Masterpiece vesti
+17
Canegor
Sammael
alenpoison
ortodox1
The Flash
Cool Tables
Ommadon
g2k
tfikac
Aerialbot
Razorclaw
Evil'Con
Danilko
gvajmo
kaznove
divljasvinja
skubi
21 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Masterpiece vesti
Evo liste featurea:
[*]Fully poseable raptor mode
[*]Beast mode eyes can be changed
[*]Sculpted scales under a layer of printed texture all through the beast mode body
[*]Robot mode is bigger and broader than Optimus Primal
[*]Hand can hold both weapons in his hands
[*]The tail shield spins
[*]Has two extra faces, where one is smiling and one is roaring (probably angry)
[*]Will have two different coloured eye pieces, to be used with a light up feature (to replicate the lazer beams)
[*]He will also come with a gold disk accessory and a base that can be used in both modes
[*]Fully poseable raptor mode
[*]Beast mode eyes can be changed
[*]Sculpted scales under a layer of printed texture all through the beast mode body
[*]Robot mode is bigger and broader than Optimus Primal
[*]Hand can hold both weapons in his hands
[*]The tail shield spins
[*]Has two extra faces, where one is smiling and one is roaring (probably angry)
[*]Will have two different coloured eye pieces, to be used with a light up feature (to replicate the lazer beams)
[*]He will also come with a gold disk accessory and a base that can be used in both modes
Canegor- Član kluba
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 2014-02-26
Godina : 40
A mozda dodju dva u kutiji?
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Godina : 41
Transformerland je nesto jeftiniji ali valja cekati Japance.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Canegor- Član kluba
Ma samo japan..mada plasi cena
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 38
Cena katastrofa al ajd...
Last edited by Ptirle on Fri Feb 16, 2018 1:23 pm; edited 1 time in total
Ptirle- Broj poruka : 297
Datum upisa : 2013-03-07
Godina : 37
Лагани прескок.
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
skupo, al ajd..
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
MP-17+ najavljen... nista specijalno, plavi prozori, beli bicepsi, a police i highway patrol ne pise nigde... preskok.
Ptirle- Broj poruka : 297
Datum upisa : 2013-03-07
Joj... samo Rodimusa nema jos. Pa on nam je potreban. Koji sam ja maler. Posto Prowla nema vec neko vreme ja da ne rizikujem sa Takara skamerima odlucim se za Hasbro verziju preko ebay-a kad ono za par dana najava MP17+. Realno kad se nateram da kupim Rodimusa izlazi + verzija pod obavezno.
ortodox1- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2016-07-23
Mislis na MP9 Rodimusa? Tesko da ce to izaci uskoro, narucito posto su uradili novu verziju nedavno + sledeci mesec izlazi i ripejnt.
Canegor- Član kluba
Pa... Cane nadam se... samo njega jos nisu stancali a ne placaju mi se astronomske cene. Moze i Hasbro varijanta bez prikolice, svejedno... 8)
Canegor wrote:Mislis na MP9 Rodimusa? Tesko da ce to izaci uskoro, narucito posto su uradili novu verziju nedavno + sledeci mesec izlazi i ripejnt.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ma Hasbro se sprema da kupi Takaru pa će tek da sjebu MP liniju
A realno mislim da su najkrivlji za opadanje linije pseudokolekcionari koji kupuju KO MPove
A realno mislim da su najkrivlji za opadanje linije pseudokolekcionari koji kupuju KO MPove
Dosta su usporili tempo, ali iskreno poslednje 4 figure iz MP linije da ne racunam BEAST-i su jako dobre. Sad bih potpisao da izlaze sporije ali da figure budu kao Inferno, Grapplee i Megatron.
Ako iko ubija MP, onda su to ameri sa svojom politikom: želim sve i odmah, pa nije bitno kakvo je. Kao i korporativna pohlepa, Prowl sada ima manje aplikacija i plava stakla i košta duplo više nego original...
Megatron i Sunstreaker su posebno razbili kvalitetom i dizajnom......
