Movie/ROTF/DOTM/AOE Figure
+21
yy22
renegade38
miljenko91
tfikac
Evil'Con
Cool Tables
SickTouchSoldier
Ironyhide
zecijauskas
kelebrimbor
divljasvinja
g2k
Danilko
skubi
scan1
Aerialbot
kaznove
Sammael
GIGANTUSful
buzer
petey.pjano
25 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Movie/ROTF/DOTM/AOE Figure
legends style!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
T-rex mod je đubre, ali mi se robot mod dopada. Možda ga i nabavim, ako bude naleteo povoljno.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Ko je napravio tog Galvatrona nek ide odmah da se ubije
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
nek svi skoche kolektivno smosta onog u francuskoj na tvrdo da padnu, svi ti odgovorni za ovu liniju. mada, realno, trebali bi prvo da skoche sa mosta ljudi koi su dizajnirali robote et d frst plejs.
hahahahaha, e nek si im rekao! neka nadju najvisi most na svetu, pa neka skacu s njega svi zajedno!skubi wrote:nek svi skoche kolektivno smosta onog u francuskoj na tvrdo da padnu, svi ti odgovorni za ovu liniju. mada, realno, trebali bi prvo da skoche sa mosta ljudi koi su dizajnirali robote et d frst plejs.
odavno nisam video retardiranije podlaktice... uopste mi nisu jasne
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Kako ko baci sliku, kukamo, ovo ste znali jos ranije, linija je sranje i ende
kuku... koji fuseraj... nestasica nafte, pa stede na svim derivatima...
AOE Deluxe Crosshairs
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980721-aoe-deluxe-crosshairs.html
AOE Deluxe High Octane Bumblebee
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980723-aoe-deluxe-high-octane-bumblebee.html
AOE Deluxe Scorn
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980726-aoe-deluxe-scorn.html
AOE Deluxe Slug
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980724-aoe-deluxe-slug.html
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980721-aoe-deluxe-crosshairs.html
AOE Deluxe High Octane Bumblebee
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980723-aoe-deluxe-high-octane-bumblebee.html
AOE Deluxe Scorn
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980726-aoe-deluxe-scorn.html
AOE Deluxe Slug
http://www.tfw2005.com/boards/transformers-feedback/980724-aoe-deluxe-slug.html
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Jezivi,svi do jednog,hteo sam da uzmem Crosshairsa ali posle ovih slika
barem dinoboti imaju ista stopala
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
scan1- Član kluba
LOL, Hasbro izbacuje nove verzije:
Hrom! Hrom! Hrom! Na svim pogrešnim mestima...ludilo.
Ova vezija Optimusa ima masku. Interesantno.
WTF se događa sa Hasbrom? Kao da su tek sad počeli da prave Transformerse.
Thanks to 2005 Boards member darthrage's Facebook page The Ragin Nation, we have new official images of Platinum Edition Voyager Optimus Prime and Grimlock.
The set features Voyager class Evasion Mode Optimus Prime (now with a faceplate) and Grimlock, but this time with chrome details on both molds. Not sure if improvement or not, but Hasbro's really fond of chrome this time around. *cough*First Edition Optimus*cough*
Hrom! Hrom! Hrom! Na svim pogrešnim mestima...ludilo.
Ova vezija Optimusa ima masku. Interesantno.
WTF se događa sa Hasbrom? Kao da su tek sad počeli da prave Transformerse.
scan1- Član kluba
Ovo je ko armada posle Beast Warsa. Od super artikulisanih figura i interesantnih transformacija presli na cigletine ( nikako ne povezivati sa G1-om) koje kurcu ne valjaju. Vratice se oni na stare staze kad provale da ovo ne stima a do tad ce da ustede dobre parice na materijalju itd.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
cek, kakvo je ovo sranje..?
neko bio napushen kad je odradjivao krom?
valjda bi bilo dosadno i stalno isto da su u pitanju resetka, branik, tankovi, i tako neke 'obicne' stvari...
neko bio napushen kad je odradjivao krom?
valjda bi bilo dosadno i stalno isto da su u pitanju resetka, branik, tankovi, i tako neke 'obicne' stvari...
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
ovo je ona varijanta: aj se zajebavamo, mozda prodje...
