potraznja za projekat
3 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Pijaca
Page 1 of 1
potraznja za projekat
u potraznji sam za animated delux megatronom. ideja je da ga prefarbam u galvatron boje. sve imam samo mi zrtva, ovaj figura. kao sto svi znate da sam ljubitelj tog serijala, galvatron bi bio genijalan doprinos mojoj kolekciji.naravno, ako projekat bude uspesan, moga bi probati i re-molding
ako neko oma ili zna ko ima nek se slobodno javi
ako neko oma ili zna ko ima nek se slobodno javi
Last edited by fuzzycloud on Tue Nov 01, 2016 5:31 pm; edited 1 time in total
fuzzycloud- Broj poruka : 60
Datum upisa : 2012-04-18
Godina : 42
Re: potraznja za projekat
Pretpostavljam da misliš na voyagera, pošto je deluxe prodavan samo u 2 pack-u sa Optimusom ili Prowlom i koliko znam bio je relativno redak?
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
cak i nije redak,a cak i je "povoljan"
http://www.transformerland.com/store/item/complete-transformers-animated-entertainment-packs-the-battle-begins/246640/
http://www.transformerland.com/store/item/complete-transformers-animated-entertainment-packs-the-battle-begins/246640/
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
Moja greška, negde sam zapamtio da je izašao na samom početku kao "preview" varijanta i da je bio ređi (slično kao Prime FE figure).
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
mislim na delux megatrona. taj sto je dolazio sa optimusom u paketi. mnogo lepse izgleda nego voyager. nije redak, bilo ga jedno vreme na limundo/kupindo.....
fuzzycloud- Broj poruka : 60
Datum upisa : 2012-04-18
Godina : 42
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Pijaca
Page 1 of 1