Vesti sa konvencija
+21
kelebrimbor
dem6n6vic
Razorclaw
zecijauskas
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
g2k
renegade38
legenda
Evil'Con
coa sensei
Cool Tables
zekan666
petey.pjano
skubi
scan1
Aerialbot
Danilko
buzer
kaznove
Sammael
25 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 4 of 28
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: Vesti sa konvencija
A jbg ko ce cekati septembar u pm. Jun-jul lepse zvuci :-):-):-):-) jel moze ovaj u kutiji da se kupi za odmah :-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D
vrh je vredi cekati
vrh je vredi cekati
legenda- Broj poruka : 447
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 36
kaznove wrote:to me ne interesuje..nece se prodati odmah sve sigurno...mada ako bude u septemmbru mogu i da ga preordujem...? skidaju pare tek kad stigne kod njih u magacin?
BBTS - da
TF Source mislim da odmah skida novac
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Sve u svemu, Hasbro se opasno povadio na ovom BotCon-u.
Ima dosta dobrih stvari.
Ima dosta dobrih stvari.
scan1- Član kluba
Pa šta znam, Hasbro MP-10 je bio očekivan, od novih FoC stvari se tu samo Kickback i Soundwave i neke od kaseta (Laserbeak, Ravage, Rumble), nema ništa od Prime noviteta što već nije viđeno.scan1 wrote:Sve u svemu, Hasbro se opasno povadio na ovom BotCon-u.
Ima dosta dobrih stvari.
Da je sreće, uradili bi preview Generationsa za sledeću godinu.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
buzer wrote:@Sammael
p.s.
Brisite.
Ajde molim te sledeci put obrati paznju na to sto pises.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
zato sto ces ti some da ga kupis pa cu ga gledam kod tebebuzer wrote:
Sto onako o Soundwave-u?
figura je bruka al nece mi se slaze ni sa jednim drugim wfc-om tako da mi je malo suvisan... al necu se zalim ako ga dobijem za rodjendan
Guest- Guest
heyJo wrote:zato sto ces ti some da ga kupis pa cu ga gledam kod tebebuzer wrote:
Sto onako o Soundwave-u?
figura je bruka al nece mi se slaze ni sa jednim drugim wfc-om tako da mi je malo suvisan... al necu se zalim ako ga dobijem za rodjendan
eh, toliko akvizicija, a da propustis figuru sto je "bruka" . . .
Sammael wrote:Čini mi se da je neko pomenuo avgust/septembar.
Uf, taman da me zence casti za rodjenje novog deteta . . .
Danilko wrote:buzer wrote:@Sammael
p.s.
Brisite.
Ajde molim te sledeci put obrati paznju na to sto pises.
Hocu . . .
Last edited by buzer on Sun Apr 29, 2012 2:23 am; edited 1 time in total
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
pa castice te... detetombuzer wrote:
Guest- Guest
heyJo wrote:pa castice te... detetombuzer wrote:
Sad da ne idem off topic, al to tj novi Bljuvobot bi bio uzajamano darivanje, a MP10 bi bio iskljucivo darivanje meni . . . . . . i samo meni i jedino meni, odmah i sad
kakav dozivljaj naredjati pored njih dvojice sve MP sa jos ovim povecim primericma, Unicron i Metroplex i jos nekim novim, sto uskoro stizu. . .
Kolko ti u stvari sinova imas.....
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Jednog vec znas, a
MP Rodimus, MP Starscrema, MP Skywarp, MP Grimlock, Unicron, Metroplex, Scorponok, uskoro i Tripticon su usvojeni, a kad ovaj drugi, verovatno nazvan Uros, dodje na svet, resili smo zence i ja da usvojimo jos jednog, MP Optimus Prime-a, samo sto ona jos to ne zna, ali cu joj uskoro zaopstiti. . .
p.s.
Ako sve bude islo svojim tokom, za par godina skupa idemo na BotCon da jos usvajamo . . .
MP Rodimus, MP Starscrema, MP Skywarp, MP Grimlock, Unicron, Metroplex, Scorponok, uskoro i Tripticon su usvojeni, a kad ovaj drugi, verovatno nazvan Uros, dodje na svet, resili smo zence i ja da usvojimo jos jednog, MP Optimus Prime-a, samo sto ona jos to ne zna, ali cu joj uskoro zaopstiti. . .
p.s.
Ako sve bude islo svojim tokom, za par godina skupa idemo na BotCon da jos usvajamo . . .
jel ste culi za ovu pricu: ima jedan lin koji se lozi na hasbro nerf proizvode i kupuje ih sa kineskog ebaya pre nego sto izadju u americi i pravi youtube reviewe (isto ko i peaugh) i popularan je u tim krugovima i time maksimalno reklamira hasbro, da bi mu hasbro poslao mail trazeci mu adresu da ga nagrade time sto ce mu poslati neke promo proizvode da bi mu ustvari poslali sudsku tozbu kako nelegalno postavlja slike proizvoda koji se jos nisu pojavili i poslali mu privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga....!!!!
