3rd party vesti
+18
yy22
Canegor
Ivores
divljasvinja
buzer
Evil'Con
skubi
Cool Tables
kelebrimbor
zecijauskas
dem6n6vic
Aerialbot
Razorclaw
scan1
Danilko
g2k
Sammael
kaznove
22 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: 3rd party vesti
Jako su dobri svi ti FT, ali meni to nije MP estetika pa to ti je...
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Sammael wrote:Jako su dobri svi ti FT, ali meni to nije MP estetika pa to ti je...
Potpis i to ovom spravicom
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Nije ta estetika, iskrenbo bas ne zanima kada budu izbacili recimo Shockwave da li ce biti mnogo razlike u estetici.
Ja potpisujem ovozecijauskas wrote:Nije ta estetika, iskrenbo bas ne zanima kada budu izbacili recimo Shockwave da li ce biti mnogo razlike u estetici.
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
Naravno da će biti... za početak će noge biti potpuno drugačije rešene.
Nikola, molim te, iskreno kao brate da pricamo sa dizajnerom u mojoj firmi, ok noge ce biti drugacij, i sta pored toga? Da se ne zezamo, to je to, bas me zanima sta ce biti razliciti na KFC Soundblasteru isto. Iskreno bas me zanima, sta ti smeta na nogama
Noge nemaju ama baš nikakve veze sa nogama G1 Shockwave-a
Ima partsforming koji mislim da postoji način da se izbegne
Ljubičasta boja je potpuno pogrešna
Smetaju mi malo i proporcije
Nije mi jasno šta ti tačno želiš da ti kažem? Pogledaj Soundwave-a i onda pogledaj Shockwave-a, ogromna je razlika u estetici.
Ima partsforming koji mislim da postoji način da se izbegne
Ljubičasta boja je potpuno pogrešna
Smetaju mi malo i proporcije
Nije mi jasno šta ti tačno želiš da ti kažem? Pogledaj Soundwave-a i onda pogledaj Shockwave-a, ogromna je razlika u estetici.
Po meni su noge sasvim ok,nisu g1 ali i da jesu neznam koliko bi odgovaralo naspram svih ostalih recimo kockastih dijelova figure,a usporedba soundwave i shockwave bas i ne leži jer su dvije totalno različite figure u alt modu
Cool Tables- Član kluba
Da, gotovo su iste kao G1. U istom stilu, samo za nijansu deblje. Za razliku od Stacka koji takođe nema veze s G1 Magnusom u predelu nogu, ruku i glave.
Sammael wrote:Da, gotovo su iste kao G1. U istom stilu, samo za nijansu deblje. Za razliku od Stacka koji takođe nema veze s G1 Magnusom u predelu nogu, ruku i glave.
Dzoni ako nastavis potrosicu svo mastilo u potpisivanju
Ti si u stvari najveci borac protiv trt partija [barem ovih MP]
Ma meni su oni odlične figure, samo mi ne idu uz MPove. A pošto ne bih da skupljam još jednu liniju te veličine, onda ih ne kupujem...
Jesu uglavnom odlicni,ali nema po meni smisla kupovati ih kad Takara uvek izbaci bolje i duplo jeftinije,samo ih treba sacekati
Ziher neće nikad izbaciti sve,barem od bitnijih likova,a pogotovo neće stavit diecast jer su počeli smanjivati s tim,magnus je iznimkaAerialbot wrote:Jesu uglavnom odlicni,ali nema po meni smisla kupovati ih kad Takara uvek izbaci bolje i duplo jeftinije,samo ih treba sacekati
Cool Tables- Član kluba
Ovo sto su trtovi izbacili tipa blaster dinoboti shock to nece doci jo s ko zna koliko godina...
Od svih figura meni je blaster bomba i nemam coveka koji se njim, na review-u nije odusevio, meni on na primer nema gde da bude bolji, osim da ga ofarbaju u GORU nijansu crvene slicnije crtacu
Od svih figura meni je blaster bomba i nemam coveka koji se njim, na review-u nije odusevio, meni on na primer nema gde da bude bolji, osim da ga ofarbaju u GORU nijansu crvene slicnije crtacu
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
Izbacice ih sve garant, samo je pitanje vremena, cim su oni krenuli da uskladjuju skalu (a ljudi su zapaljeniji vise nego ikad) ima da odrade oni to profi, dobicemo jos jednu "klasiks" liniju koja ce da se pretovri u hordu, samo sto ce ovo da bude jebanje keve horda (klasiksi su na svoj naci isto) .
