3rd party figure
+19
ultraneonoirantihero
Ironyhide
kelebrimbor
Evil'Con
kaznove
renegade38
divljasvinja
buzer
zecijauskas
scan1
skubi
dem6n6vic
Danilko
Chromedome
Aerialbot
Razorclaw
Cool Tables
g2k
Sammael
23 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: 3rd party figure
Ne daj boze da neki originalni transformers ima onoliki bekpek,a ovi mali su mi svi isti,podsecaju me na Energon combinere tj najvise mi deluju kao da su neka druga serija robota a ne TF
Samo zeleni i Predaking dobri,ostali meeeh
Samo zeleni i Predaking dobri,ostali meeeh
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Bekpek je ujedno oružje za Computrona.
A ovo za neku drugu seriju robota mi ne pije vode više kao argument jer kod TFsa imamo toliko različite estetike (G1, BW, AEC, Movie, Animated, Prime, AoE) da više nema uopšte pravila šta je TF a šta ne. Npr. Generations Whirl (sjajna figura) ima apsolutno i potpuno drugačiju estetiku od svih drugih Generations figura, pa to (valjda) nikome ne smeta...
(naravno, skroz je legitimno da nekome neka estetika ne leži i ne prija, kao npr. meni Animated, Movie i Prime, čast izuzecima)
A ovo za neku drugu seriju robota mi ne pije vode više kao argument jer kod TFsa imamo toliko različite estetike (G1, BW, AEC, Movie, Animated, Prime, AoE) da više nema uopšte pravila šta je TF a šta ne. Npr. Generations Whirl (sjajna figura) ima apsolutno i potpuno drugačiju estetiku od svih drugih Generations figura, pa to (valjda) nikome ne smeta...
(naravno, skroz je legitimno da nekome neka estetika ne leži i ne prija, kao npr. meni Animated, Movie i Prime, čast izuzecima)
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Mozda je i Voltron Transformers
Whirl,Roadbuster,Jetfire - svi su oni bili uvezeni u G1 i jos onda su odudarali pa tako i sad u Classicsima
BTW
I naravno da mi lice na neku drugu seriju robota , ovo bi trebalo da su classics Tehnoboti iz G1 crtaca e pa meni ne izgledaju tako . Nema to veze sa brojem razlicitih estetika , ovo je po meni los pokusaj G1 modernizovanih classicsa
Kao sto rekoh samo zeleni [samo u combined modu] i Predaking [i pojedinacno i kombinovani] odlicni,pola Stunticona,Aerialboti i ovi Tehnoboti su mi bljak
Za cenu od 500 usd trt Combiner mora da ujeda [mozda cak i da zna da kuva i pegla ]
Whirl,Roadbuster,Jetfire - svi su oni bili uvezeni u G1 i jos onda su odudarali pa tako i sad u Classicsima
BTW
I naravno da mi lice na neku drugu seriju robota , ovo bi trebalo da su classics Tehnoboti iz G1 crtaca e pa meni ne izgledaju tako . Nema to veze sa brojem razlicitih estetika , ovo je po meni los pokusaj G1 modernizovanih classicsa
Kao sto rekoh samo zeleni [samo u combined modu] i Predaking [i pojedinacno i kombinovani] odlicni,pola Stunticona,Aerialboti i ovi Tehnoboti su mi bljak
Za cenu od 500 usd trt Combiner mora da ujeda [mozda cak i da zna da kuva i pegla ]
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
. . . i jos poneku radnju da radi. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Ne znam kojoj temi ovo pripada: Kids Logic, ali ipak sa zvaničnom licencom Hasbro-a. Uglavnom... da, to se ne transformiše, majušno je, i ima proporcije kao Velja Ilić, ali jeeebote zar nisu potpuno spektakularni:)
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Godina : 41
Ok je tema, sve što nije Hasbro/Takara, imalo licencu ili ne, je 3rd party.
Koja je cena ovih figurica? Čini mi se nešto da su poskupi...
Koja je cena ovih figurica? Čini mi se nešto da su poskupi...
Sto jura komplet:)
Nije malo, treba čovek da se odvoji od jednog masterpisa za to:) ALI... kad ih vidiš ovako, ih:)
Nije malo, treba čovek da se odvoji od jednog masterpisa za to:) ALI... kad ih vidiš ovako, ih:)
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
Evo ga onaj Optimus i sa Megatronovim delovima:
Evil'Con- Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31
Sideshow Collectibles (Prime 1 Studio) statue:
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
savrseno, steta sto se ne pomeraju da mozes da menjas poze...inace upucavaju, skroz su po mom ukusu
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
jos jedan trtic, blurr
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Vec je pretrpeo neke izmene:) al dok ne krene menjanje licnog opisa cisto da vidite kolko je pozabilan kad se pritegnu noge.
