TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesti sa konvencija

+21
kelebrimbor
dem6n6vic
Razorclaw
zecijauskas
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
g2k
renegade38
legenda
Evil'Con
coa sensei
Cool Tables
zekan666
petey.pjano
skubi
scan1
Aerialbot
Danilko
buzer
kaznove
Sammael
25 posters

Page 20 of 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Go down

Vesti sa konvencija - Page 20 Empty Re: Vesti sa konvencija

Post by gvajmo Sun Feb 15, 2015 9:23 am

Onaj UM je odlican po slikama.

A ja taman teo da se zaletim za tfx-01 i klasik magnusa..

[You must be registered and logged in to see this image.]
gvajmo
gvajmo

Broj poruka : 1062
Datum upisa : 2012-10-04

Back to top Go down

Post by Sammael Sun Feb 15, 2015 9:24 am

gvajmo wrote:Onaj UM je odlican po slikama.

A ja taman teo da se zaletim za tfx-01 i klasik magnusa..
Nisi, hteo si da se "zaletiš" na KO tfx-01 i KO klasik magnusa...
Sammael
Sammael
Overlord of Destruction (Admin)

Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45

Back to top Go down

Post by zecijauskas Sun Feb 15, 2015 10:05 am

Ovako, IKEA se vec bacila u proizvodnju novih DETOLF-a zbog Devastatora, direkt kontakt iz kompanije mi javio, rade trecu smenu. 
Kolekcionari koji gledaju da imaju i alt modei robot mode sada placu jer pojedinacno konstruktikoni izgledaju kao da sam ih ja pravio.
IDW Ultra Magnus lepo izgleda, ali od stripova nazalost citao Asteriksa, Talicnogh Toma i ostale.
Cyclonus mi izgleda kao Cyclonus samo na steroidima inace u alt modu izgleda perfektno ali da sam hteo da skupljam avione i futuristicke letelice bavio bi se drugim hobijem
zecijauskas
zecijauskas
Zapisničar

Broj poruka : 1656
Datum upisa : 2013-05-10
Godina : 40

http://www.zeci.me

Back to top Go down

Post by dem6n6vic Sun Feb 15, 2015 10:21 am

Ja verujem  da bi ti to bolje odradio Very Happy 
Ne mogu da shvatim ljude koji ovakve stvari pazare,kao da kupujes obucu u 70om,mada izmedju kolekcionara i hordera linija je tanka.Samo je korak od svetlosti do mraka Very Happy kaze Neda
dem6n6vic
dem6n6vic
Član kluba

Broj poruka : 575
Datum upisa : 2013-01-24
Godina : 43

http://www.dimorf.net

Back to top Go down

Post by Cool Tables Sun Feb 15, 2015 11:13 am

Sammael wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
Nesta ovdje ne štima s slikom,dali je netko primijetio da na kutiji od devastatora piše visina 45 cm,kakav fakin titan
Cool Tables
Cool Tables
Član kluba

Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41

Back to top Go down

Post by Sammael Sun Feb 15, 2015 11:19 am

ti bi hteo da bude veći?  Shocked
Sammael
Sammael

Back to top Go down

Post by Cool Tables Sun Feb 15, 2015 11:22 am

Da,skoro toliko devastatora imam,zamislio sam ga na posebnoj polici kraj titan Metroplexa,ovo je sad ništa s ničim,sve mi se čini pass
Cool Tables
Cool Tables
Član kluba

Back to top Go down

Post by Danilko Sun Feb 15, 2015 11:33 am

Momci, samo cu da dam jedan komentar na konto jednostavnosti figura, slazem se da su dosta jednostavne i da mnoge stvari ne stimaju sto se tice artikulacije/proporcija i izgleda, ali realno, da naprave sest lidera/ultri koji su na nivou izinjeringa/estetike ko recimo novi Jetfire u oba moda, pa opale cenu istu koju je imao pomenuti od 60 usd ako se ne varam, onda bi bilo plakanje sto je 360 dolara pa plus siping, pa za te pare se uzima Giant itd. Prezvakava se stara prica stalno.. A to sto neko rece ko ce ga kupiti, kupice ga skoro SVI ameri, kinezi, i kolekcionari koji imaju sredstva da ga priuste tako da je Hasbro napravio jebeno dobar posao sa ovim. A da se ne uklapa ni sa cim to je tacno. Definitivno je stand alone figura.
Danilko
Danilko
Ambasador

Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37

Back to top Go down

Post by Sammael Sun Feb 15, 2015 11:41 am

Na TFW ga pljuje jedno 70% ljudi, mislim da će shelfwarmovati nikad gore. Preskup je za klince i roditelje.
Sammael
Sammael

Back to top Go down

Post by scan1 Sun Feb 15, 2015 11:49 am

Sammael wrote:Na TFW ga pljuje jedno 70% ljudi

Standardna cifra za TFW.

Plus nemoj zaboraviti da je dosta tu ljudi puklo mnogo love za Herkulesa/Gianta pa i nisu najobjektivniji prema "jeftinom" Hasbro rešenju.

Ja lično mislim da će mu prodaja odlično ići, još da su uspeli da ga izbace za vreme praznika razvalili bi se od prodaje.
scan1
scan1
Član kluba

Broj poruka : 2389

Back to top Go down

Post by Cool Tables Sun Feb 15, 2015 11:56 am

Meni nije problem što constructiconi pojedinačno nemaju baš neku artikulaciju,to bi možda riješio s vremenom
Problem je veličina,do maloprije sam mislio da je iste veličine ko metroplex,sad sam razocaran
Cool Tables
Cool Tables
Član kluba

Back to top Go down

Post by Sammael Sun Feb 15, 2015 12:03 pm

Magnusa s druge strane ne pljuje niko, a gomila ljudi ima City Commandera i Stack-a. 

Da je ovo normalne CW veličine i košta ispod 100 USD mislim da bi reakcije bile bolje, ali ovako je preogromno i preskupo za to što se dobija.
Sammael
Sammael

Back to top Go down

Post by scan1 Sun Feb 15, 2015 12:13 pm

Last edited by scan1 on Sun Feb 15, 2015 12:13 pm; edited 1 time in total
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by Danilko Sun Feb 15, 2015 12:13 pm

Mislis da nece izbaciti Devija da bude sa ostalim CW kombajnerima? Smile
Danilko
Danilko
Ambasador

Back to top Go down

Post by Aerialbot Sun Feb 15, 2015 12:23 pm

Danilko wrote:Momci, samo cu da dam jedan komentar na konto jednostavnosti figura, slazem se da su dosta jednostavne i da mnoge stvari ne stimaju sto se tice artikulacije/proporcija i izgleda, ali realno, da naprave sest lidera/ultri koji su na nivou izinjeringa/estetike ko recimo novi Jetfire u oba moda, pa opale cenu istu koju je imao pomenuti od 60 usd ako se ne varam, onda bi bilo plakanje sto je 360 dolara pa plus siping, pa za te pare se uzima Giant itd. Prezvakava se stara prica stalno.. A to sto neko rece ko ce ga kupiti, kupice ga skoro SVI ameri, kinezi, i kolekcionari koji imaju sredstva da ga priuste tako da je Hasbro napravio jebeno dobar posao sa ovim. A da se ne uklapa ni sa cim to je tacno. Definitivno je stand alone figura.

Lepo je covek sve rekao Very Happy

Kad malo slegnem utiske [nakon Cecine pesme Very Happy ] ono sto cu nruciti su sigurno

- SVI Protectoboti [Hot Spot yebe kevu] , pojedinacno su fantasticni
- IDW Ultramagnus - ko bog
- SVI Stunticoni

Ono sto necu naruciti je sigurno

- Devastator - odlican combine mod [stvarno neznam ko bi ovo kupio i drzao ih odvojeno i to u nekim super pozama gde se svi levom rukom iza ledja drze za yaya a desnom kopaju nos i pri tom prave spagu Smile ] Necu ga naruciti zbog cene jer ce sa propratnim sra[n]jima kostati preko 200e , a 200e ne zelim da dajem za igracke Neutral 150usd bih dao da ga pazarim u radnji

