Predstavljanje
+53
The Flash
ortodox1
Bulwark
Robotech
Link666
october
Budzi_Fighter
ultraneonoirantihero
Inferno
kelebrimbor
Canegor
DraganX
miljenko91
predak1ng
WarriorUltimatum
Kreator
yy22
Nightflier
Escobar
OPTIMUS_PRIME
Chromedome
maremarer
zecijauskas
SickTouchSoldier
ZelenoDjubreIzBoce
Ptirle
divljasvinja
dem6n6vic
Cool Tables
Jazz's girl
Evil'Con
g2k
rodimus85
шон десептикон
petey.pjano
Razorclaw
tfikac
Rogue Gamer
Aerialbot
Ivores
zekan666
buzer
legenda
roller
MarcoNys
windcharger
kaznove
skubi
Bullitt
scan1
Danilko
coa sensei
Sammael
57 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: Predstavljanje
Dobrodosao!
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
Ptirle wrote:Pozdrav ljudi, Ptirle ovde, na crtaci.info sam se predstavljao kao Anarki, mada nisam aktivan tamo, pa jedno 5 godina...
Inace pre isto toliko godina, sam poceo i da skupljam Transe, pa batalio pa sad resih opet. Najvise me zanimaju g1 i masterpiece figure.
Kolekciju cu da okacim kasnije... toliko
Anarki kuco stara, pa gde si bre covece? Sto godina te nisam video na forumu. Jel te Henkei Astrotrain jos dobro sluzi?
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Dobrodošao.
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Dobrodošao nazad.
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Razorclaw wrote:Ptirle wrote:Pozdrav ljudi, Ptirle ovde, na crtaci.info sam se predstavljao kao Anarki, mada nisam aktivan tamo, pa jedno 5 godina...
Inace pre isto toliko godina, sam poceo i da skupljam Transe, pa batalio pa sad resih opet. Najvise me zanimaju g1 i masterpiece figure.
Kolekciju cu da okacim kasnije... toliko
Anarki kuco stara, pa gde si bre covece? Sto godina te nisam video na forumu. Jel te Henkei Astrotrain jos dobro sluzi?
Aaa znaci ne verujem, Razore care Ja malo listao po forumu pre uclanjena i nisam te provalio.... haha e bas mi je drago da si tu
Ma batalio sam sa crtacima odavno, smorise me a i bilo je nekih turbulencija in ma life i tako to...
No, od TF nisam odustao samo napravio ''malu'' pauzu now I'm back
A Astro je dobar, slusa i u boxu je do daljnjeg dok se ne uzme neka polica
Ptirle- Broj poruka : 297
Datum upisa : 2013-03-07
Godina : 37
dobrodosao na forum
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Ptirle wrote:Aaa znaci ne verujem, Razore care Ja malo listao po forumu pre uclanjena i nisam te provalio.... haha e bas mi je drago da si tu
Ma batalio sam sa crtacima odavno, smorise me a i bilo je nekih turbulencija in ma life i tako to...
Ma nema problema. Sto se tice crtaca, tamo slicna situacija kao sa "Poni koji se propinje", polako propada, hrpa ljudi koje sam znao vise nema. Aktivnost nije kao sto je bila pre 2010 godine.
Nego kad smo bese narucili taj Henkei lot od Astortraina i Ramjeta? Prolece 2008 bese, jbt 5 godina prodjose tek tako...
Razorclaw- Član kluba
Mmmm... Henkei Astrotrain... ako ti dosadi da ga gledaš u kutiji, prosledi ga ovamo da pravi društvo mom classics-u
Dobrodošao
Dobrodošao
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Evo da i ja pozelim dobordoslicu novom clanu, posebno sto je u pitanju stari clan sa crtaca, koji se reaktivirao. . .
Naravno da su crtaci propali, kad smo evoluirali. . .
Naravno da su crtaci propali, kad smo evoluirali. . .
Omatorio si. . .Razorclaw wrote:Ptirle wrote:Aaa znaci ne verujem, Razore care Ja malo listao po forumu pre uclanjena i nisam te provalio.... haha e bas mi je drago da si tu
Ma nema problema. Sto se tice crtaca, tamo slicna situacija kao sa "Poni koji se propinje", polako propada, hrpa ljudi koje sam znao vise nema. Aktivnost nije kao sto je bila pre 2010 godine.
Nego kad smo bese narucili taj Henkei lot od Astortraina i Ramjeta? Prolece 2008 bese, jbt 5 godina prodjose tek tako...
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Dobrososhao!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Razorclaw wrote:Ptirle wrote:Aaa znaci ne verujem, Razore care Ja malo listao po forumu pre uclanjena i nisam te provalio.... haha e bas mi je drago da si tu
Ja mislim da je bilo tako nesto, znam da si mi narucio insektikone g1 straight from america na jesen 2008
Jbt ako mi verujes, da znas da se ne secam odakle mi Prowl i Skywarp g1 reissue... dal sam i to sa neta ili sam kupio od nekog... ma bese od tebe??
Inace hvala svima na lepom doceku
Ptirle- Broj poruka : 297
Datum upisa : 2013-03-07
Ptirle wrote:
Ja mislim da je bilo tako nesto, znam da si mi narucio insektikone g1 straight from america na jesen 2008
Jbt ako mi verujes, da znas da se ne secam odakle mi Prowl i Skywarp g1 reissue... dal sam i to sa neta ili sam kupio od nekog... ma bese od tebe??
Inace hvala svima na lepom doceku
Ako su Hasbro commemorative reissues, onda su od mene.
