3rd party figure
+19
ultraneonoirantihero
Ironyhide
kelebrimbor
Evil'Con
kaznove
renegade38
divljasvinja
buzer
zecijauskas
scan1
skubi
dem6n6vic
Danilko
Chromedome
Aerialbot
Razorclaw
Cool Tables
g2k
Sammael
23 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: 3rd party figure
krsh i lom,jednom kad ga sastavis vise ga nediraj,nego voleo bih da prodaju ove dodatke za brawla i swindla,to bih uzeo za 15$ ,ovo,neznam dali je vredno truda....
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Bruka izgleda i mnogo bolji od onog prvog apgrejda,ali 120usd je cirkus od cifre
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Vrhunski je nije bas za 120 ali 100 mi je nekako realno, kad uracunas sve dodatke.. postena cena je 80 ali i 100 je ok
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
preskup je,nema smisla,voyager figura(koja bas i nije nesto posebno) i par delova....realno bi bilo 70$ ,ali sto moras da raskomadas figure a posebno blastoff-a kukuu
g2k wrote:preskup je,nema smisla,voyager figura(koja bas i nije nesto posebno) i par delova....realno bi bilo 70$ ,ali sto moras da raskomadas figure a posebno blastoff-a kukuu
Potpis
Najrealnije je ovo
http://tfsource.com/xtransbots/boosticus/
Mada saka delova koja se dobije ne vredi 55usd
šlager trt, mica trofrtaljka odlican je u oba moda, ali imam utisak kada se oni ludi japanci iz takare dohvate dizajna blastera, posto su videli ovo, ima da izuju...dem6n6vic wrote:Dobar je Blaster.A ti Kele nemoj da vredjas,ja sam slager pevac!
cuveni "level asian" ako moze mp05 za dve nedelje, sta li ce biti ako uzmu ozbiljno da rade mp blastera,
ako ga izbace, tek onda cemo moci realno da pricamo o ovom tranzistoru
odlican je brutikus, da ne kazem brutalan mada mi se ne svidja model kit pristup, sve otpada sa figure, mada ni peaugh nije nesto raspolozen, sve mu ispada iz ruku o ceni ni ne diskutujem...
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Aerialbot wrote:g2k wrote:preskup je,nema smisla,voyager figura(koja bas i nije nesto posebno) i par delova....realno bi bilo 70$ ,ali sto moras da raskomadas figure a posebno blastoff-a kukuu
Potpis
Najrealnije je ovo
http://tfsource.com/xtransbots/boosticus/
Mada saka delova koja se dobije ne vredi 55usd
Najrealnije je jer ne zahteva rasturanje figura na delove. Ali s druge strane, kao sto si vec naveo, imas hrpu delova koji bez figura predstavljaju samo gomilu beskorisne plastike. Naspram toga imas celu Voyager figuru sa dodacima koja kosta nesto vise od duplo toliko. I sad kad uporedim i Boosticus paket i ovog novog Onslaughta, radije bih kupio Onslaughta sa svim dodacima za $120, nego Boosticus set za $55.
Bruticus sa Voyager Onslaughtom kao da je sisao sa ekrana. Bruticus dobijen od Boosticus seta je cool, definitivno bolji od "vanilla" verzije, ali je razlika izmedju ova dva "3rd party" Bruticusa prevelika za tu razliku u novcu. Koja je u stvari jos manja, jer za ovog novog Bruticusa originalni Onslaught nije ni potreban. Ustedi se jos $15 dolara.
Na kraju, cene i jednog i drugog "seta" su po meni neopravdane. Ako cemo pravo, cene za 3rd party figure su zadnjih 4 godina potpuno neopravdane.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Simpatican Megs,nema sta:)Gorane,sto vise razmisljas to ce ti biti slabiji trip kad ti stigne:)
Mislim da ovaj "jeftini" uopste nije jeftin u odnosu na to sta dobijes a u ovom imas MF Onslaughta celog +sve ostalo.Kao sto rekoh,dizajnerska pobeda-ne moze bolje da izgleda Brutikus u ovoj FOC varijanti.Apgrejd je zajebo vek!
Mislim da ovaj "jeftini" uopste nije jeftin u odnosu na to sta dobijes a u ovom imas MF Onslaughta celog +sve ostalo.Kao sto rekoh,dizajnerska pobeda-ne moze bolje da izgleda Brutikus u ovoj FOC varijanti.Apgrejd je zajebo vek!
kaznove wrote:
Fenomenalan trt partic, jebe kevu. Sad samo da se pojavi isti taki a da na njemu pise Takara...
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Danilko wrote:kaznove wrote:
Fenomenalan trt partic, jebe kevu. Sad samo da se pojavi isti taki a da na njemu pise Takara...
Znaci voleo bi da bude isti..Elitisto! bitno ti je da na dzemperu pise armani a ne kvalitet dzempera i model
Salim se (da me ljudi opet ne shvate pogresno)
loše poređenje. . .
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Noge ne valjaju. Torzo je sjajan, ali noge... meh.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Noge kad kazes, mislis stopala? Definitivno ovo je Megatron MP kakvog zelim da vidim
Butine previse rasirene, potkolenice cudne, stopala nidje veze.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Sammael wrote:Butine previse rasirene, potkolenice cudne, stopala nidje veze.
Potpis
Ovo moze samo da kupi neka nestrpljiva ovcica za sisanje [Kazanovica-kintu ti pozajmim odma , kaze Buki da ce da ti uleti i za onog trt Blastera bez problema ]
Neka pa da mi svira vetar kroz rasirene butine, pusti to.....
Ću, što neću. Al prvo da uzme MP Red Alert-a. Pravog.
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Ovde je sve jasno
Microblaze set je bomba , pretvara Bruticusa iz najruznijeg u najlepsi combiner koji sam video rame uz rame sa trt Predakingom
Ovo kad se sabere 60usd za 4 originalne Foc figure + 120usd za ovaj set ispada prava pobeda
realno, ne mogu da se porede, totalna dominacija mikoblejz varijante
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
al su ludi ovi kinezi :
KO oversized Leader Grimlock...steta sto nije bolja original figura,ovo bi bila prava stvar i u nekoj skali sa ostalim figurama,nema hasbro mora da uvede ovu novu titan klasu kao obaveznu
KO oversized Leader Grimlock...steta sto nije bolja original figura,ovo bi bila prava stvar i u nekoj skali sa ostalim figurama,nema hasbro mora da uvede ovu novu titan klasu kao obaveznu
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» OPTIMUS PRIME TF movie figure prodaja i Lista zelja za aninated figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Generation 1 figure
» Kastomizovane Figure
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 9 of 14