Ortodox kolekcija
+11
Muad'diib
Aerialbot
kaznove
Sammael
Cool Tables
tfikac
buzer
kelebrimbor
Canegor
zecijauskas
ortodox1
15 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ortodox1- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2016-07-23
Godina : 36
Re: Ortodox kolekcija
Sjajan je....Jedini problem je sto nemoze da stane i u jednu vitrinu,koju posedujem......Zato ga nisam uzimao.....
The Flash- Broj poruka : 127
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 45
Jesi li transformisao MP 44,kakvi su utisci....._? Meni je to postala omiljena akciona figura uopste,ne samo u kategoriji Transformersa.....
The Flash- Broj poruka : 127
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 45
Nisam jos uvek nazalost, nemam prostora, razmisljam se da prodam MP10 pa cu onda na miru da ga transformisem i postavim na predjasnje mesto MP10/ke. A opet ti si mi reper za Galvatrona bas sam blizu da ga pazarim... Samo cekam februar verovatno ce se nesto vise znati o Takarinim planovima za 2020. Mada mislim da ce tesko ici u tom pravcu....glasina je mnogo...Jedna od njih je i Galvatron ali sumnjam da mogu prevazici Fanstoys isto i sto se tice Skajfajera koji je meni omiljena figura.... Bas sam se zaljubio u FT taj metal....cini figuru tezom i ozbiljnijom a bar je duplo jeftiniji od Takare, ako je njigov Galvatron 200 Takarin ce biti 400 a ne verujem uopste da mogu mnogo bolje...
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» CT kolekcija
» EvilCon-ova kolekcija
» Sammaelova kolekcija
» Canegor-ova kolekcija
» Robotech-ova kolekcija
» EvilCon-ova kolekcija
» Sammaelova kolekcija
» Canegor-ova kolekcija
» Robotech-ova kolekcija
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 5 of 5