Prime/Rid/Beast Hunters figure
+18
divljasvinja
Ivores
g2k
GIGANTUSful
Ironyhide
OPTIMUS_PRIME
Razorclaw
roller
Sammael
Danilko
Evil'Con
kaznove
coa sensei
Aerialbot
buzer
skubi
scan1
petey.pjano
22 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Prime/Rid/Beast Hunters figure
Mnogo jaka slika.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40
hejhou, ekipa!
Pitanje - nabasah slucajno na neki Prime 2-pak - Starscream i BB, plus neke 2 nepokretne figurice (cini mi se Silas i jos netko).
'relativno' oke cifra - sto znaci osjetno manja od cifre za dva odvojena deluksa.
Sad, ako sam dobro vidio, radi se o redeco-ima BBa i SSa 'First Edition' kalupa (obojica), pa posto Primea imam samo 2 figure i nisam dovoljno upoznat s linijom opcenito, zanima jel ova dvojica gore valjaju ista (objektivno), i jel se isplati pljunuti $$$
Hvala
Pitanje - nabasah slucajno na neki Prime 2-pak - Starscream i BB, plus neke 2 nepokretne figurice (cini mi se Silas i jos netko).
'relativno' oke cifra - sto znaci osjetno manja od cifre za dva odvojena deluksa.
Sad, ako sam dobro vidio, radi se o redeco-ima BBa i SSa 'First Edition' kalupa (obojica), pa posto Primea imam samo 2 figure i nisam dovoljno upoznat s linijom opcenito, zanima jel ova dvojica gore valjaju ista (objektivno), i jel se isplati pljunuti $$$
Hvala
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
sad tek videh ove postove,jbg kad je prime zavrsen sve je zamrlo....elem nije lose za 20 i nesto dolara skoro i bolji od ultimate predakinga,bas mi ide na k. ovaj sa rukavicama i kretenskim glasom ali sta ces
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
^odlično izgleda, plus cena kao Voyager a veličina kao Ultimate.
scan1- Član kluba
$27 na BBTS-u (ali je rasprodat).
scan1- Član kluba
Bice ga na leto u Grckoj za 25e pa ako neko bude hteo donosim
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Aerialbot wrote:Bice ga na leto u Grckoj za 25e pa ako neko bude hteo donosim
Nisam fan Prime figura i estetike, ali bogami, ako se ova figura nadje u Greciji za tu kolichinu shushki, uzimam.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
skubi wrote:malo promeni, neki far ist sine
Nemam posla 2 meseca tebra pa ti vidi koliko je far ist
@Razor - no problemo
Da ne zna kojim slučajem neko ima li čega novog u večno kasnećem Deksiju? Videh na njihovom sajtu da imaju neke BH delukseve, ali koje tačno? I ima li novih vojadžera ili ultimejtsa? Uzeo bih veliko zmajče Predakinga, pa da bataljujem više tu žalosnu liniju (ovih dana mi stiže Šokvejv, jedna od retkih figura u koje tu smeš da se zakuneš). Žao mi je što nisam nabavio Skajkvejka i Brejkdauna, ali šta sad, možda se nekad ukaže prilika. Uglavnom, BH je zaista barok nakaznosti u svakom smislu.
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Godina : 41
U deksiju imas novog voyager Predakinga za 4450din i Ultramagnusa [BH verzija]
U Uscu imaju jednog Smokescreena [BH] 2800din
Meni fale jos Shockwave,Predaking,Magnus i Bulkhead.Breakdowna necu uzimati,nema Hasbrov a za Takarin nedam pare
U Uscu imaju jednog Smokescreena [BH] 2800din
Meni fale jos Shockwave,Predaking,Magnus i Bulkhead.Breakdowna necu uzimati,nema Hasbrov a za Takarin nedam pare
Tja, imam onog rid Magnusa, te mi se, iako je ovaj bolji, ne daju dukati i za njega, a kralja predaka (predak-king:) ne znam da li vredi uzimati kao vojadžera, taj samo ove malene sajberverse može da traumira:) A opet, ne naručuje mi se veliki, a ovde očigledno neće stići nikad. Hm. Da li uzeti tog mučenog vojadžera ipak?
A od ovih ostalih ala i aždaja samo Grimvinga imam, pa i taj među deseptikonima štrči kao da se obukao kod Rumuna na buvljoj:) Više smeta on nego onako našarani, ali po mnogo čemu prekrasni Ded-end.
A od ovih ostalih ala i aždaja samo Grimvinga imam, pa i taj među deseptikonima štrči kao da se obukao kod Rumuna na buvljoj:) Više smeta on nego onako našarani, ali po mnogo čemu prekrasni Ded-end.
Ja iako skupljam samo cast od Prajma nisam uzeo Grimvinga,grozan mi je
Ovaj voyager Predaking je ok,nije dobar kao ultra...neznam ako otaljavas liniju onda uzmi tog voyagera
Ovaj voyager Predaking je ok,nije dobar kao ultra...neznam ako otaljavas liniju onda uzmi tog voyagera
^ otaljavas liniju ....kakav izraz ,zar i tako nesto postoji eeeeee,a sta neces Breakdowna,ipak to je cast a nece biti kompletna postava cccccc
edit: slazem se, Irony sacekaj leto kad Vlada krene u Grcku nek ti donese ovog ultru ,al zato mazni tog BH Smokescreena mnogo je dobra figura,barem meni......
edit: slazem se, Irony sacekaj leto kad Vlada krene u Grcku nek ti donese ovog ultru ,al zato mazni tog BH Smokescreena mnogo je dobra figura,barem meni......
