Predstavljanje
+53
The Flash
ortodox1
Bulwark
Robotech
Link666
october
Budzi_Fighter
ultraneonoirantihero
Inferno
kelebrimbor
Canegor
DraganX
miljenko91
predak1ng
WarriorUltimatum
Kreator
yy22
Nightflier
Escobar
OPTIMUS_PRIME
Chromedome
maremarer
zecijauskas
SickTouchSoldier
ZelenoDjubreIzBoce
Ptirle
divljasvinja
dem6n6vic
Cool Tables
Jazz's girl
Evil'Con
g2k
rodimus85
шон десептикон
petey.pjano
Razorclaw
tfikac
Rogue Gamer
Aerialbot
Ivores
zekan666
buzer
legenda
roller
MarcoNys
windcharger
kaznove
skubi
Bullitt
scan1
Danilko
coa sensei
Sammael
57 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 21 of 23
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Predstavljanje
Hvala svima na dobrodoslici, a i na interesu za TFove koje prodajem.
Obavezno ostajem, vec sam slinio na kolekcije koje imate... svaka cast.
A valja se nekad vratim skupljanju, iako mi je u zadnje vrijeme san sloziti TFove od LEGO-a (ne da budu rekreacije likove, nego bi mi bio gust sloziti kvalitetnu transformaciju i oba fomra koji dobro izgledaju).
Ali to je negdje u neodredjenoj buducnosti. Javim kada krenem. Jel se netko bavi(o) tako necim?
Obavezno ostajem, vec sam slinio na kolekcije koje imate... svaka cast.
A valja se nekad vratim skupljanju, iako mi je u zadnje vrijeme san sloziti TFove od LEGO-a (ne da budu rekreacije likove, nego bi mi bio gust sloziti kvalitetnu transformaciju i oba fomra koji dobro izgledaju).
Ali to je negdje u neodredjenoj buducnosti. Javim kada krenem. Jel se netko bavi(o) tako necim?
Bulwark- Broj poruka : 3
Datum upisa : 2016-01-28
Pozdrav, ja sam Bojan, istoricar po struci i ljubitelj starih klasika TMNT, Transformersa, He-man-a i ostalih.... kao i verujem vecina vas. Pasija su mi naravno figurice za sada sam sakupljao schleich DC COMICS, schleich strumpfove i kucice, gradjevine i ostalo od aksesoara za tu liniju, TMNT classic collection + Bibop i Rokstedi, kao i nove nickelodeon TMNT osnovne figure i secret lair playset te shellraiser... sada su mi prioritet masterpiece figure... pa ako ima nekih ponuda slobodno posaljite poruku. Veliki pozdrav za sve!
ortodox1- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2016-07-23
Godina : 37
Dobro dosao
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
А историју аероплана?ortodox1 wrote:Pozdrav, ja sam Bojan, istoricar po struci i ljubitelj starih klasika TMNT, Transformersa, He-man-a i ostalih.... kao i verujem vecina vas. Pasija su mi naravno figurice za sada sam sakupljao schleich DC COMICS, schleich strumpfove i kucice, gradjevine i ostalo od aksesoara za tu liniju, TMNT classic collection + Bibop i Rokstedi, kao i nove nickelodeon TMNT osnovne figure i secret lair playset te shellraiser... sada su mi prioritet masterpiece figure... pa ako ima nekih ponuda slobodno posaljite poruku. Veliki pozdrav za sve!
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Dobrodoshao!
tfikac- Broj poruka : 552
Datum upisa : 2012-08-15
Dobro dosao
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Dobrodošao, nadam se da ćeš podeliti s nama neke fotke kolekcija i da ćeš onda odustati od tih ostalih stvari i baciti se 100% na TFse
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Pa, vrlo verovatno da hocu, zapravo moram da odustanem od svega da bih sakupljao novac za masterpiece, hvala na podrsci, ali najveci problem je u tome gde ih nabaviti, nadam se da cu bar neki deo nabaviti i od vas preko sajta, pozdrav za sve!Sammael wrote:Dobrodošao, nadam se da ćeš podeliti s nama neke fotke kolekcija i da ćeš onda odustati od tih ostalih stvari i baciti se 100% na TFse
[size=41]https://transfans.serbianforum.info/t437-mp-grimlock-i-mp-kasete-frenzy-i-buzzsaw[/size]ortodox1 wrote:Sammael wrote:Dobrodošao, nadam se da ćeš podeliti s nama neke fotke kolekcija i da ćeš onda odustati od tih ostalih stvari i baciti se 100% na TFse
[size=41]Evo za pocetak[/size]
Ako ništa drugo, prati vesti pa ćeš videti kad izlate reissue-ovi postojećih MPova. Neki koji su skorije izašli se mogu naći za OK pare. Na Nipponu recimo imaš Tracksa i Road Rage na popustu...
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Dobro dosao majstore!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Бојане, јел си случајно професионално везан за историју аероплана у нас Србља?ortodox1 wrote:Pozdrav, ja sam Bojan, istoricar po struci i ljubitelj starih klasika TMNT, Transformersa, He-man-a i ostalih.... kao i verujem vecina vas. Pasija su mi naravno figurice za sada sam sakupljao schleich DC COMICS, schleich strumpfove i kucice, gradjevine i ostalo od aksesoara za tu liniju, TMNT classic collection + Bibop i Rokstedi, kao i nove nickelodeon TMNT osnovne figure i secret lair playset te shellraiser... sada su mi prioritet masterpiece figure... pa ako ima nekih ponuda slobodno posaljite poruku. Veliki pozdrav za sve!
Dobrodosao, nadam se da ces uzivati
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Jedan decko nam je poslao ovo na FB grupu koja je rasla u poslednje vreme a ne znam kako:
https://www.youtube.com/watch?v=GnBQm9cAhVM
Ime autoru je Mirko Knezevic
https://www.youtube.com/watch?v=GnBQm9cAhVM
Ime autoru je Mirko Knezevic
Nemoj da mu je neko slucajno poslao linkove Srdjanovih customa, ima decko da se izbedaci
Zdravo,ja sam Igor.Sakupljam akcione figure vec desetak godina.Uglavnom Masterse,Marvel i DC superheroje.Od nedavno sam odlucio da pocnem da sakupljam Transformerse.....
The Flash- Broj poruka : 127
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 47
Dobro dosao
Добро нам дошао.
dobro dosao! uzivaj
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Navalica prava! Dobro dosli nam svi!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Ne, zavrsio sam opstu istoriju na Filozofskom u Beogradu, a u pos-diplomskim studijama sam se bavio mediavistikom(srednjim vekom- nacionalna), zao mi je ali nisam ekspert za avione za zakonodavnost srednjovekovnih vladara, dvor i dvorsku sluzbu :)
buzer wrote:Бојане, јел си случајно професионално везан за историју аероплана у нас Србља?ortodox1 wrote:Pozdrav, ja sam Bojan, istoricar po struci i ljubitelj starih klasika TMNT, Transformersa, He-man-a i ostalih.... kao i verujem vecina vas. Pasija su mi naravno figurice za sada sam sakupljao schleich DC COMICS, schleich strumpfove i kucice, gradjevine i ostalo od aksesoara za tu liniju, TMNT classic collection + Bibop i Rokstedi, kao i nove nickelodeon TMNT osnovne figure i secret lair playset te shellraiser... sada su mi prioritet masterpiece figure... pa ako ima nekih ponuda slobodno posaljite poruku. Veliki pozdrav za sve!
I konacno masterpiece... nadam se da ce ih biti jos
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 21 of 23