Ironyhide

Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Godina : 41

Back to top Go down

Post by zecijauskas Thu Mar 20, 2014 11:04 am

Definitivno kao zmaj, tu nema dileme, mnogo lepse izgleda, ovako iskreno mi nije do kraja definisan kao lik, kao da su ga slagali.
Ako buemo radili izlozbu i damo im dioramu mozda nam i daju par komata for bedza:)
zecijauskas
zecijauskas
Zapisničar

Broj poruka : 1656
Datum upisa : 2013-05-10

http://www.zeci.me

Back to top Go down

Post by scan1 Thu Mar 20, 2014 12:33 pm

Ironyhide wrote:Ček, ček, šta? Ovog simplifikovanog IMA kod nas u Deksiju?!?

Koliko sam ja razumeo, da, to je taj.

scan1
scan1
Član kluba

Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27

Back to top Go down

Post by g2k Thu Mar 20, 2014 12:40 pm

da taj simplifikovani ima u deksiju,kosta 4500 sto je ok cena za velicinu,posto ga prodaju kao voyagera,a sad da ga drzis u "dragon modu" pored voyager shockwave-a dosao bi mu do struka tako da nebi bio nesto impozantan,veci/vislji je u robot modu i tu bi dominirao na displeju  Wink
g2k
g2k

Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Back to top

- Similar topics