Jebeno dobro izgleda! Brate mogu samo da zamislim kako ce da izgleda kada ti se docepa ruku
vatafak? Sta je to?!
Bolesno izgleda....
bacam se u istrazivanje!
Bolesno izgleda....
bacam se u istrazivanje!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Star cats Dino team.Tfc dizajnirao figure..Imas i njihovu verziju Defensora al ima jedno 3 fembot face i generalno dosta vise posla za mene od ove ekipe.50$ pre sipinga kostaju ako mi verujes:)
Brljam nesto po netu i trazim figure koje podsecaju na G1 Cartoon/Comics izgled, ali koje nisu rigidne sa retardiranim transformacijama. Za sada sam nasao sledece stvari:
Megatron
http://tfsource.com/toyworld/hegemon/
Galvatron
http://tfsource.com/uniquetoys/messiah/
Insecticons
http://www.tfw2005.com/boards/radicons-customs/470525-insecticons-fansproject-shrapnel-bombshell.html
Da li ima jos ovakvih slucajeva, gde je neko 3rd party uzeo i napravio solidnu figuru? Ne veliku kao Masterpiece ali sa pribliznim trudom u nivou detalja i vernosti originalnim verzijama?
Megatron
http://tfsource.com/toyworld/hegemon/
Galvatron
http://tfsource.com/uniquetoys/messiah/
Insecticons
http://www.tfw2005.com/boards/radicons-customs/470525-insecticons-fansproject-shrapnel-bombshell.html
Da li ima jos ovakvih slucajeva, gde je neko 3rd party uzeo i napravio solidnu figuru? Ne veliku kao Masterpiece ali sa pribliznim trudom u nivou detalja i vernosti originalnim verzijama?
ultraneonoirantihero- Broj poruka : 258
Datum upisa : 2014-09-11
Ovi insecticoni koje si linkovao su custom, sa G1 delovima. FP Insecticoni su fantastične figure (imam ih već godinama) ali nemaju veze sa MP linijom nikakve - kao ni većina 3rd party figura. Inače 3p figure su generalno daleko detaljnije i kvalitetnije od zvaničnih figura (ima izuzetaka naravno), ali većina njih spada pod "classics" estetiku, dakle re-imagining a ne vernost originalnoj verziji.
Jedine izašle originalne 3rd party figure do sada koje su namerno pravljene da se uklapaju sa MP figurama su FansToys Scoria (Slag) i Quakewave (Shockwave) i nesrećni DacaToys Kronos (Skyfire) koji je sve, samo ne kvalitetan po izradi.
iGear je pre nekoliko godina izbacio svoju verziju MP-3 seekera (svih 6 + rainmakeri) na bazi kalupa koji su ukrali iz Takarine fabrike, ali oni su odavno rasprodati a i cene su im bile po meni nepristojne za nešto što je zaista KO. Imali su i umanjenu verziju MP-1 Optimusa, tzv. Faith Leader.
Jedine izašle originalne 3rd party figure do sada koje su namerno pravljene da se uklapaju sa MP figurama su FansToys Scoria (Slag) i Quakewave (Shockwave) i nesrećni DacaToys Kronos (Skyfire) koji je sve, samo ne kvalitetan po izradi.
iGear je pre nekoliko godina izbacio svoju verziju MP-3 seekera (svih 6 + rainmakeri) na bazi kalupa koji su ukrali iz Takarine fabrike, ali oni su odavno rasprodati a i cene su im bile po meni nepristojne za nešto što je zaista KO. Imali su i umanjenu verziju MP-1 Optimusa, tzv. Faith Leader.
X-Transbots MX-1 Apollyon (MP Scale Not-Megatron)
http://www.cybertron.ca/boards/showthread.php?t=56247
http://needlessessentialsonline.com/xtransbots-apollyon-mx-i-aka-mp-megatron/
http://www.cybertron.ca/boards/showthread.php?t=56247
http://needlessessentialsonline.com/xtransbots-apollyon-mx-i-aka-mp-megatron/
ultraneonoirantihero- Broj poruka : 258
Datum upisa : 2014-09-11
srki, brate, ukrali su ti dizajn ove slike iz ruke su kao da gledam tvog megatrona
V R H U N S K I, ali lagano kao full takara lagano..nalepis znak i gotov si, bukvalno ne znam sta takara moze da uradi a da bude bolji nego ovo.. cak mi je bolji i verniji nego fanstoys shock i ovi silni dinoboti koji izlaze, bas me je ``pogodio`` samo sto mi blaster nije bas esencijalan i cena je prihvatljiva skroz 140 usd
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
dobar, ali avaj, jednom trt, uvek trt
Odlican je on, gledao sam rivju. Ja cu uzeti kad Takara izbaci, al ovi su ga odradili vrhunski. Dopada mi se crvena farba bas
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» OPTIMUS PRIME TF movie figure prodaja i Lista zelja za aninated figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 8 of 14