Inave gosn Nilsen potvrdio
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Danilko wrote:Izbacice ih sve garant, samo je pitanje vremena, cim su oni krenuli da uskladjuju skalu (a ljudi su zapaljeniji vise nego ikad) ima da odrade oni to profi, dobicemo jos jednu "klasiks" liniju koja ce da se pretovri u hordu, samo sto ce ovo da bude jebanje keve horda (klasiksi su na svoj naci isto) .
obratiti pažnju na boldovano, reč koja je od skoro u upotrebi. . .
E, ako je to g-din Nilsen rekao i to tebi u poverenju. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Za nijansu deblje, jer pricamo o istom crtanom gde se transi razlikuju po velicini, a samim tim i debljini iz epizode u epizodu. Daj da se ne zezamo, da li su ramena kod MP Grimlocka ista kao u crtanom ili su malo uvecana, za nijansu, ja mislim da jesu, da li mi se zbog toga ne svidja, naravno da ne.
Ja uopte ne gledam liniju vec gledam proizvod i smatram ali i tvrdim da FANS TOYS radi sjajan posao. Ono sto meni licno smeta kod dinobot serije jesu preterano zlatne boje, vise volim kad su umirujuce ali su mi svi oni u robot mode zaista sjajni.
Ja uopte ne gledam liniju vec gledam proizvod i smatram ali i tvrdim da FANS TOYS radi sjajan posao. Ono sto meni licno smeta kod dinobot serije jesu preterano zlatne boje, vise volim kad su umirujuce ali su mi svi oni u robot mode zaista sjajni.
Ovo sam propustio, ne postoje zvanične slike u bojama, to su sve digibashi, odnosno igrala se deca u Photoshopu. Pa posle kad ne izgledaju baš kao što ih je neko šopovao, kreće kukanje i plakanje ljudi koji ne prate to pažljivo (kao ti npr).zecijauskas wrote:Kazanovice ssto nisi izbacio slike sa bojama sve lepo, inace u alt mofu fotoaparati izgledaju brutalno. Ubice me Vlada i Buki ali Fanstoys je stao uz rame sa MP linijom
buzer wrote:Danilko wrote:Izbacice ih sve garant, samo je pitanje vremena, cim su oni krenuli da uskladjuju skalu (a ljudi su zapaljeniji vise nego ikad) ima da odrade oni to profi, dobicemo jos jednu "klasiks" liniju koja ce da se pretovri u hordu, samo sto ce ovo da bude jebanje keve horda (klasiksi su na svoj naci isto) .
obratiti pažnju na boldovano, reč koja je od skoro u upotrebi. . .
E, ako je to g-din Nilsen rekao i to tebi u poverenju. . .
Nego sta je. Nilsen moj covek. A ovo za hordu, ne znam ja o cemu se radi, nikad se nisam lozio na krznene gace i likove u pink cmajama.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Imao si razne faze, al tu nisi to je tačno, al opet nikad se ne zna, vidiš kako je krenulo. . .
FANS TOYS nezvanična ekspozitura Hasbra i Takare,a plašim se da sve ili većinu što ove trti kompanije izbace, Hasbro ili Takara neće. . .
FANS TOYS nezvanična ekspozitura Hasbra i Takare,a plašim se da sve ili većinu što ove trti kompanije izbace, Hasbro ili Takara neće. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
NIkola ja nikad nisam kukao niti plakao, ako neko kuka oko sitnica to si ti, taj neko ko se igrao se igrao lepo i kvalitetno bar sto se tice photoshop/a. Sto se tice photoshop/a, nekoliko ljudi koji su ozbiljni kolekcionarli su postovali te slike na instagramu cisto sa namerom kako izgledaju kao potencijalno obojeni. Bottom line, ti primecujes detalje, ne ja.
Vreme za posetu oftalmologu, možda trebaju bifokalne
Uzgred, jesi naručio neke od ovih FT? Znam da si rekao da hoćeš.
Uzgred, jesi naručio neke od ovih FT? Znam da si rekao da hoćeš.
Ja vec nosim naocare a kod oftamologa redovno idem. Sto se tice kupovine, rekao sam da sam u ozbiljnom iskusenju ali kao sto je Danilo nekad lepo rekao postoje i neke druge stvari u zivotu osim transformersa:) Svakako ti mogu odati priznanje da kada sam narucio Predaking/a od kolega sa posla sada mislim da je mozda bilo bolje da je to bio Shockwave FT.
Jbt naravno da nosiš naočari i to za daljinu, zato sam i rekao bifokalne jer ti trebaju za blizinu ako ne primećuješ detalje. Danas si toliko bukvalistički nastrojen da je to neverovatno.
Summa summarum, Maja i ti ste se dogovorili da ti ne treba više transformersa
Summa summarum, Maja i ti ste se dogovorili da ti ne treba više transformersa
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 9 of 24