xx22 kolekcija
+12
buzer
OPTIMUS_PRIME
Cool Tables
tfikac
divljasvinja
skubi
Aerialbot
Razorclaw
Danilko
g2k
zecijauskas
yy22
16 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
xx22 kolekcija
Nakon gledanja svih vasi predivnih kolekcija i slinjenja za nekima tako jako da sam si morao instalirati brisac za auto na monitor odlucio sam ovdje
predstaviti svoju malu zbirku od koji se figura nisam mogao rastaviti i koje su u mojem posjedu neki 5,6 godina. Nadam se da ce te uzivati u ovih par
figura kao i ja kada ih uvijek vidim kada dodem doma .
jedan je dio kupljen od kolege divljesvinje kao sto ce mi uskoro stici jos par figura od Cool tablesa tako da ce onda biti jos slika
https://picasaweb.google.com/109650094376628298769/September62013?authkey=Gv1sRgCKWX-OX8h6n1mQE
predstaviti svoju malu zbirku od koji se figura nisam mogao rastaviti i koje su u mojem posjedu neki 5,6 godina. Nadam se da ce te uzivati u ovih par
figura kao i ja kada ih uvijek vidim kada dodem doma .
jedan je dio kupljen od kolege divljesvinje kao sto ce mi uskoro stici jos par figura od Cool tablesa tako da ce onda biti jos slika
https://picasaweb.google.com/109650094376628298769/September62013?authkey=Gv1sRgCKWX-OX8h6n1mQE
yy22- Broj poruka : 183
Datum upisa : 2013-08-27
Re: xx22 kolekcija
hvala, dao sam si puno truda u tu policu 0_- XD
lep pocetak samo tako nastavi
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Uzdravlje! Svidja mi se raznovrsnost Moja kolekcija je krajnje sterilna u onosu na tvoju. Samo nastavi!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
drago mi je da ti se svida uskoro dolazi mi jos pa ce biti jos slika i da napomenem swindle je cijeli samo mi je bio tada vise fora tako transformiran =D, volio bi si jos nabaviti par prime figurica najveca mi je zelja wheeljack,smokescreen i ratchet =D
Hound -> Gerwalk mode.
A za onog RID Prowla si me pretekao, to ti nikad necu oprostiti.
A za onog RID Prowla si me pretekao, to ti nikad necu oprostiti.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
and he still love to do that walk , gdje si imao oko na njega =D ? jer sam ja svojega dobio od frenda XD
Svaka cast
Uvek je lepo videti da neko ceni Alternators liniju figura
Uvek je lepo videti da neko ceni Alternators liniju figura
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Pa oshtrio sam se od Divlje Svinje, kad sam od njega uzeo X-Brawna, ali mi reche da ga je vec prodao pajtashu. Tako da...yy22 wrote:and he still love to do that walk , gdje si imao oko na njega =D ? jer sam ja svojega dobio od frenda XD
Razorclaw- Član kluba
imam misb ili kako vec kad je na kartonu - prajm vildzheka, razmishljam se da ga prodam, pa mozhemo se dogovorimo, ne znam, idalje mi je lep, al mi ne treba, mislim da sam ga impulsivno uzeo
Aerialbot volim kada su mi transformersi uvjerljivi u oba moda tj da kada primis alt mod da ne znas da je transformers a to su savrseno pogodili kod alternatosa. da ih je bilo vise bi ih vjerovatno kupio ali se raspo turbo limac tako da nista od toga mi se nije realiziralo.
Razorclaw od divlje svinje sam jedino od RID brace kupio dduuugggooo zeljenoga sideburn-a a prowl-a sam dobio od frenda kada sam mu slagao komp, bio je u kutiji lego kocaka. kada sam ga uzeo i poceo transformirati vrtila mi se je cijela serija od RID-a i onaj osjecaj kada se probudis prije svih doma u subotu samo da bi pogledao ih =D
skubi imas poruku =DD
Razorclaw od divlje svinje sam jedino od RID brace kupio dduuugggooo zeljenoga sideburn-a a prowl-a sam dobio od frenda kada sam mu slagao komp, bio je u kutiji lego kocaka. kada sam ga uzeo i poceo transformirati vrtila mi se je cijela serija od RID-a i onaj osjecaj kada se probudis prije svih doma u subotu samo da bi pogledao ih =D
skubi imas poruku =DD
Ma nema problema, milo mi je da vidim da se nas kruzhok siri sve vise i vise, i da nas ima i iz "komshiluka".
Razorclaw- Član kluba
Samo nek se siri! ))
Danilko- Ambasador
Raste, raste!!!!
u sta se kondomi transformiraju?
u sta se kondomi transformiraju?
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
Razorclaw a mi ovdje volimo komisluk =D ?
Danilko kao sto si spomenuo siri see krug mojih transformersa ;)htio bi se zahvaliti divlji svinji na prodanima transformersima kao i za upoznavanje sa cool tablesom od kojega sam isto kupio si zeljenoga optimus prime-a movie 2007 i jazz-a pa da ne duljim evo vam link pa gleđi te =D
ps zao mi je sto crankcase nije kompletan =(
Danilko kao sto si spomenuo siri see krug mojih transformersa ;)htio bi se zahvaliti divlji svinji na prodanima transformersima kao i za upoznavanje sa cool tablesom od kojega sam isto kupio si zeljenoga optimus prime-a movie 2007 i jazz-a pa da ne duljim evo vam link pa gleđi te =D
ps zao mi je sto crankcase nije kompletan =(
@yy22 - odlicne figure ,pogotovo TFTM Leader Optimus
[ubacio sam ti sliku u post,lepse je ako neznas kako se ubacuje slika u post samo reci]
[ubacio sam ti sliku u post,lepse je ako neznas kako se ubacuje slika u post samo reci]
Aerialbot optimus mi je zakon ali mi je najvece iznanadenje ipak cybetron unicron tank mode.
nisam ocekivao da ce biti figura biti tako legendarna sa transformacijom i robot modom dok je alt mod zbilja cudan ali kada se priviknes jednostavno vise nije tako cudan.
a za primea sam znao sto dobivam pa nije bio toliko iznanadenje a alt mod mi je zbilja pogodak onoga sto bi trazio kod svakoga transformers
hvala ti za trud i ne znam kako se to radi tj ubacuje tako slika =(
nisam ocekivao da ce biti figura biti tako legendarna sa transformacijom i robot modom dok je alt mod zbilja cudan ali kada se priviknes jednostavno vise nije tako cudan.
a za primea sam znao sto dobivam pa nije bio toliko iznanadenje a alt mod mi je zbilja pogodak onoga sto bi trazio kod svakoga transformers
hvala ti za trud i ne znam kako se to radi tj ubacuje tako slika =(
Ides na sajt recimo
http://tinypic.com/
Ides na browse i onda izaberes sliku sa svog kompa,prevuces link koji dobijes uploadom i to je to
http://tinypic.com/
Ides na browse i onda izaberes sliku sa svog kompa,prevuces link koji dobijes uploadom i to je to
Nakon sto sam uvidio da vas sa nicime vec dulje nisam ponudio novoga da vidite predstavljam vam dame i gospodo te djecosvih uzrasta....
Moji i jedini Spy changers-i
Moji i jedini Spy changers-i
uzdravlje
tfikac- Broj poruka : 552
Datum upisa : 2012-08-15
Godina : 41
Do jaja su! Uzdravlje!
Danilko- Ambasador
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Godina : 45
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 1 of 3