TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prime/Rid/Beast Hunters figure

+18
divljasvinja
Ivores
g2k
GIGANTUSful
Ironyhide
OPTIMUS_PRIME
Razorclaw
roller
Sammael
Danilko
Evil'Con
kaznove
coa sensei
Aerialbot
buzer
skubi
scan1
petey.pjano
22 posters

Page 19 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Go down

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 Empty Re: Prime/Rid/Beast Hunters figure

Post by scan1 Sun Jul 21, 2013 4:23 pm

Mnogo jaka slika.

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 27373264d1372200136-dr-wu-tp-09-not-dark-star-saber-1016487_345351878925557_417044222_n
scan1
scan1
Član kluba

Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40

Back to top Go down

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 Empty Re: Prime/Rid/Beast Hunters figure

Post by divljasvinja Sat Aug 24, 2013 4:35 pm

hejhou, ekipa!

Pitanje - nabasah slucajno na neki Prime 2-pak - Starscream i BB, plus neke 2 nepokretne figurice (cini mi se Silas i jos netko).
'relativno' oke cifra - sto znaci osjetno manja od cifre za dva odvojena deluksa.

Sad, ako sam dobro vidio, radi se o redeco-ima BBa i SSa 'First Edition' kalupa (obojica), pa posto Primea imam samo 2 figure i nisam dovoljno upoznat s linijom opcenito,  zanima jel ova dvojica gore valjaju ista (objektivno), i jel se isplati pljunuti $$$ Smile

Hvala Very Happy
divljasvinja
divljasvinja

Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45

Back to top Go down

Post by g2k Tue Dec 24, 2013 10:33 pm

sad tek videh ove postove,jbg kad je prime zavrsen sve je zamrlo....elem nije lose za 20 i nesto dolara skoro i bolji od ultimate predakinga,bas mi ide na k. ovaj sa rukavicama i kretenskim glasom ali sta ces

g2k
g2k

Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03

Back to top Go down

Post by scan1 Tue Feb 11, 2014 2:32 pm

^odlično izgleda, plus cena kao Voyager a veličina kao Ultimate.

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-103
Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-037
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by zecijauskas Tue Feb 11, 2014 2:41 pm

Stvarno lepo izgleda, koja je cena u pitanju?
zecijauskas
zecijauskas
Zapisničar

Broj poruka : 1656
Datum upisa : 2013-05-10

http://www.zeci.me

Back to top Go down

Post by scan1 Tue Feb 11, 2014 2:44 pm

$27 na BBTS-u (ali je rasprodat).
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by Aerialbot Tue Feb 11, 2014 3:32 pm

Bice ga na leto u Grckoj za 25e pa ako neko bude hteo donosim
Aerialbot
Aerialbot
Administrator/clan nadzornog odbora

Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37

Back to top Go down

Post by skubi Tue Feb 11, 2014 4:52 pm

malo promeni, neki far ist sine
skubi
skubi
Ambasador

Broj poruka : 3504

http://www.carskirez.com

Back to top Go down

Post by Razorclaw Tue Feb 11, 2014 5:07 pm

Aerialbot wrote:Bice ga na leto u Grckoj za 25e pa ako neko bude hteo donosim

Nisam fan Prime figura i estetike, ali bogami, ako se ova figura nadje u Greciji za tu kolichinu shushki, uzimam.
Razorclaw
Razorclaw
Član kluba

Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30

Back to top Go down

Post by Aerialbot Tue Feb 11, 2014 9:37 pm

skubi wrote:malo promeni, neki far ist sine

Nemam posla 2 meseca tebra pa ti vidi koliko je far ist  Very Happy

@Razor - no problemo  Cool
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by Ironyhide Wed Mar 19, 2014 4:56 pm

Da ne zna kojim slučajem neko ima li čega novog u večno kasnećem Deksiju? Videh na njihovom sajtu da imaju neke BH delukseve, ali koje tačno? I ima li novih vojadžera ili ultimejtsa? Uzeo bih veliko zmajče Predakinga, pa da bataljujem više tu žalosnu liniju (ovih dana mi stiže Šokvejv, jedna od retkih figura u koje tu smeš da se zakuneš). Žao mi je što nisam nabavio Skajkvejka i Brejkdauna, ali šta sad, možda se nekad ukaže prilika. Uglavnom, BH je zaista barok nakaznosti u svakom smislu.
Ironyhide
Ironyhide

Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Godina : 41

Back to top Go down

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 5:06 pm

U deksiju imas novog voyager Predakinga za 4450din i Ultramagnusa [BH verzija]

U Uscu imaju jednog Smokescreena [BH] 2800din

Meni fale jos Shockwave,Predaking,Magnus i Bulkhead.Breakdowna necu uzimati,nema Hasbrov a za Takarin nedam pare
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by Ironyhide Wed Mar 19, 2014 5:12 pm

Tja, imam onog rid Magnusa, te mi se, iako je ovaj bolji, ne daju dukati i za njega, a kralja predaka (predak-king:) ne znam da li vredi uzimati kao vojadžera, taj samo ove malene sajberverse može da traumira:) A opet, ne naručuje mi se veliki, a ovde očigledno neće stići nikad. Hm. Da li uzeti tog mučenog vojadžera ipak?

