Trazim Transformerse koji se pretvaraju u letelice i Megatron i Galvatron figurice.
2 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Pijaca
Page 1 of 1
Trazim Transformerse koji se pretvaraju u letelice i Megatron i Galvatron figurice.
Za kolekciju mi fale letelice. Ne zanimaju me helikopteri nego samo neki jet-ovi,cybertron letelice,... Moraju biti post G1 (znaci cybertron,energon,rid,potp,cw,tr,...).
To pravilo za post G1 vazi i za figurice Megatrona i Galvatrona. Megatron i Galvatron mogu se pretvarati u bilo sta. Ako imate nesto od ovog posaljite mi slike putem pm
To pravilo za post G1 vazi i za figurice Megatrona i Galvatrona. Megatron i Galvatron mogu se pretvarati u bilo sta. Ako imate nesto od ovog posaljite mi slike putem pm
sinisasinke27- Broj poruka : 7
Datum upisa : 2018-02-04
Re: Trazim Transformerse koji se pretvaraju u letelice i Megatron i Galvatron figurice.
Savetujem ti da procitas pravila pod-foruma "Pijaca" pre nego sto nastavis da otvaras teme. Stvar je opste forumske kulture i postovanja prema moderatorima i clanovima kao i nacin da se izbegne zatrpavanje pod-foruma.
Evo mogu da ti pomognem tako sto cu ti citirati tacno taj deo pravilnika:
"Svaki član može imati jednu temu za prodaju i jednu za kupovinu ("listu želja"), ili može objediniti ove dve stvari u istoj temi."
"Svaki član može imati jednu temu za prodaju i jednu za kupovinu ("listu želja"), ili može objediniti ove dve stvari u istoj temi."
Canegor- Član kluba
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40
Re: Trazim Transformerse koji se pretvaraju u letelice i Megatron i Galvatron figurice.
Stvarno se izvnjavam, nece se ponovitiCanegor wrote:Savetujem ti da procitas pravila pod-foruma "Pijaca" pre nego sto nastavis da otvaras teme. Stvar je opste forumske kulture i postovanja prema moderatorima i clanovima kao i nacin da se izbegne zatrpavanje pod-foruma.
sinisasinke27- Broj poruka : 7
Datum upisa : 2018-02-04
Similar topics
» Vasine Potrebstine (Trazim RPMs)
» Trazim armada i cybertron figure
» Trazim DOTM figure
» Trazim Optimus Prime MPP 10
» Transformers Studio Series Megatron Voyager Class Na Prodaju
» Trazim armada i cybertron figure
» Trazim DOTM figure
» Trazim Optimus Prime MPP 10
» Transformers Studio Series Megatron Voyager Class Na Prodaju
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Pijaca
Page 1 of 1