Last edited by heyJo on Sun Apr 29, 2012 2:18 pm; edited 1 time in total
Guest- Guest
Xaxaxaxaxax pa tu se ne zna ko je veci denkre dal on sto in dao adresu ili ameri kreteni...
legenda- Broj poruka : 447
Godina : 36
heyJo wrote:jel ste culi za ovu pricu: ima jedan lin koji se lozi na hasbro nerf proizvode i kupuje ih sa kineskog ebaya pre nego sto izadju u americi i pravi youtube reviewe (isto ko i peaugh) i popularan je u tim krugovima i time maksimalno reklamira hasbro, da bi mu hasbro poslao mail trazeci mu adresu da ga nagrade time sto ce mu poslati neke promo proizvode da bi mu ustvari poslali sudsku tozbu kako nelegalno postavlja slike proizvoda koji se jos nisu pojavili i poslali mu privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga....!!!!
Ta priča mi zvuči jako, jako sumljivo.
scan1- Član kluba
ne znam kako ovo nisam video ranije:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
najbolji g1 megatron ikad! 19cm 100$
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
najbolji g1 megatron ikad! 19cm 100$
Last edited by heyJo on Sun Apr 29, 2012 1:51 pm; edited 1 time in total
Guest- Guest
slazem se
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
Ja bih preuzeo da ga zastupam . . . a oko honorara bi se dogovorili u procetulanom broju figura koje bi dobio kao ostetu za uznemiravanje i na ime naknade za troskove postupka. . .heyJo wrote:jel ste culi za ovu pricu: ima jedan lin koji se lozi na hasbro nerf proizvode i kupuje ih sa kineskog ebaya pre nego sto izadju u americi i pravi youtube reviewe (isto ko i peaugh) i popularan je u tim krugovima i time maksimalno reklamira hasbro, da bi mu hasbro poslao mail trazeci mu adresu da ga nagrade time sto ce mu poslati neke promo proizvode da bi mu ustvari poslali sudsku tozbu kako nelegalno postavlja slike proizvoda koji se jos nisu pojavili i poslali mu privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga....!!!!
znaci ja bi im bacio bombu i jebo svu zensku decu!
buzer wrote:Ja bih preuzeo da ga zastupam . . . a oko honorara bi se dogovorili u procetulanom broju figura koje bi dobio kao ostetu za uznemiravanje i na ime naknade za troskove postupka. . .heyJo wrote:jel ste culi za ovu pricu: ima jedan lin koji se lozi na hasbro nerf proizvode i kupuje ih sa kineskog ebaya pre nego sto izadju u americi i pravi youtube reviewe (isto ko i peaugh) i popularan je u tim krugovima i time maksimalno reklamira hasbro, da bi mu hasbro poslao mail trazeci mu adresu da ga nagrade time sto ce mu poslati neke promo proizvode da bi mu ustvari poslali sudsku tozbu kako nelegalno postavlja slike proizvoda koji se jos nisu pojavili i poslali mu privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga....!!!!
to bi platio da vidim - buzer vs hasbro
jos da pobedis i uzmes im fabrike u ime odstete
Guest- Guest
Eh, ne preteruj i ne bacaj mi zisku u mastu, biraj mesto, bord, inzenjering, marketing. . .
mada to da su mu poslali privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga, to bi tako u anglosaksonkom pravnom sistemu bio osnov za tako dobro otcepavanje Hasbro-a. . . . . .iako bi mi tesko palo borba protivu omiljenog i jednog jedinog ljubljenog parceta plastike. . .
ali fabrika je fabrika
mada to da su mu poslali privatne detektive da mu njuskaju po komsiluku i prate ga, to bi tako u anglosaksonkom pravnom sistemu bio osnov za tako dobro otcepavanje Hasbro-a. . . . . .iako bi mi tesko palo borba protivu omiljenog i jednog jedinog ljubljenog parceta plastike. . .
ali fabrika je fabrika
pa shto je ilegalno kachiti slike nekog proizvoda koji se negde zvanichno pojavio? bash nidje veze
Cuo sam za to likovi sa popcouture networka su o tome pricali..zvuci suludo skroz....
Buki vodila bi se veca borba u tebi, ides na svoje...plus posledice da im uzmes fabriku su nemerljive pad proizvodnje bar 50%
A sto je najgore kad bi ti proizvodio u toj fabrici bio bi trtparti! Hahaha
I tako polako prelazis to the dark side....
Buki vodila bi se veca borba u tebi, ides na svoje...plus posledice da im uzmes fabriku su nemerljive pad proizvodnje bar 50%
A sto je najgore kad bi ti proizvodio u toj fabrici bio bi trtparti! Hahaha
I tako polako prelazis to the dark side....
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
ima tu raznih varijacija, kombinacija i mogucnosti, ali sigurno bi se tu naslo mesta i za tebe . . .
U BBTS-u kažu da će verovatno imati US MP10 ali nisu 100% sigurni.
scan1- Član kluba
A tf source?
Još mi nisu odgovorili (ako mi uopšte i odgovore).
scan1- Član kluba
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 4 of 28