Razorclaw- Član kluba
bolje nas nashao
petey.pjano- Broj poruka : 290
Datum upisa : 2011-12-28
Godina : 36
Pozdrav svim ljubiteljima i skupljačima Transformera u Srbiji, Hrvatskoj i širem Balkanu! Kao prvo, drago mi je vidjeti da nas ima ovdje koji dijelimo istu strast. Kao drugo, da se predstavim.
Ja sam ZelenoĐubreIzBoce, aka. Adrian, početnik sakupljač figura iz Darde u Baranji, po rođenju iz Subotice. Odrastao sam uz G1 seriju i dugometražni film, i moja strast za robotima koji se transformiraju u svakojaka čudesa me pratila kroz ostatak mog dosadnog života! Uz G1 seriju, pratio sam i ostale of kors, od kojih su mi favoriti Transformers Animated (koji unatoč pomalo neuobičajenom dizajnu likova i robota ima fantastičnu priču) i Transformers Prime. Međutim, nisam baš razmišljao o tome da bih mogao početi sakupljati figure (zbog svakakvih razloga; financijsko stanje, teška dostupnost figura i strah od reakcije kolega na moj "neuobičajen hobi za nekoga moje dobi"). Međutim, nakon par razgovora s grupom prijatelja i nakon što sam uspio skupiti sa strane nešto novca s kojim nisam znao što bih, odlučio sam se napokon baciti u hobi. Zahvaljujući prijatelju iz Puerto Rica i prijateljici iz SAD-a koji su volontirali da mi pomognu nabaviti neke figure koje tu ne uspijem naći, uspješno sam započeo svoju kolekciju. Prve figure s kojima se mogu pohvaliti su TF Prime Robots In Disguise Deluxe edition Arcee, Cyberverse Commander Dreadwing i Generations Deluxe Fall of Cybertron Optimus Prime.
Zahvaljujući Cool Tables-u (ne znam jel ide pod istim imenom na ovom forumu) s jednog drugog foruma općenito fokusiranog na sve igračke, otkrio sam ovo mjesto te sam odlučio napraviti account i podijelim svoja iskustva (i po mogućnosti kolekciju) s vama. Velik pozdrav svima, i radujem se druženju i raspravi s vama!
Ja sam ZelenoĐubreIzBoce, aka. Adrian, početnik sakupljač figura iz Darde u Baranji, po rođenju iz Subotice. Odrastao sam uz G1 seriju i dugometražni film, i moja strast za robotima koji se transformiraju u svakojaka čudesa me pratila kroz ostatak mog dosadnog života! Uz G1 seriju, pratio sam i ostale of kors, od kojih su mi favoriti Transformers Animated (koji unatoč pomalo neuobičajenom dizajnu likova i robota ima fantastičnu priču) i Transformers Prime. Međutim, nisam baš razmišljao o tome da bih mogao početi sakupljati figure (zbog svakakvih razloga; financijsko stanje, teška dostupnost figura i strah od reakcije kolega na moj "neuobičajen hobi za nekoga moje dobi"). Međutim, nakon par razgovora s grupom prijatelja i nakon što sam uspio skupiti sa strane nešto novca s kojim nisam znao što bih, odlučio sam se napokon baciti u hobi. Zahvaljujući prijatelju iz Puerto Rica i prijateljici iz SAD-a koji su volontirali da mi pomognu nabaviti neke figure koje tu ne uspijem naći, uspješno sam započeo svoju kolekciju. Prve figure s kojima se mogu pohvaliti su TF Prime Robots In Disguise Deluxe edition Arcee, Cyberverse Commander Dreadwing i Generations Deluxe Fall of Cybertron Optimus Prime.
Zahvaljujući Cool Tables-u (ne znam jel ide pod istim imenom na ovom forumu) s jednog drugog foruma općenito fokusiranog na sve igračke, otkrio sam ovo mjesto te sam odlučio napraviti account i podijelim svoja iskustva (i po mogućnosti kolekciju) s vama. Velik pozdrav svima, i radujem se druženju i raspravi s vama!
ZelenoDjubreIzBoce- Broj poruka : 29
Datum upisa : 2013-03-27
Dobrodosao na forum
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Dobrodosao!
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
dorodosao i mi se radujemo
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Dobrodošao na forum!
scan1- Član kluba
- Broj poruka : 2389
Godina : 40
Dobro nam došao Odlično mi izgleda taj Dreadwing, kad stigneš možeš slobodno još par fotki da okineš i otvoriš temu u podforumu za kolekcije
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Hvala svima na dobrodošlici
@Sammael: Dobio sam ga kao iznenađenje od prijateljice, i moram priznati da je za tako malenu figuru fenomenalan, za sada mi je definitivni favorit. Sad strpljivo čekam da mi stigne Voyager verzija pa da mogu usporediti njih dvojicu.
Čim mi stigne ostatak kolekcije očekujte još fotki
@Sammael: Dobio sam ga kao iznenađenje od prijateljice, i moram priznati da je za tako malenu figuru fenomenalan, za sada mi je definitivni favorit. Sad strpljivo čekam da mi stigne Voyager verzija pa da mogu usporediti njih dvojicu.
Čim mi stigne ostatak kolekcije očekujte još fotki
ZelenoDjubreIzBoce- Broj poruka : 29
Datum upisa : 2013-03-27
eh, tako to pocinje, da.....
dobrodoshao!
dobrodoshao!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Dobrodosao
Drago mi je da si prikljucio forumu,zasigurno ces naci puno zanimljivih stvari,uzivaj
Drago mi je da si prikljucio forumu,zasigurno ces naci puno zanimljivih stvari,uzivaj
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Za nove članove - predstavljanje i pitanja
Page 8 of 23