3rd party vesti
+22
Chromedome
Ivores
ZelenoDjubreIzBoce
divljasvinja
dem6n6vic
g2k
Evil'Con
zekan666
legenda
Cool Tables
OPTIMUS_PRIME
petey.pjano
coa sensei
MarcoNys
Danilko
buzer
Aerialbot
Razorclaw
kaznove
skubi
scan1
Sammael
26 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 39 of 40
Page 39 of 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 3rd party vesti
Proporcije robot moda su tragikomicne , kao da su ga dizajnirala deca 3 god
Kao baza je bolji ,tu se slazem,ali ko kupi ovo zbog base moda i da silne stotke koliko ce ovo da kosta [ako ne i 400/500usd ako bude velicne originala a mozda i vise] nek bolje sebi uplati lecenje
Kao baza je bolji ,tu se slazem,ali ko kupi ovo zbog base moda i da silne stotke koliko ce ovo da kosta [ako ne i 400/500usd ako bude velicne originala a mozda i vise] nek bolje sebi uplati lecenje
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Brate meni ta skorija izgleda ludilo majke mi, proporcije su mi pogodili skroz, oruzje mu je ekstra imas par glava d amenjas, odlicno ide uz grimloka, stil je pogodjen.. prvi put sam u nekoj vrsti iskusenja..pogotovo posle reviewa
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
Svrbi te para u dzepu! Salu na stranu,ovaj momenat sa Grimlokom na stulama mi je odvratan, Tacno se vidi u odnosu na Skoriju da je manji u svakom pogledu i da je samo podignut.
Oruzja mi se ne dopadaju ni malo, izgledaju mi suvise neozbiljno.
Oruzja mi se ne dopadaju ni malo, izgledaju mi suvise neozbiljno.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
meni je stoljpi pogodak, takav je bio i u crtanom, mac manje vise, ja ga ne bi ni koristio.
meni nije odvratan, nije idealno resenje naravno ali nije toliki off, glave i ramena su istih razmera, odprilike, ruke isto..meni idu zajedno.kao sto rekoh po meni su pogodili sa detaljima, stilom i proporcijama to je meni najvaznije, svako ima svoje. I na primer do ajja mi izgleda sto je hrom glava i prsti, nekima se ne svidja ali meni razbija monotoniju, plus ima na nogama one providne `krugove` kao grimlok sto ima providnu plastiku na vratu
ali mnogo je odjednom, mora da se dobro razmisli i skupi, ako se odlucim
meni nije odvratan, nije idealno resenje naravno ali nije toliki off, glave i ramena su istih razmera, odprilike, ruke isto..meni idu zajedno.kao sto rekoh po meni su pogodili sa detaljima, stilom i proporcijama to je meni najvaznije, svako ima svoje. I na primer do ajja mi izgleda sto je hrom glava i prsti, nekima se ne svidja ali meni razbija monotoniju, plus ima na nogama one providne `krugove` kao grimlok sto ima providnu plastiku na vratu
Besmisleno je praviti kombajnera u MP proporciji a da nema MP estetiku. Ovo je samo novi pokušaj ovih iz TFCa da se sakriju iza novog brenda, ako bude kao i Hercules i Uranos predviđam mnogo razočarenja.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
sto sta fali proporcijama? kakav je trebao da bude? pitam onako..
Vidim ja da ce da padne jedna Scoria,j^%$# platu, pare su da se trosekaznove wrote:meni je stoljpi pogodak, takav je bio i u crtanom, mac manje vise, ja ga ne bi ni koristio.
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Odgledao rivju za Skoriju, Mogu da kazem da imaju neka odlicna inzenjerska resenja. Najvise mi se dopada kako su resili transformaciju nogu i repa. Dobra figura.
Danilko- Ambasador
Da se ukljucim, naravno da je dobra, Slug je odlicno uradjen, potpuno se slazem sa Kazanovicom, sve je pogodjeno. E sad da li cekati Takaru ili HASBRO, to je vec pitanje, za nekog ko je kompletista i zeli odmah sve onda je ovaj Slug odlican
^Mislis Slag
edit : slazem se sa vladom za ovog metroplexa,proporcije su kretenske mala glava uzan trup,nema "stomak" ,noge zdepaste,ruke ko u majmuna,alt mod i nista posebno kao grad opet robot koji sedi i raskrecio se,hasbrov bar mozes da mu otvoris noge i da imas neke rampe i kompjutere ovo ono ovaj skroz zatvoren jedino mu se ona rampa na grudima otvara,jedino sto bolje "krije" ruke kad se transformise i to je sve
edit : slazem se sa vladom za ovog metroplexa,proporcije su kretenske mala glava uzan trup,nema "stomak" ,noge zdepaste,ruke ko u majmuna,alt mod i nista posebno kao grad opet robot koji sedi i raskrecio se,hasbrov bar mozes da mu otvoris noge i da imas neke rampe i kompjutere ovo ono ovaj skroz zatvoren jedino mu se ona rampa na grudima otvara,jedino sto bolje "krije" ruke kad se transformise i to je sve
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
i ja se slazem za metroplexa, proporcije su mi vidno promasene u robot modu i to je glavni problem
Boje su pogodili jedno 90%. Obicno znaju da budu u duginim nijansama.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Razorclaw wrote:Boje su pogodili jedno 90%. Obicno znaju da budu u duginim nijansama.
Srećom, ovde im je Hasbro olakšao posao!
Vidi se da nije QC kao kod originala, ali je cena i dalje katarstrofalna.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Jel uzimas?
Danilko- Ambasador
Da opoganim MP lepotu tom Gijoe fush ko gubom
Lici mi na Ramba sa ovim oko grudi, isti:) Jos samo tompus da mu stave u usta i to je to
Da vas podsetim da je taj redenik iz istog G2 stripa iz koga su i tri oružja koja su došla uz figuru, kao i novi headsculpt... a uz G2 figure i jesu išla GI Joe oružja.
Page 39 of 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 39 of 40