Predstavljanje
+53
The Flash
ortodox1
Bulwark
Robotech
Link666
october
Budzi_Fighter
ultraneonoirantihero
Inferno
kelebrimbor
Canegor
DraganX
miljenko91
predak1ng
WarriorUltimatum
Kreator
yy22
Nightflier
Escobar
OPTIMUS_PRIME
Chromedome
maremarer
zecijauskas
SickTouchSoldier
ZelenoDjubreIzBoce
Ptirle
divljasvinja
dem6n6vic
Cool Tables
Jazz's girl
Evil'Con
g2k
rodimus85
шон десептикон
petey.pjano
Razorclaw
tfikac
Rogue Gamer
Aerialbot
Ivores
zekan666
buzer
legenda
roller
MarcoNys
windcharger
kaznove
skubi
Bullitt
scan1
Danilko
coa sensei
Sammael
57 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 17 of 23
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: Predstavljanje
Pozdrav, dobrodosao i nadam se da ces uzivati ovde sa nama
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Dobrodosao burazeru!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Godina : 37
dobrodosao
tfikac- Broj poruka : 552
Datum upisa : 2012-08-15
Godina : 41
Willkomen
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Dobrodošao! Svaka čast za fotke, vrlo uredno i pregledno uslikano. Ima tu par vrlo zanimljivih stvarčica, recimo Treadshot i Anti-Aircraft base (mislim da je ovo drugo unikat koji nema niko kod nas na forumu).
Trebalo bi da je moguće linkovanje manjih slika ka većim, postuj ovde kod koji si pokušao da ubaciš pa da probam da provalim u čemu je problem...
Trebalo bi da je moguće linkovanje manjih slika ka većim, postuj ovde kod koji si pokušao da ubaciš pa da probam da provalim u čemu je problem...
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Hvala svima na toploj dobrodoslici! Saznao sam kako da stavim linkove na slike, tako da sam ispravio prethodni post i thumbnail-ove linkovao ka vecim verzijama.
Zasto Anti-Aircraft kosta 100$ po tf-land cenovniku? Toliko otprilike kosta i G1 Optimus bez kutije!
Nije beton presudio tom komsijinom Powermaster Optimusu (kojeg greskom u prvom postu svrstah u Headmastere), nego vreme i sám komsija... tako da slobodno mogu da kazem da je moj jaci Inace, to "bacanje" se zavrsilo kad smo krenuli da se dogovaramo da li cemo ih baciti na "3, 2, 1" ili na "3, 2, 1, SAD", jer je komsija bio i ostao poznat po ispalama.dem6n6vic wrote:Dobrodosao!!I..koji je bio jaci?
Schön, dich zu sehenkelebrimbor wrote:Willkomen
Hvala, potrudio sam se za fotke, do sada sam mislio da je tesko slikati ljude u dobroj pozi za neku bas dobru fotku, a od sada znam da je jos teze slikati nepomicne igracke za osrednju fotkuSammael wrote:Dobrodošao! Svaka čast za fotke, vrlo uredno i pregledno uslikano.
Da nije indeksiranih slika na TF-land i tvoje pomoci, nikada ne bih saznao koje su ono igracke koje imam:Sammael wrote:Ima tu par vrlo zanimljivih stvarčica, recimo Treadshot i Anti-Aircraft base (mislim da je ovo drugo unikat koji nema niko kod nas na forumu).
- Anti-Aircraft >
- Treadshot >
- Erector >
Zasto Anti-Aircraft kosta 100$ po tf-land cenovniku? Toliko otprilike kosta i G1 Optimus bez kutije!
Moja greska, navikao sam da preko GUI-a u HTML editorima na forumu mogu da prvo postavim sliku u poruku, da zatim kliknem na nju i da dodam url. Kada sam uradio "switch editor mode" i presao na plain html, onda sam mogao da spojim [url] i [img] tagove. Ali iz default interfejsa za pisanje poruke i dalje ne mogu da oznacim sliku za dalju obradu kad je jednom ubacim u poruku preko "insert image". Tako da od sada poruke kucam pesaka u HTMLSammael wrote:Trebalo bi da je moguće linkovanje manjih slika ka većim, postuj ovde kod koji si pokušao da ubaciš pa da probam da provalim u čemu je problem...
ultraneonoirantihero- Broj poruka : 258
Datum upisa : 2014-09-11
Par tih Micromaster baza su skupe kao otrov , Jos i onda [88-93] su bile skupe - meni je matori doneo taj Anti aircraft base iz Nemacke kad sam bio klinac,secam se da je kostao 80dem [Skystalker je bio 100dem a Countdown 130dem] Veliki su to playsetovi i kvalitetni i dan danas drze cenu
Dobrodosao naravno
Dobrodosao naravno
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Dobrodošao!
Lepa kolekcija za početak.
Lepa kolekcija za početak.
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Dobrodosao, lepo slikanje i pure quality. Koliko primecujem ekstra su ocuvani dinoboti i konstruktikoni.
Dobrodosao, sad kad bi samo napravio temu za kolekciju i tamo isto stavio slike, ovde lako mogu da se "pokopaju" postovi novijim.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Zelim dobrodoslicu svim novim clanovima foruma kao i njihovim kolekcijama te da nadu ovdje medu nama sve sto trebaju od informacija pa do nabavke figura.....
yy22- Broj poruka : 183
Datum upisa : 2013-08-27
Benvenuto!
Moj G1 Red Alert je prezivio (namjeran) pad s najviseg balkona dvokatnice......osho spojler u piljevinu, al sam dokazao ekipi sta znaci "prava" TF figura!
Moj G1 Red Alert je prezivio (namjeran) pad s najviseg balkona dvokatnice......osho spojler u piljevinu, al sam dokazao ekipi sta znaci "prava" TF figura!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Pozdrav svima! Od danas sam i ja clan ovog fan kluba . 85-to sam godiste tako da od kada znam za sebe znam i za transformerse. Moze se reci da sam fan ove fransize jos od njenih pocetaka jer prvo sam gledao transformerse kao klinac pa sve ostalo . Nezalost trenutno nemam uslova za vecu kolekciju, mada bi u skorijoj buducnosti poradio na tome. Tako da bi mi najvise trebala pomoc oko kupovine novih primeraka preko neta iz inostranstva pa ako imate neke kombinacije itd voleo bih da me obavestite ! Pozdrav svima
Budzi_Fighter- Broj poruka : 15
Datum upisa : 2015-01-04
Godina : 39
Dobrodosao! moze pomoc oko svega tu smo svi pitaj, listaj po temama, sve kombinacije koje imamo ili bi hteo, postuj pomocicemo
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
E pa ja sam gledao na tfsource i na big bad toy store-u ima sve :p. Ja sam u fazonu da bih porucio 30th year anniversary blitzwinga i sptinger-a.
Hvala na recima dobrodoslice :p, konacno da sam nasao pravu pricu
Vilkomen! Dobro dosao!
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Bolje vas nasao
Dobro dosao!
Canegor- Član kluba
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40
Sad nema nazad matori
ultraneonoirantihero- Broj poruka : 258
Datum upisa : 2014-09-11
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 17 of 23