A od ovih ostalih ala i aždaja samo Grimvinga imam, pa i taj među deseptikonima štrči kao da se obukao kod Rumuna na buvljoj:) Više smeta on nego onako našarani, ali po mnogo čemu prekrasni Ded-end.
Ironyhide
Ironyhide

Back to top Go down

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 5:22 pm

Ja iako skupljam samo cast od Prajma nisam uzeo Grimvinga,grozan mi je

Ovaj voyager Predaking je ok,nije dobar kao ultra...neznam ako otaljavas liniju onda uzmi tog voyagera
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by g2k Wed Mar 19, 2014 5:34 pm

^ otaljavas liniju ....kakav izraz  lol! ,zar i tako nesto postoji eeeeee,a sta neces Breakdowna,ipak to je cast a nece biti kompletna postava cccccc  Wink

edit: slazem se, Irony sacekaj leto kad Vlada krene u Grcku nek ti donese ovog ultru  Very Happy ,al zato mazni tog BH Smokescreena mnogo je dobra figura,barem meni......
g2k
g2k

Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03

Back to top Go down

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 5:38 pm

@g2k  Very Happy 

Ta Prime linija mi je 13-ta rupa na svirali u kolekciji,fali mi par figura vec mesecima i bole me cose da ih narucim ili kupim.A vidim i da je Ironyhide-u ista muka  Smile
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by Ironyhide Wed Mar 19, 2014 5:59 pm

Imam Smoukija, aha, i jeste zabavno konstruisan, ali preočajno (ne)obojen. Stvarno izgleda kao apgrejdovana fuš figura iz devedesetih, a la onaj pijačni Hi-men, koji je sav braon:) Ne razumem kako su to smeli da urade jednom od svačijih omiljenih junaka iz te serije. Then again, ko bi uopšte razumeo marketinšku logiku iza cele te BH linije - gomiletina figura koje ne izgledaju kao u seriji, a pre toga zakinut Brejkdaun i nepostojeći Insektikon (ne računajući malenog), iako ih ima u crtaću, nasuprot ovim mučenim živuljkama, kojih nema ili nema takvih.

Mislim, oke, znam da Animated ovde nije omiljen zbog silne detinjastosti, ali verujte, sva ozbiljna šabanizacija počela je s Prajmom. Animated je to što jeste, dok se ne vežeš za junake serije taj dizajn zbilja izgleda bezvezno, ali kad jednom to zavoliš, primetiš koliko je sve dosledno i smisleno - a i na polici izgledaju nekako kompaktno kao ekipa, dok Prime/BH deseptikoni izgledaju kao ubogi putujući trubaduri i zverinjak preko čijeg krzna se, nakon ozbiljnog moždanog udara, iživljavao ciga što oslikava luna parkove Smile
Ironyhide
Ironyhide

Back to top Go down

Post by scan1 Wed Mar 19, 2014 6:10 pm

Dead End je žešće underrated u Prime liniji.

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_dead-end-138

Najnoviji "simplified" voyager Predaking šije za dva koplja ulimate verziju. Samo ne znam da li baš vredi 4,5k dinara. Ali i DOTM vojadžeri su bili slične cene (4400?) a ovo je veća figura.
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by Ironyhide Wed Mar 19, 2014 6:53 pm

Meni Ded End sjajan. Pa to baš kažem, on je toksično šaren, a opet se čini da to ima smisla i izgleda odlično, dok šareniš BH-a, nasuprot tome, nije nimalo nešto što mi prija oku.
Ironyhide
Ironyhide

Back to top Go down

Post by kaznove Wed Mar 19, 2014 7:16 pm

scan1 wrote:Najnoviji "simplified" voyager Predaking šije za dva koplja ulimate verziju. Samo ne znam da li baš vredi 4,5k dinara. 

Istina skroz, lepsi je isto je veliki kao i ultimate, samo ima malo manja krila i naravno prostiju transformaciju, mada ne mnogo posto i taj ultra je jednostavan prilicno..po meni najbolje izgleda taj veliki BH voyager, veruj mi veliki je Smile imas review na netu pa pogledaj
kaznove
kaznove
Predsednik kluba

Broj poruka : 3495
Godina : 38

Back to top Go down

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 8:44 pm

Meni je Ultimate bolji,mada bih voleo da me nagovorite da promenim misljenje  Smile
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by Sammael Wed Mar 19, 2014 8:47 pm

Meni se Ultimate isto više dopada, premda japanska verzija.

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 1382802971_Alfes%203
Sammael
Sammael
Overlord of Destruction (Admin)

Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03

Back to top Go down

Post by Aerialbot Wed Mar 19, 2014 8:52 pm

Ultimate,Hasbrov...Japanac mi je mnogo crven ali zanimljivo izgleda,prvi put vidim
Aerialbot
Aerialbot

Back to top Go down

Post by Sammael Wed Mar 19, 2014 9:01 pm

U Japanu se zvao "Guren Dragotron" u okviru njihovog Go! crtaća. Premda mislim da je u crtaću skroz drugačije izgledao.
Sammael
Sammael
Overlord of Destruction (Admin)

Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03

Back to top Go down

Post by scan1 Wed Mar 19, 2014 11:28 pm

Aerialbot wrote:Meni je Ultimate bolji,mada bih voleo da me nagovorite da promenim misljenje  Smile

Baci pogled na YouTube. Ima čak i poređenja sa Ultimate verzijom.

Ovako napamet: znam da je kvalitetnije odrađen (nema onu guma-plastiku kao ultimate), krila su malo manja i odrađena od providne plastike ali su bolje rešena i čini mi se lepše izgledaju, šake su bolje rešene pa sad sem što bolje drži svoj rep-mač, može i da drži standardo oružje (uz figuru ide i jedan pištolj), mislim da je skoro potpune visine kao i ultimate. Boje su različite, ni stara ni nova verzija nisu verodostojne crtaću tako da je tu stvar ličnog ukusa.

I na kraju cena, novi se prodaje po ceni vojadžera a stari je $90 na BBTS-u (mislim da je u slobodnoj prodaju bio $60).

Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-045
Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-126
Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-065
Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-068
Prime/Rid/Beast Hunters figure - Page 19 R_predaking-2014-103
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20  Next

Back to top

- Similar topics