- Cyclonus - nije los,cak me iznenadio u nekim aspektima [faca i alt mod iz pticje perspektive] ali opet nemam neku zelju za njim - ipak je stari deluxe mnogo bolji
Aerialbot
Aerialbot
Administrator/clan nadzornog odbora

Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04

Back to top Go down

Post by scan1 Sun Feb 15, 2015 12:29 pm

Cool Tables wrote:,kakav fakin titan

Koliko sam ja ukapirao, pod Titan su mislili price range ne veličina. Plus, Titan ne znači da svi trebaju da budu iste veličine. Nisu ni svi lideri iste visine. Nisu ni vojadžeri, ni deluxevi.
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by g2k Sun Feb 15, 2015 12:35 pm

tuzno je to sto ovaj defensor(ili superion) sa 4 dlx i jednim voyagerom sa cenom oko 90$ bez shipinga izgleda bolje(bar meni) nego ovaj "razvuceni" devastator,ali ajde da je on razvucen nego i sam dizajn,inzinjering i supljine nisu ni na nivou deluxe-va a kamoli voyagera,mozda su negde u rangu sa legendsima,a iskreno nisam nesto ni odusevljen combine modom,kad sam video prvu sliku metroplexa bio sam odusevljen odmah,ovo.......meh Arrow

kontam da je ovo godina combinera pa su hteli i titan class figuru da bude isto combiner,ali ovako je van svih skala i ko zna cega,nije za mp,preveliko za chug,jedino kao neka stand alone klasa,nadam se sledece godine trypticonu cheers
g2k
g2k

Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03

Back to top Go down

Post by dem6n6vic Sun Feb 15, 2015 12:57 pm

Klasicna patka godinu,dve pre no sto izbace nesto prihvatljivije..A do tad ko ziv ko mrtav-pa opet Jovo nanovo.Nemam kad da ulazim u to da li Hasbro vodi dobru poslovnu politiku sa ovom fransizom al mi se tolko zgadise u poslednje vreme da ne mogu a da ne kucnem po nesto..Konstantno hranjenje na kasicicu i tapsanje po glavi svrstava ih u solidno zlu korporaciju.Posle 700 prajmova i 2000 BBa a bez realnog G1 Megsa,Galvatrona,Astroa,Blitza...  posle 30 godina, stvarno postaje retardirano.
Zapao im svaki dinar da Bog da!
dem6n6vic
dem6n6vic
Član kluba

Broj poruka : 575
Datum upisa : 2013-01-24
Godina : 43

http://www.dimorf.net

Back to top Go down

Post by kelebrimbor Sun Feb 15, 2015 1:14 pm

e 'vako, šta reći? a ne povrediti ljude Very Happy

meni se devi sviđa, nije ludilo mozga i ne može se porediti sa herkulesom i giantom, jer nisu ni približno ista koncepcija
za ono što nude, dobar je, ogroman je, a skala je manje, više izvikana glupost, ako ti si figura dopada, kupi je, a ti se ne dopada, šta ima da je pljuješ...
a što se amera tiče... pa oni će uvek pljuvati i pokupovati sve što su mesec radnije pljuvali i UM ne može biti referenca za to, imamo dva MP UM, ovaj jednostavno nije MP i odličan je sam po sebi
oni imaju herkulesa ili gianta i kada su čuli da će izaći ogroman devi, zinula im bulja, nadali su se MPu u koži vojadžera, dobili su ono što je najavljeno i sada su razočarani, pa su se ubacili u "kiselo grožđe" mod i opet pored svega će ga kupiti kada dođe na police...
što vlada reče: kao da će ga neko držati kao 6 robota koji džaraju bulju... devi je devi i takav mora biti artikulisan, sve ostalo su nus pojave, jeste da su mogli da ubace koji lakat tu i tamo, ali koliko para toliko muzike

ULTRA MAGNUS JE CARSKI!