The Flash- Broj poruka : 127
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 47
Bas to, jako su kvalitetni, zato kazem, sada bih potpisao, 2 ili 3 godisnje ali taj kvalitet
Samo kada bi malo oladili sa praznim panelima i radili panel lining kao što je rađen od MP-10 do MP-20. Ako nastave ovako unakaziće ih 3rd party
kelebrimbor wrote:Samo kada bi malo oladili sa praznim panelima i radili panel lining kao što je rađen od MP-10 do MP-20. Ako nastave ovako unakaziće ih 3rd party
Daj primer tog panel lininga, nisam siguran da znam na šta misliš. Takođe ne znam na koje prazne panele misliš kod MP-ova...
3rd party još nije izbacio ni jednu jedinu figuru koja po estetici i kvalitetu odgovara MPovima, a obzirom na to koliko se sad kolju zbog konkurencije i spuštaju cene čisto sumnjam da će ikad dotle i stići.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Evo na brzinu
Rame Inferna i rame Optimusa
Inferno je kriminalno prazan i sveden (pogotovo noge) što se tiče inženjeringa i opšte pojave, ubija Optimusa lagano.
Meni lično, je bolje kada figura ima dosta ovih, da kažem, filigranskih detalja, daju joj realnost.
Da imam novac, sada bih opušteno kupio sve Gigapower Dinobote, jer imaju sve što ja mislim da je potrebno da ima jedna MP figura, a Takara će ih teško nadmašiti, kao i KFC Transistora itd, da ne ulazimo među tfse koji su IDW reprezentacije, poput Carnifexa.
My two cents
Evo na brzinu
Rame Inferna i rame Optimusa
Inferno je kriminalno prazan i sveden (pogotovo noge) što se tiče inženjeringa i opšte pojave, ubija Optimusa lagano.
Meni lično, je bolje kada figura ima dosta ovih, da kažem, filigranskih detalja, daju joj realnost.
Da imam novac, sada bih opušteno kupio sve Gigapower Dinobote, jer imaju sve što ja mislim da je potrebno da ima jedna MP figura, a Takara će ih teško nadmašiti, kao i KFC Transistora itd, da ne ulazimo među tfse koji su IDW reprezentacije, poput Carnifexa.
My two cents
To nije panel lining, to je greebling. Panel lining bi bio da su sve te linije popunjene bojom, zato si me i zbunio jer znam da je to na zvaničnim figurama izuzetno retko, obično kastomajzeri to vole da rade.
Greeblinga sigurno neće više biti dok ne promene ponovo orijentaciju linije pošto u crtanom toga jednostavno nije bilo. Da li je to dobro ili ne, diskutabilno je - meni je ok i ovako, bilo mi je ok i onako.
KFC Transistor mi je baš daleko od MPa (imao sam priliku da ga kupim za tipa 50 dolara i nisam), Gigapower Dinoboti su mi u najboljem slučaju pristojni. Carnifex estetika niđe veze s MPom (a znaš da ga imam), on je klasična CHUG figura.
Greeblinga sigurno neće više biti dok ne promene ponovo orijentaciju linije pošto u crtanom toga jednostavno nije bilo. Da li je to dobro ili ne, diskutabilno je - meni je ok i ovako, bilo mi je ok i onako.
KFC Transistor mi je baš daleko od MPa (imao sam priliku da ga kupim za tipa 50 dolara i nisam), Gigapower Dinoboti su mi u najboljem slučaju pristojni. Carnifex estetika niđe veze s MPom (a znaš da ga imam), on je klasična CHUG figura.
Svakog dana naučim nešto novo. Greebling, dakle my bad za panel lining.
Ako Blaster i Dinoboti budu izgledali kao Inferno i Sunstreaker, a velika je verovatnoća da hoće, meni će Transistor i Gige da budu bolji i na spisku pre nego Takara.
O Carnifexu ćemo morati odvojeno, jer je perfektan, kako god okreneš
Ako Blaster i Dinoboti budu izgledali kao Inferno i Sunstreaker, a velika je verovatnoća da hoće, meni će Transistor i Gige da budu bolji i na spisku pre nego Takara.
O Carnifexu ćemo morati odvojeno, jer je perfektan, kako god okreneš
FansToys FT-16 SOVEREIGN (aka MP GALVATRON)-S ovim su bas blizu Takare......
The Flash- Broj poruka : 127
Datum upisa : 2016-07-25
Godina : 47
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Vesti
Page 22 of 24