Masterpiece vesti
+20
october
Canegor
coa sensei
Ironyhide
dem6n6vic
yy22
Evil'Con
kelebrimbor
Cool Tables
renegade38
divljasvinja
kaznove
buzer
g2k
zecijauskas
Sammael
Aerialbot
skubi
Danilko
scan1
24 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 26 of 40
Page 26 of 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Masterpiece vesti
[You must be registered and logged in to see this image.]
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
video sam brutal!
ko ce sada docekati
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
All hail megatron
Last edited by Cool Tables on Sat Dec 20, 2014 7:04 pm; edited 1 time in total
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Sine, ako se obistine glasine, imas klopu od mene u elevejsnu ili gde god oces
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
A gospon Nilsen? Njega si zaboravio . . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Sa Nilsenom cemo lako... Prvo neki triplcejndzer.
Danilko- Ambasador
Evo par slika zbog kojih ja odustajem od MP Ultra Magnusa
Obratite pažnju na slike s boka i leđa
-kabina mu visi niz leđa i iza guzice,noge su strašno debele što uvelike umanjuje pozabilnost figure,previše je zbijen i sve slike dosad prikazane su bile minimalno izpozirane,zar ne?
Izgleda kao malo pozabilniji ali debeli powermaster prime
Ako se ikad odlučim za magnusa bit če to KFC ali za ovo debeli PASS
Ako je ova prikazana skala ok onda je i premali
Obratite pažnju na slike s boka i leđa
-kabina mu visi niz leđa i iza guzice,noge su strašno debele što uvelike umanjuje pozabilnost figure,previše je zbijen i sve slike dosad prikazane su bile minimalno izpozirane,zar ne?
Izgleda kao malo pozabilniji ali debeli powermaster prime
Ako se ikad odlučim za magnusa bit če to KFC ali za ovo debeli PASS
Ako je ova prikazana skala ok onda je i premali
Cool Tables- Član kluba
Ne visi mu cela kabina nego samo krov.
Veličina je tačno po skali, ako nije čak i malo veći nego što treba. Ova prva slika je bazirana na lažiranoj skali koju je KFC izmislio da bi opravdao veličinu figure. Evo prave skale iz knjige Transformers: The Ark
[You must be registered and logged in to see this link.]
Takođe, na gornjoj slici je MP-22 samo pejstovan u sliku na kojoj su Stack i MP-10. Ne postoji fotografija na kojoj su Stack, MP-10 i MP-22 (pogotovo ne neobojeni prototip MP-22 koji je tu prikazan u digibash varijanti).
E sad, što se tiče pozabilnosti, to može da bude legitimno, ali meni je za MP Ultra Magnusa zaista daleko bitniji izgled što verniji crtanom nego neka neverovatna pozabilnost (nije da je UM bio neki nindža u crtanom). Stack mi je lično grozan, na stranu to što njegov dizajn izgleda kao hibrid Titanium UM-a i Prime UM-a, a pri tome je inženjerski prilično loš.
Veličina je tačno po skali, ako nije čak i malo veći nego što treba. Ova prva slika je bazirana na lažiranoj skali koju je KFC izmislio da bi opravdao veličinu figure. Evo prave skale iz knjige Transformers: The Ark
[You must be registered and logged in to see this link.]
Takođe, na gornjoj slici je MP-22 samo pejstovan u sliku na kojoj su Stack i MP-10. Ne postoji fotografija na kojoj su Stack, MP-10 i MP-22 (pogotovo ne neobojeni prototip MP-22 koji je tu prikazan u digibash varijanti).
E sad, što se tiče pozabilnosti, to može da bude legitimno, ali meni je za MP Ultra Magnusa zaista daleko bitniji izgled što verniji crtanom nego neka neverovatna pozabilnost (nije da je UM bio neki nindža u crtanom). Stack mi je lično grozan, na stranu to što njegov dizajn izgleda kao hibrid Titanium UM-a i Prime UM-a, a pri tome je inženjerski prilično loš.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Ona prva slika mi je bila čudna
Ionako mi Magnus nije baš napet,dvoumio sam se jedino radi toga što bi se moglo desit isto ko s mp 10 što se cijene tiče,pa da ga uzmem dok je jeftiniji
Sad ču te pare preusmjerit dalje
Ionako mi Magnus nije baš napet,dvoumio sam se jedino radi toga što bi se moglo desit isto ko s mp 10 što se cijene tiče,pa da ga uzmem dok je jeftiniji
Sad ču te pare preusmjerit dalje
Cool Tables- Član kluba
Pazi, ja verujem da će ga biti... nije ni blizu toliko popularan lik kao Optimus, a plus dosta njih očekuje da će ga Hasbro izbaciti na leto u G1 toy bojama pa možda preskaču Takarin release.
