3rd party vesti
+18
yy22
Canegor
Ivores
divljasvinja
buzer
Evil'Con
skubi
Cool Tables
kelebrimbor
zecijauskas
dem6n6vic
Aerialbot
Razorclaw
scan1
Danilko
g2k
Sammael
kaznove
22 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 16 of 24
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: 3rd party vesti
E jebga ja reko' se sprema se trt.
gvajmo- Broj poruka : 1062
Datum upisa : 2012-10-04
gvajmo wrote:E jebga ja reko' se sprema se trt.
Desio se trt.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Really?
Jel' dečko, koliko ti imaš godina?
Jel' dečko, koliko ti imaš godina?
Razorclaw- Član kluba
Cool, samo da potvrdim pretpostavku.
Razorclaw- Član kluba
Ovaj Octane izgleda sve bolje:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Više slika: [You must be registered and logged in to see this link.]
Više slika: [You must be registered and logged in to see this link.]
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Uu sine kidanje! Jel MP skala ili ce uz klasikse?
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
Nisam uspeo da provalim, al pošto je UT kontam da će da bude skala uz klasike (ManiaKing-Galvatron, Ordin-Abominus...). Navodno izlazi u maju.
"miruj srce ne tuci tako ludoooo..." neizvesnost,kakav ce biti na kraju...mozda moja prva trd parti kupovina yay
[You must be registered and logged in to see this link.]
e da i ovo razbija kako su dobri ali kao i svi njihovi "proizvodi" bice skupi
vise slika ovde : http://www.tfw2005.com/boards/transformers-3rd-party-discussion/1032370-badcubes-claymore-hypno-kickbutt-masterpiece-style-insecticons-71.html
e da i ovo razbija kako su dobri ali kao i svi njihovi "proizvodi" bice skupi
vise slika ovde : http://www.tfw2005.com/boards/transformers-3rd-party-discussion/1032370-badcubes-claymore-hypno-kickbutt-masterpiece-style-insecticons-71.html
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Po velicini su isti ka Brawny, sto znaci da ce kostati oko $90 komad.
Razorclaw- Član kluba
Ti trt mp insecticoni su jedva bolji od Hasbro legendsa od 10e
Ima da ih namrlja MP Takara sve
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Samo ostro Vlado! Udri po trtu! Nisu mi jasni, pun k&^%$ para ni za sta.Aerialbot wrote:Ti trt mp insecticoni su jedva bolji od Hasbro legendsa od 10e
A da mi je neko rekao da pogadjam po silueti ko je u pitanju, rekao bih Cybertron Galvatron, nije to ni H od Hot roda...
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
To je IDW Hot Rod, meni je taj dizajn grozan ali mnogi ljudi ga vole.
Molim vas preskočite poređenja 3p i zvaničnih figura u ovoj temi koja je namenjena vestima.
Molim vas preskočite poređenja 3p i zvaničnih figura u ovoj temi koja je namenjena vestima.
Naravno da je tema namenjena vestima ali nekada su poredjenja neizbezna,ovo su stvarno bedni mp insecticoni po paprenoj ceni i normalno/prirodno je reci da su hasbro legendsi od 10e maltene bolji - to ne narusava vest ni malo
Il cemo da otvorimo novu temu za poredjenja posto ovih dana sve puca od postova pa da razvodnjimo jos malo stvar
Il cemo da otvorimo novu temu za poredjenja posto ovih dana sve puca od postova pa da razvodnjimo jos malo stvar
Kad i ako Takara bude izbacivala MP insektikone, sigurno neće biti mnogo različiti od ovoga - da li će i tada da bude pljuvačina da su Legendsi maltene isti kao oni?
Uzgred, iako su ovi novi legendsi zaista super za svoju klasu od 10 eur i 5 grama plastike, po meni nisu bolji po kvalitetu ni od G1 verzija čiji su moldovi stari 35 godina, a kamoli od ovako nečega.
Uzgred, iako su ovi novi legendsi zaista super za svoju klasu od 10 eur i 5 grama plastike, po meni nisu bolji po kvalitetu ni od G1 verzija čiji su moldovi stari 35 godina, a kamoli od ovako nečega.
Ih pa napljuvao sam ja MP liniju visu puta uzduz i popreko mada nije to bas pljuvacina vec mnogo benignija stvar a i tom logikom da Takara ne moze mnogo bolje ne valja bas ici po mom misljenju , prvo bice bar 50usd na Japanskim online shopovima a drugo bice bar za nijansu bolji a trece sto dobijes kutiju na kojoj ljudski pise Transformers
A sto se tice G1 insecticona po meni su i dalje bolji od Chug
BTW
Gledao sam skoro uporedne slike svih Jetfirea do sada i G1 i dalje ima najbolji alt mod
Sto se tice trtova mene samo trenutno kopka Apollion,mada Mania King nije los za 70-80usd
A sto se tice G1 insecticona po meni su i dalje bolji od Chug
BTW
Gledao sam skoro uporedne slike svih Jetfirea do sada i G1 i dalje ima najbolji alt mod
Sto se tice trtova mene samo trenutno kopka Apollion,mada Mania King nije los za 70-80usd
Review od 43 minuta, ovaj nije normalan.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 40
Ciji je to review? Od Optibotimusa? Necu da otvaram link i da biflam mu view count ako jeste Optibotimus. Ranije sam mogao da mu gledam klipove, ali zadnjih nekoliko meseci ne mogu da ga svarim. Samo kad mu cujem glas osetim se ljigavo.