hromirane pesnice
hromirane pesnice
Danilko wrote:Ovo je ko armada posle Beast Warsa
Potpis
E ne pamtim kad sam video nadrkaniji box art (konkretno, izgled/dizajn robota na kutiji) i jadnije figure:) Toliko, toliko fuš i rumunski unutra, a na ovim slikama na kutiji preeedrkani - najbolji primer je Grimlok: prava zajebana beštijetina na slici, a kad tamo - figura je siroto dinosaurusče rođeno na pijaci, koje se transformiše u suverenog kralja Cigana:)
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
odavno se nisam ovako slatko smejao! stvarno su isfuserisani,Ironyhide wrote:E ne pamtim kad sam video nadrkaniji box art (konkretno, izgled/dizajn robota na kutiji) i jadnije figure:) Toliko, toliko fuš i rumunski unutra, a na ovim slikama na kutiji preeedrkani - najbolji primer je Grimlok: prava zajebana beštijetina na slici, a kad tamo - figura je siroto dinosaurusče rođeno na pijaci, koje se transformiše u suverenog kralja Cigana
pride, ne kapiram zasto su pokusavali od dinobota da naprave fantasy vitezove, siljci na sve strane, glave kao kacige sa vizirima, nidje veze sa tf univerzumom
Gipsy Kings
Haha, pa ne, stvarno - a da ne pričamo o onoj genijalnoj fotki na kojoj je neko "izvukao" celog Optimusa van kamiona, pa sad ima dve zasebne igračke, pošto im nijedan deo nije zajednički. Prava velepropast same srži i poente Transformersa:)
Ali neka, džepovi mi se silno raduju činjenici da me ni ovaj film ič ne zanima - to je tako lepa ušteda da razmišljam da pravim dete:) Jedino mi je malo dramatično što će imati žalosno detinjstvo: kad sam ja bio mali i imao fuš igračke s pijace, bar sam mogao u robnoj kući da gledam kako su lepo ofarbane one originalne i skupe, a ovaj će u tržnom centru da gleda igračke koje su izgledom fuš, ali zato originalno skupe:) A njegova definicija pojma "zajebano" biće Grimlok a la "za Šrederov stajling pobrinuo se Jašar"
Ali neka, džepovi mi se silno raduju činjenici da me ni ovaj film ič ne zanima - to je tako lepa ušteda da razmišljam da pravim dete:) Jedino mi je malo dramatično što će imati žalosno detinjstvo: kad sam ja bio mali i imao fuš igračke s pijace, bar sam mogao u robnoj kući da gledam kako su lepo ofarbane one originalne i skupe, a ovaj će u tržnom centru da gleda igračke koje su izgledom fuš, ali zato originalno skupe:) A njegova definicija pojma "zajebano" biće Grimlok a la "za Šrederov stajling pobrinuo se Jašar"
Ironyhide- Broj poruka : 70
Datum upisa : 2012-07-13
covek(MBay) uporedo radi i nove ninja kornjace pa mu se sve izgleda pomesalo,sreder grimlok sta ko.....ma teraj samo,ovi dinoboti me nazalost uopste ne zanimaju,cekam da vidim Lockdowna nadam se da ce da ispostuju trend sa njegovim prethodnicima i od deluxa naprave da stigne voyagera u visini,inace je i kao auto nadrkan
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Bej je samo zakačio producentsko ime na Kornjače, ima još 8 producenata i u praksi nije umešan uopšte sa filmom.
Bej se može kriviti za glupo režirane filmove ali za sam Transformers brend krivicu snose Hasbro i Paramaunt.
Iz Hasbra mi nisu baš jasni šta rade sa TF igračkama, prosto ih svesno uništavaju. Istovremeno rade sjajne igračke iz Star Wars-a i Marvel sveta. A obzirom da se snima Epizoda VII kao i novi Marvel filmovi, boljim se da naš brend polako prelazi u zapećak planova.
Bej se može kriviti za glupo režirane filmove ali za sam Transformers brend krivicu snose Hasbro i Paramaunt.
Iz Hasbra mi nisu baš jasni šta rade sa TF igračkama, prosto ih svesno uništavaju. Istovremeno rade sjajne igračke iz Star Wars-a i Marvel sveta. A obzirom da se snima Epizoda VII kao i novi Marvel filmovi, boljim se da naš brend polako prelazi u zapećak planova.
scan1- Član kluba
Kombinacija snova:
M Bay + Hasbro dao otkaz svim starim dizajnerima + uvlačenje azijskom tržištu + smanjivanje troškova po svaku cenu
M Bay + Hasbro dao otkaz svim starim dizajnerima + uvlačenje azijskom tržištu + smanjivanje troškova po svaku cenu
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
@Sammael - uglavnom se slazem ali sta nam ostaje kao alternativa [Generations i Takara MP i bas nas bole za Beja,Kinu i dizajnere]
Jel su nove Generationse dizajnirali stari ili novi dizajneri [Whirl,Roadbuster,Swerve/Cosmos,Jetfire,BW generationsi]
Evropa je inace otpisana jos krajem 2010 osim UK koji se jos kolko tolko drze
BTW mislim da fransiza polako ide silaznom putanjom sto je i normalno s obzirom na veoma visok novo koji je drzala od 2006 do recimo 2011/2012.Nije da ih branim ali treba biti realan.Izbacili su na stotine dobrih figura pogotovo za nas matorce + za klince
Mislim da je hajp za TF odavno opao - sto kod dece tako i kod starijih kolekcionara e sad da li zbog prezasicenja [rekao bi da je to u pitanju] ili neceg drugog neznam.
Opet ko zna,mozda ce se ove nove filmske gluposti prodavati dobro
Jel su nove Generationse dizajnirali stari ili novi dizajneri [Whirl,Roadbuster,Swerve/Cosmos,Jetfire,BW generationsi]
Evropa je inace otpisana jos krajem 2010 osim UK koji se jos kolko tolko drze
BTW mislim da fransiza polako ide silaznom putanjom sto je i normalno s obzirom na veoma visok novo koji je drzala od 2006 do recimo 2011/2012.Nije da ih branim ali treba biti realan.Izbacili su na stotine dobrih figura pogotovo za nas matorce + za klince
Mislim da je hajp za TF odavno opao - sto kod dece tako i kod starijih kolekcionara e sad da li zbog prezasicenja [rekao bi da je to u pitanju] ili neceg drugog neznam.
Opet ko zna,mozda ce se ove nove filmske gluposti prodavati dobro
Last edited by Aerialbot on Mon Apr 07, 2014 2:52 pm; edited 1 time in total
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Masterpiece Figure
» Kastomizovane Figure
» Trazim DOTM figure
» Kastomizovane Figure
» "must have" figure
» Kastomizovane Figure
» Trazim DOTM figure
» Kastomizovane Figure
» "must have" figure
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Figure
Page 3 of 14