U svakom slučaju mi nije hitan,ali čekamo review
Cool Tables- Član kluba
Jes, vala, kad ga gledaš u leđa i u buljson stvarno ne liči ni na šta. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Prvo mesto ove nedelje na casu opstetehnickog obrazovanja u O.S. Hirohito prvi Oslobodilac-kategorija do 9 godina.Rad je nastao kao odgovor na temu 'Ves korpa sa Autobot logoom'
Cestitamo!
Cestitamo!
Au Srki! Ti kada ga pljunes nema dalje!
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Au, mrsite muda loma sad, kad stigne prvom ima da bude odlican, pa haos figura a sad ne valja nista....
Danilko- Ambasador
auh, srezati malo energonske keksiće, Magnuše....
Ceka se rivju, trebalo bi sad skoro....ali svejedno, rekoh vec da nisam nesto previse zagrijan.
Bio nabrijan JAKO, ali em me razocaralo sta nema malog robota (kontra crtanom, sram me bilo), em ne vidim neku pretjeranu eleganciju tu....tako da se nadao jesam, ali mi nade splasle.
Inace mi je UM dosta znacajan pojam u glavi, zato ocekivanja..
....a znacajan mi je jer jos od 1985te buljim u ovu reklamu iz 'Topolina', i ono sta je prikazano citav zivot zelim do boli:
(i to u ovu konkretnu reklamu, sve slike na 'Trasformer' clanku na tfwiki su moji lichni skenovi).
Kad sam prvi put vidio UM-a u crtanom nekad nakon, bilo je vatafak, pa krivo ste ga obojali!
...ali posto je mold u Diaclone bojama daleko van mog financijskog dosega (i original, i eHobby riišju u 1500 primjeraka), Magnus je the next best thing.
Zato mi znaci, a oko takvih stvari valjda gajim neke nerealne nade za mp tretman.
Past ce jednom i ova beba sa slike....
divjasvinjin Gral Svih Gralova Svih Vremena(TM)
Ceka se rivju, trebalo bi sad skoro....ali svejedno, rekoh vec da nisam nesto previse zagrijan.
Bio nabrijan JAKO, ali em me razocaralo sta nema malog robota (kontra crtanom, sram me bilo), em ne vidim neku pretjeranu eleganciju tu....tako da se nadao jesam, ali mi nade splasle.
Inace mi je UM dosta znacajan pojam u glavi, zato ocekivanja..
....a znacajan mi je jer jos od 1985te buljim u ovu reklamu iz 'Topolina', i ono sta je prikazano citav zivot zelim do boli:
(i to u ovu konkretnu reklamu, sve slike na 'Trasformer' clanku na tfwiki su moji lichni skenovi).
Kad sam prvi put vidio UM-a u crtanom nekad nakon, bilo je vatafak, pa krivo ste ga obojali!
...ali posto je mold u Diaclone bojama daleko van mog financijskog dosega (i original, i eHobby riišju u 1500 primjeraka), Magnus je the next best thing.
Zato mi znaci, a oko takvih stvari valjda gajim neke nerealne nade za mp tretman.
Past ce jednom i ova beba sa slike....
divjasvinjin Gral Svih Gralova Svih Vremena(TM)
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Dobices u MP liniji njegov ripejnt, to moze da bude nekst best ting. :)Ali Diaklona bi bi bilo keva imati!
Danilko- Ambasador
taj Diaklon je figura koju zelim otkad znam za sebe......i to jos prije saznanja o postojanju Magnusa, tako da je meni u mozgu Magnus ripejnt, a ne obratno
...tako da, bez obzira na neka neslaganja s MP moldom, izrazito moguce da pokleknem ako ga prefarbaju.....
...tako da, bez obzira na neka neslaganja s MP moldom, izrazito moguce da pokleknem ako ga prefarbaju.....
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Uh, uh, ima li koja dobra duša da nam ovo dofura?
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
koja sramota od cene za njega obican mp 11 bez ikakvih dodatako koliko vidim i kosta 200 dolara...ccc..a kakve smo figur edobili za manje i dobicemo...
Nego ne vidim ni na jednom sajtu preorder, ni jednom japanskom nista...?
Nego ne vidim ni na jednom sajtu preorder, ni jednom japanskom nista...?
Odakle ti da je 200 dolara? Koliko sam gledao TaoBao, cena ide od 120 do 170, a cenim da će biti i manje kad bude svuda dostupan.
Evo ti na RK 170 dolara: [You must be registered and logged in to see this link.]
Na japanskim sajtovima ga nećeš naći jer je ovo Hasbro Asia ekskluziv, nije namenjen japanskom tržištu.
Evo ti na RK 170 dolara: [You must be registered and logged in to see this link.]
Na japanskim sajtovima ga nećeš naći jer je ovo Hasbro Asia ekskluziv, nije namenjen japanskom tržištu.
Page 26 of 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 26 of 40