Razorclaw- Član kluba
You know what guys, celo ovo bezrazlozno nipodistavanje 3rd party proizvoda je eto kod mene dovelo do kontra efekta. Kad mi stigne plata, uzimam DX9 Invisible Mirage-a.
Sto se tice Badcube Insecticona, odlicni su.
Problem im je jedino cena. Citam ostale komentare i ne mogu da skapiram da ljudi ovde stvarno misle ono sto pisu. Alt modovi su im pogodjeni 100% kao upscale-ovani G1 insecticoni u alt modovima, uz vecu artikulaciju. Bot modovi su im kao iz crtaca.
Uporedjivanje ovih "MP" insecticona sa Generations legends figurama nema veze. Koliko god voleo njih, nema sansi da su bolji od ovih Badcube-ovih.
Sto se tice Badcube Insecticona, odlicni su.
Problem im je jedino cena. Citam ostale komentare i ne mogu da skapiram da ljudi ovde stvarno misle ono sto pisu. Alt modovi su im pogodjeni 100% kao upscale-ovani G1 insecticoni u alt modovima, uz vecu artikulaciju. Bot modovi su im kao iz crtaca.
Uporedjivanje ovih "MP" insecticona sa Generations legends figurama nema veze. Koliko god voleo njih, nema sansi da su bolji od ovih Badcube-ovih.
Razorclaw- Član kluba
Ma nisu bolji al ovi mi nisu MP [ pise i na tarabi pi.ka pa nije ] a za trtove samo navali
Ima dosta odlicnih trtova i mozda bi ih kupio da cene nisu toliko nenormalne [chug trtovi] , ima i nekih koji ok kostaju ali ti me nazalost ne interesuju [to su najcesce MP trtovi]
Ima dosta odlicnih trtova i mozda bi ih kupio da cene nisu toliko nenormalne [chug trtovi] , ima i nekih koji ok kostaju ali ti me nazalost ne interesuju [to su najcesce MP trtovi]
Da ne sirim pricu previse, evo primera Kickback-a, antene su mu predebele i zaobljene kao da su uzete i Playmobile seta za decu od 0 do 1, chest plate bez i jedne zaista ostre linije, sve mi nekako odise detinjastoscu...
Nisu oni losi da se razumemo, ali nisu ni dobri, u najboljem slucaju osrednji, a osrednjost za te pare ne ide
Nisu oni losi da se razumemo, ali nisu ni dobri, u najboljem slucaju osrednji, a osrednjost za te pare ne ide
Pošto si sada novopečeni roditelj, da ti objasnim da deca od 0 do 1 godine ne bi nikako smela da se igraju tako sitnim delovima kao što su te antene... i da, predebele su i za moj ukus, ali daleko od toga da odgovaraju tom hiperboličnom opisu.
Ovo za chest plate ne razumem šta si hteo da kažeš, iskreno.
ovi iz badcube-a su bas drcni sa cenama,ipak su to deluxevi,ovi iz fansprojecta su dosta realniji,iako i za njih nemam para
nego kad bi imao mnogo love uzeo bi sve ove "MP" Fanstoys dinobote
inace ovo je najava za novog not Sludge-a
nego kad bi imao mnogo love uzeo bi sve ove "MP" Fanstoys dinobote
inace ovo je najava za novog not Sludge-a
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Znam da za tako sitnu nejac ne idu tako mali delovi igracaka, vise sam mislio na to kako su debeli i zaobljeni kao da imaju nameru da ne povrede nekoga dok hendluje figuru, kao da su uzeli nesto za decu od 0 do 1, pa downscale-ovali na velicinu ovih antena.Sammael wrote:Pošto si sada novopečeni roditelj, da ti objasnim da deca od 0 do 1 godine ne bi nikako smela da se igraju tako sitnim delovima kao što su te antene... i da, predebele su i za moj ukus, ali daleko od toga da odgovaraju tom hiperboličnom opisu.
A za chest plate: isti smek kao antene, sve ivice su oborene tj zaobljene, nisu izvukli nista precizno, da mozes da se "poseces" to mi je nekako odmah jeftina varijanta kalupa
I zbog svega navedenog figura mi dodje kao 5+ a ne MP, eto nadam se da sam bio jasniji
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 16 of 24