Masterpiece vesti
+20
october
Canegor
coa sensei
Ironyhide
dem6n6vic
yy22
Evil'Con
kelebrimbor
Cool Tables
renegade38
divljasvinja
kaznove
buzer
g2k
zecijauskas
Sammael
Aerialbot
skubi
Danilko
scan1
24 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 11 of 40
Page 11 of 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Masterpiece vesti
Kakva anatomska analiza. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
buzer wrote:Kakva anatomska analiza. . .
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
budite ono najbolje u meni
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
buzer wrote:Kakva anatomska analiza. . .
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
cini mi se da je straznji dio cab-a na magnusu puno plici nego na mp-10.
to se nekako mora odraziti na noge 'malog' bot-moda, ne?
(ima li uopce malog bot-moda?)
to se nekako mora odraziti na noge 'malog' bot-moda, ne?
(ima li uopce malog bot-moda?)
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
koliko vidim iz ovih slika ovo definitivno nece biti mp 10 sa oklopom,nego skroz novi mold ili se varam ,interesantno
[You must be registered and logged in to see this image.]
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Skroz je novi mold
Preslikan koncept G1 figure
Takara yebe pa rastura
Sva sreca da pristojno kosta
Preslikan koncept G1 figure
Takara yebe pa rastura
Sva sreca da pristojno kosta
mozda sam ja chorav, al tu:
ja uz vec spomenute plitke noge ne vidim da ima *ikakvih* procijepa medju panelima na cab-u, niti onaj vidljivi zglob od ramena. Samo jedan hindj na krovu, kao poklopac....
ja uz vec spomenute plitke noge ne vidim da ima *ikakvih* procijepa medju panelima na cab-u, niti onaj vidljivi zglob od ramena. Samo jedan hindj na krovu, kao poklopac....
Mislim da ćemo se baš iznenaditi šta će na kraju biti, imam utisak da će ipak biti neka "osnovna" figura koja će biti daleko jednostavnija od MP-10 ali sa sličnom estetikom.
Jedino što mi se u robot modu ne sviđa su rakete, prevelike su. No, to i nije neka zamerka.
Info sa RK je da će uz MP-22 ići Spike i Daniel (verovatno u normalnim odelima iz 3. sezone) i dve face i još jedan set pesnica.
Kako su krenuli da izbacuju ljude, ne bi me čudilo da uz Ironhide-a (recimo) dođe Carly a uz Ratcheta Chip. Nadam se da će biti boljeg kvaliteta od Spike-a koji smo dobili uz MP-10.
Jedino što mi se u robot modu ne sviđa su rakete, prevelike su. No, to i nije neka zamerka.
Info sa RK je da će uz MP-22 ići Spike i Daniel (verovatno u normalnim odelima iz 3. sezone) i dve face i još jedan set pesnica.
Kako su krenuli da izbacuju ljude, ne bi me čudilo da uz Ironhide-a (recimo) dođe Carly a uz Ratcheta Chip. Nadam se da će biti boljeg kvaliteta od Spike-a koji smo dobili uz MP-10.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
HLJ preorder: [You must be registered and logged in to see this link.]
Cena malo preko 100 EUR, računao sam i više se isplati od TFSource-a čak i ako naplate full carinu (sa shippingom i carinom računam da će biti oko 160 EUR).
Cena malo preko 100 EUR, računao sam i više se isplati od TFSource-a čak i ako naplate full carinu (sa shippingom i carinom računam da će biti oko 160 EUR).
Cena me bas raduje,ona cena koja je mesecima stajala na bbts-u [280usd] me je ubila u pojam i vec sam se bio oprostio od figure
Kao G1 figura fazon..Magnus je prikolica,cab je dodatak za alt modskubi wrote:Jel magnus samo prikolica ili je celo to kamion + prikolica?
Jedino se Titanium ceo transformise
Nije još 100% jasno šta je tu šta
jel mi se to cini ili je cela kabina suplja i samo se sklopi na ledjima,vidim deo krova koji mu visi kao frak,i prednje tockove ispod pazuha,a rezervoari se naziru negde iznad ramena,iskreno nesvidja mi se faca i "prenabreklost" ruku i nogu sav je ko na steroidima,usta su mu previse blizu nosa za moj ukus a glava loptasta,vise mi se svidja kod onog trtija,a zbog te prenabudzenosti skoro i da nema biceps nego samo rame i podlakticu,da su ga napravili iste visine kao mp 10 i sirine uzeo bih ga,ali zbog toga sto mora da vuce ove autice i da bude isti kao optimus u alt modu bla bla...nsita
ili ima neki posebni oblik za kacenje na oklop ili je kabina samo suplja ljuska bez svog bot-moda, kockica u koju se utrpa straznji dio kamiona.