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
@g2k
Ta Prime linija mi je 13-ta rupa na svirali u kolekciji,fali mi par figura vec mesecima i bole me cose da ih narucim ili kupim.A vidim i da je Ironyhide-u ista muka
Ta Prime linija mi je 13-ta rupa na svirali u kolekciji,fali mi par figura vec mesecima i bole me cose da ih narucim ili kupim.A vidim i da je Ironyhide-u ista muka
Imam Smoukija, aha, i jeste zabavno konstruisan, ali preočajno (ne)obojen. Stvarno izgleda kao apgrejdovana fuš figura iz devedesetih, a la onaj pijačni Hi-men, koji je sav braon:) Ne razumem kako su to smeli da urade jednom od svačijih omiljenih junaka iz te serije. Then again, ko bi uopšte razumeo marketinšku logiku iza cele te BH linije - gomiletina figura koje ne izgledaju kao u seriji, a pre toga zakinut Brejkdaun i nepostojeći Insektikon (ne računajući malenog), iako ih ima u crtaću, nasuprot ovim mučenim živuljkama, kojih nema ili nema takvih.
Mislim, oke, znam da Animated ovde nije omiljen zbog silne detinjastosti, ali verujte, sva ozbiljna šabanizacija počela je s Prajmom. Animated je to što jeste, dok se ne vežeš za junake serije taj dizajn zbilja izgleda bezvezno, ali kad jednom to zavoliš, primetiš koliko je sve dosledno i smisleno - a i na polici izgledaju nekako kompaktno kao ekipa, dok Prime/BH deseptikoni izgledaju kao ubogi putujući trubaduri i zverinjak preko čijeg krzna se, nakon ozbiljnog moždanog udara, iživljavao ciga što oslikava luna parkove
Mislim, oke, znam da Animated ovde nije omiljen zbog silne detinjastosti, ali verujte, sva ozbiljna šabanizacija počela je s Prajmom. Animated je to što jeste, dok se ne vežeš za junake serije taj dizajn zbilja izgleda bezvezno, ali kad jednom to zavoliš, primetiš koliko je sve dosledno i smisleno - a i na polici izgledaju nekako kompaktno kao ekipa, dok Prime/BH deseptikoni izgledaju kao ubogi putujući trubaduri i zverinjak preko čijeg krzna se, nakon ozbiljnog moždanog udara, iživljavao ciga što oslikava luna parkove
Dead End je žešće underrated u Prime liniji.
Najnoviji "simplified" voyager Predaking šije za dva koplja ulimate verziju. Samo ne znam da li baš vredi 4,5k dinara. Ali i DOTM vojadžeri su bili slične cene (4400?) a ovo je veća figura.
Najnoviji "simplified" voyager Predaking šije za dva koplja ulimate verziju. Samo ne znam da li baš vredi 4,5k dinara. Ali i DOTM vojadžeri su bili slične cene (4400?) a ovo je veća figura.
scan1- Član kluba
Meni Ded End sjajan. Pa to baš kažem, on je toksično šaren, a opet se čini da to ima smisla i izgleda odlično, dok šareniš BH-a, nasuprot tome, nije nimalo nešto što mi prija oku.
scan1 wrote:Najnoviji "simplified" voyager Predaking šije za dva koplja ulimate verziju. Samo ne znam da li baš vredi 4,5k dinara.
Istina skroz, lepsi je isto je veliki kao i ultimate, samo ima malo manja krila i naravno prostiju transformaciju, mada ne mnogo posto i taj ultra je jednostavan prilicno..po meni najbolje izgleda taj veliki BH voyager, veruj mi veliki je imas review na netu pa pogledaj
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Meni je Ultimate bolji,mada bih voleo da me nagovorite da promenim misljenje
Meni se Ultimate isto više dopada, premda japanska verzija.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Ultimate,Hasbrov...Japanac mi je mnogo crven ali zanimljivo izgleda,prvi put vidim
U Japanu se zvao "Guren Dragotron" u okviru njihovog Go! crtaća. Premda mislim da je u crtaću skroz drugačije izgledao.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Aerialbot wrote:Meni je Ultimate bolji,mada bih voleo da me nagovorite da promenim misljenje
Baci pogled na YouTube. Ima čak i poređenja sa Ultimate verzijom.
Ovako napamet: znam da je kvalitetnije odrađen (nema onu guma-plastiku kao ultimate), krila su malo manja i odrađena od providne plastike ali su bolje rešena i čini mi se lepše izgledaju, šake su bolje rešene pa sad sem što bolje drži svoj rep-mač, može i da drži standardo oružje (uz figuru ide i jedan pištolj), mislim da je skoro potpune visine kao i ultimate. Boje su različite, ni stara ni nova verzija nisu verodostojne crtaću tako da je tu stvar ličnog ukusa.
I na kraju cena, novi se prodaje po ceni vojadžera a stari je $90 na BBTS-u (mislim da je u slobodnoj prodaju bio $60).
scan1- Član kluba
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 19 of 20