my two cents Very Happy

edit: tek sada gledam zvanične slike i koliko vidim svi imaju laktove, jedino mi je skreper sumnjiv
kelebrimbor
kelebrimbor

Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24

Back to top Go down

Post by kaznove Sun Feb 15, 2015 1:21 pm

hasbro je prestao da pravi postene figur bre, samo shapoo bottle Smile

Lepo je sto oni pokusavaju as devijen Coda, ali preskup je za decu bar mislim, a na kraju oni imaju klirense i cosco...e tu ce svi da ga kupe i ja bi tako. Ovako moras da uracunas da je min 200e a najverovatnije 250e za mene da ga narucim..

Defensor ni jos do sada izgleda najbolje od ovih novih kombajnera, ali cyclonus mi nikako ne lezi mislim da su ga nesto predrkali nekako mi je vestacki Smile
kaznove
kaznove
Predsednik kluba

Broj poruka : 3495
Godina : 38

Back to top Go down

Post by Chromedome Sun Feb 15, 2015 1:22 pm

Meni je Devi kul. Jeste da su pojedinacni Konstruktikoni njesra i da je prosecna Beat Wars figura od pre 20 godina imala bolju artikulaciju od njih ali kao komplet + ogromni Devastator za tu cenu je zaista vrh.

Protektoboti su vrh i Defensor razbija kako dobro izgleda.

Cyclonus me uopste ne zanima, stari deluks je milion puta bolji. Da je vise baziran na MTMTE Cyclonus-u mozda bih zagrizao ali ovako jok.

Ulta Magnus je zvezda predstave, sve u vezi njega je golo savrsensvo! Ako Takara izbaci i jos verzijju sa crvenim butinama ko G1 igracka/ko iz MTMTE to ce biti najbolji Magnus ikad.

Last edited by Chromedome on Sun Feb 15, 2015 1:24 pm; edited 1 time in total
Chromedome
Chromedome

Broj poruka : 43
Datum upisa : 2013-06-09
Godina : 31

Back to top Go down

Post by scan1 Sun Feb 15, 2015 1:23 pm

Samo da dodam na raspravu da su i 80tih i 90tih postojale igračke ove cene i da su se prodavale u US.

A da je za nas sa dodatnim dranjem preskupo, to jeste.
scan1
scan1
Član kluba

Back to top Go down

Post by kaznove Sun Feb 15, 2015 1:27 pm

kelebrimbor wrote:
z ako ti si figura dopada, kupi je, a ti se ne dopada, šta ima da je pljuješ...

Apsolutno.

@Sccan- bilo je naravno ali gledam iz ugla kada sve uracunas i i bacis na vagu da li je dobar i koliko ti se svidja vs cena i muka itd..u toj nekoj proceni, pre bih jurio metroplexa
kaznove
kaznove
Predsednik kluba

Broj poruka : 3495
Godina : 38

Back to top Go down

Post by Danilko Sun Feb 15, 2015 1:30 pm

@ Kazanova: Slazem se ja da je preskup da se naruci, pogotovo sto teta Evica ne bi ovog oprostila, ali nas koji narucujemo je malo. Mnogo je onih koji ce da odu do Volmarta/ Targeta/ TRU i da ga samo uzmu sa police bio na klirensu ili ne. I Metropleks je majka od figure pa je grejao i dalje greje neke police. Ali ga svi pokupovase.
Danilko
Danilko
Ambasador

Back to top Go down

Post by Ironyhide Sun Feb 15, 2015 1:33 pm

E jbg, da, ovaj Devastator baš me je našetao sa utiscima - od razočaranosti reko nade do nekog... meh utiska. Istina je da niko neće držati pojedinačne konstruktikone u bot moudu, ali opet, nedopustivo su jednostavni - ovaj nema laktove, ovaj nema kolena... 

Opet, Devastator nije tako loš. A nemam nijednog, pa... hm. Osim što izgleda stvarno moraš da ga držiš zasebno.

Magnus pobeda, ali šteduckam za MP.
Ironyhide
Ironyhide

Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next