vjerojatno ovo drugo.
vjerojatno ovo drugo.
g2k wrote:jel mi se to cini ili je cela kabina suplja i samo se sklopi na ledjima,vidim deo krova koji mu visi kao frak,i prednje tockove ispod pazuha,a rezervoari se naziru negde iznad ramena,iskreno nesvidja mi se faca i "prenabreklost" ruku i nogu sav je ko na steroidima,usta su mu previse blizu nosa za moj ukus a glava loptasta,vise mi se svidja kod onog trtija,a zbog te prenabudzenosti skoro i da nema biceps nego samo rame i podlakticu,da su ga napravili iste visine kao mp 10 i sirine uzeo bih ga,ali zbog toga sto mora da vuce ove autice i da bude isti kao optimus u alt modu bla bla...nsita
Ukusi su razni i o tome neću, ali mi taj argument za visinu ama baš nikako ne stoji. UM i Optimus su najviše vremena zajedno na ekranu bili u Rebirthu gde je UM bio dosta veći od Optimusa.
g2k wrote:jel mi se to cini ili je cela kabina suplja i samo se sklopi na ledjima,vidim deo krova koji mu visi kao frak,i prednje tockove ispod pazuha,a rezervoari se naziru negde iznad ramena,iskreno nesvidja mi se faca i "prenabreklost" ruku i nogu sav je ko na steroidima,usta su mu previse blizu nosa za moj ukus a glava loptasta,vise mi se svidja kod onog trtija,a zbog te prenabudzenosti skoro i da nema biceps nego samo rame i podlakticu,da su ga napravili iste visine kao mp 10 i sirine uzeo bih ga,ali zbog toga sto mora da vuce ove autice i da bude isti kao optimus u alt modu bla bla...nsita
Majko mila
Goksi kad procitam ovaj tvoj post dodje mi da se roknem
@Sammael - upravo to za Rebirth sam pre neki dan i postovao al izgleda ne vredi
odgledao tu epizodu i mogu ti reci vecinu kadrova su isti negde je magnus cak i manji,a to sto se tice visine je moj licni ukus,jel gledam da ga uklopim u chug-ove,zato mi se i svideo Bamblbi sto ce biti delux i totalno ce da legne medju ove sto ih imam ,posto neskupljam MP-ove inaceSammael wrote:g2k wrote:jel mi se to cini ili je cela kabina suplja i samo se sklopi na ledjima,vidim deo krova koji mu visi kao frak,i prednje tockove ispod pazuha,a rezervoari se naziru negde iznad ramena,iskreno nesvidja mi se faca i "prenabreklost" ruku i nogu sav je ko na steroidima,usta su mu previse blizu nosa za moj ukus a glava loptasta,vise mi se svidja kod onog trtija,a zbog te prenabudzenosti skoro i da nema biceps nego samo rame i podlakticu,da su ga napravili iste visine kao mp 10 i sirine uzeo bih ga,ali zbog toga sto mora da vuce ove autice i da bude isti kao optimus u alt modu bla bla...nsita
Ukusi su razni i o tome neću, ali mi taj argument za visinu ama baš nikako ne stoji. UM i Optimus su najviše vremena zajedno na ekranu bili u Rebirthu gde je UM bio dosta veći od Optimusa.
Pa jebaga, neće sigurno MP linija da se prilagođava chugovima zbog tebe.
EDIT: i od kada ti to skupljaš CHUG-ove?
E jbg, ne mozes d ag aporedis i uklapas u chug, to je potpuno druga skala...
Ali za velicinu stoji stvarno je veliki, pazi kad ja to kazem ne stvarno ne secam se da je bio toliko veci od optimusa, al jbg sta da se radi treba nabaciti tu prikolicu na ledja
Ali za velicinu stoji stvarno je veliki, pazi kad ja to kazem ne stvarno ne secam se da je bio toliko veci od optimusa, al jbg sta da se radi treba nabaciti tu prikolicu na ledja
nisam ni mislio da ce neko zbog mene nesto da prilagodjava,kazem da su ga kojim slucajem napravili kao mp 10 tad bi ga uzeo,ali mi je jasno zasto je morao biti ovako veliki i zato samo mogu da komentarisem estetiku i dizajn...a kako to mislis odkad,pa nisu mi sve figure samo iz generations linije imam i iz universe i classics,nemam samo henkei,onda da se ispravim CUG,etoSammael wrote:Pa jebaga, neće sigurno MP linija da se prilagođava chugovima zbog tebe.
A, ok, ja sam mislio da si samo kupovao FOC/WFC i poneku figuru iz ovih drugih linija. Sorry.
Ovoliki koliki je magnus sada, su trebali da budu dinoboti
Page 11 of 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 11 of 40