3rd party figure
+19
ultraneonoirantihero
Ironyhide
kelebrimbor
Evil'Con
kaznove
renegade38
divljasvinja
buzer
zecijauskas
scan1
skubi
dem6n6vic
Danilko
Chromedome
Aerialbot
Razorclaw
Cool Tables
g2k
Sammael
23 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: 3rd party figure
Auu,koji ocaj...
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
okacio sam i video,baci pogled,nije tako strasan kako se cini na prvi pogled,ali malo mi je trapavo inzinjerski izveden,posebno kako se ramena "zakljucavaju" i onaj deo haube kako se rotira pozadi i nesto landara na ledjima....moglo je to i bolje,bas me zanima cena
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
BII je loše napravljen,a pošto izlazi MP mislim da ovo neče slavno proč
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
ma kakvi ovo mi je kao novi kalsiks, a vec postoji jako dobar, bespotrebno
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Kad sam odgledao review snimio sam da ima par interesantnih forica za transformaciju. Ali sve jedno, mislim da nije neka figura a izasla u najgore vreme. Verovatno kosta ko MP BB tako da propast u najavi.
Danilko- Ambasador
Kažu da će biti znatno jeftiniji od MP BB-a.
Očigledno da su odavno počeli da rade na ovom i onda ih iz Takare zajebali i sad verovatno gledaju samo da makar izađu sa što manje gubitaka ili minimalnim profitom.
Trebali su da mu stave zatamljena, prozirna stakla. Ovako zafarbano mu spušta izgled za klasu dole.
Očigledno da su odavno počeli da rade na ovom i onda ih iz Takare zajebali i sad verovatno gledaju samo da makar izađu sa što manje gubitaka ili minimalnim profitom.
Trebali su da mu stave zatamljena, prozirna stakla. Ovako zafarbano mu spušta izgled za klasu dole.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
neznam stvarno,on definitivno ide uz classicse,a opet dizajn mu je malo "smesan" sa tim izdignutim krovom,nije realisticni model bube,e sad kontam to je ono sto su svi ustvari zeleli BUBU,a ne neki japanski mini autic,sad ako ce Wildzek da izadje u avgustu,znaci BB ce mozda tek pred kraj godine i to ako uspeju da dobiju licencu za bubu,taman mogu da prodaju nesto,posto je sigurno da su ga imali vec ranije pripremljenog ko sto kaze scan,pa su ga brze bolje gurnuli u prodaju da opravdaju ulozeno bar....
Moguce, nije iskljucena i ta varijanta.
Danilko- Ambasador
Tako je i neko beše imao spremljenog MP Soundwavea i onda Takara najavila svog i ta kompanija morala da otkaže proizvodnju.
Ne mogu da se setim ko je bio.
Ovi su lepe pare uzeli sa IDW Optimusom (bar ga tako guraju, Oriona) i spremaju IDW Megatrona i Magnusa. Baš me čudi da su uleteli sa ovim, obzirom da BB-a ne nedostaje.
Ne mogu da se setim ko je bio.
Ovi su lepe pare uzeli sa IDW Optimusom (bar ga tako guraju, Oriona) i spremaju IDW Megatrona i Magnusa. Baš me čudi da su uleteli sa ovim, obzirom da BB-a ne nedostaje.
scan1- Član kluba
igear je bio. i bio j jako dobar mogu ti reci, imao je cak i vise detalja kolko se secam..ne znaci da su svi ti detalji i bili na originalnom crtezu ali znam da je delovao malo `nacickanije`
Mislim da je u pitanju FT-02 Soudwave ( Acoustic Wave ) od firme Fans Toys
Od toga su odustali nakon Hasbro-ve najave MP Soundwave i krenuli u tajnosti radit FT-03 Quakewave
Od toga su odustali nakon Hasbro-ve najave MP Soundwave i krenuli u tajnosti radit FT-03 Quakewave
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
daaaa u pravu si mare fans toys
moja greska
moja greska
Nabudženi Takara FOC Grimlok
ArtTek glava i Iron Factory dodatak su pun pogodak.
Novi mač i štit su meh.
ArtTek glava i Iron Factory dodatak su pun pogodak.
Novi mač i štit su meh.
scan1- Član kluba
Kakav je u alt modu sa tim dodacima?
Danilko- Ambasador
scan1- Član kluba
Dobra fora sa tim pokrivacem za rupu ispod, dopada mi se. Ali mi je los trip sa ovom pucom sto se razdvaja na 2 dela. To mi se nije dopadalo ni na classics Dzetfajeru.
Danilko- Ambasador
malo traljav review ali evo Maniak king iliti Galvatron
Odlican je, transformacija je jako zanimljiva. Smeta mi recimo mali detalj, po kome je Galvatron prepoznatljiv a to su boje kao neka vrsta zastave ispod njegovih grudi sto ovde ne vidim. Takođe noge su mi čudno obojene. U alt modu gotovo da je savršen i vidim da lepo pasuje i da je kompaktan. Ne mogu da izvalim koja je visina, jer recimo kao Prowl MP ili nešto viši, uopšte ne mogu da provalim.
imas na njegovom kanalu jos videa,gde vrsi poredjenje velicine,on ti je kao veci voyager,nikako nije u skali sa MP figurama,vise sa deluxevima,na zalost ovo je jedina verzija classics galvatrona koja ce se pojaviti,ako se neracuna film,tu je vec druga estetika u pitanju definitvno nece pasovati uz chug ili MP
Danilko wrote:Dobra fora sa tim pokrivacem za rupu ispod, dopada mi se. Ali mi je los trip sa ovom pucom sto se razdvaja na 2 dela. To mi se nije dopadalo ni na classics Dzetfajeru.
Jeste ali meni se ne sviđa nikakvo kačenje oružja na kukove. Ako ovo izgleda loše, šta tek reći za varijantu gde mu je na jednoj strani nakačen mač a na drugoj štit?
scan1- Član kluba
Slazem se sa tobom, cela ta fora sa kacenjem robotskog oruzja na alt mod je losa, osim kod par klasiksa gde se zapravo zakaci unutar vozila pa se ne vidi.
Danilko- Ambasador
ovo ti je Frenzy/Rumble custom,inace nesto se suska za film da ce mozda moci da se kombinuju ali to je bas velika glasina
http://www.frenzyrumble.com/#/Customs
http://www.frenzyrumble.com/#/Customs
Taj custom je star 3-4 godine,secam se da sam to postovao jos kad smo svi bili na crtacima
Koliko dobro izgledaju neki customi,bolestina
Koliko dobro izgledaju neki customi,bolestina
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Ljudi, da li ove figura sa njegovog sajta zaista postoje ili ih je crtao. Svejedno bolesno izgledau, sad gledam INsektikone, to je to kako zamisljam da izgledaju MP-ovi, bolestina jebena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» OPTIMUS PRIME TF movie figure prodaja i Lista zelja za aninated figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 3 of 14