Beast Wars diskusija
+8
Sammael
Razorclaw
Evil'Con
Chromedome
Aerialbot
dem6n6vic
buzer
Danilko
12 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Beast Wars diskusija
Otvaranje ove teme je bilo neminovno u jednom momentu. Ovde mozete diskutovati o omiljenim epizodama iz Beast Wars serijala ili kompletnom kontinuitetu.
E sad moje misljenje. Buduci da sam okoreli G1 fan i sto se tice dizajna i likova i figura protekle 3 godine sam bio u fazonu " nema teorije da gledam "robote" koji se transformisu u zivotinje" , takoreci biomi je skroz truo taj trip (grozota i svetogrdje) . E kad sam se na kraju naterao zbog nedostatka materijala za gledanje dosao sam do sledeceg zakljucka (posle 5 epizoda).
Animacija je abominacija, dizajn je jos veci uzas, al za vreme u kome je glavni fazon bio furati tresu uvucenu u farmerke nije toliko strasno.
E sad bolji deo, poceo sam paralelno da gledam i RID sa Beast Wars-om i za razliku od rida, BW ima mnogo bolju pricu koja te privuce ga gledas posle 3.-4. epizode vec. U pocetku sam se tvrdoglavo otimao i trudio da ubacim sebi u glavu da je BW izrod koji ne treba da se naziva Transformersima, ali me je posle par odgledanih epizoda ubedio u suprotno.
Likovi su strava razradjeni, nisu bezlicni, ima ih malo pa svako dobija dovoljno vremena u toku epizode. Prica je ozbilnija,scene rokanja su mnogo dobre i sto je najjace vec u 5. epizodi se u jednoj sceni vidi kidanje udova, rasparcavanje tela i ostalo.
Zakljucak, nastavljam da gledam epizodu do dve na dan cisto da zadovoljim radoznalost uz dalje gnusanje na dizajn i animaciju
A svi vi ostali koji ste gledali, gledate ili imate neko svoje misljenje na ovu temu podelite ga sa nama evo ovde
E sad moje misljenje. Buduci da sam okoreli G1 fan i sto se tice dizajna i likova i figura protekle 3 godine sam bio u fazonu " nema teorije da gledam "robote" koji se transformisu u zivotinje" , takoreci biomi je skroz truo taj trip (grozota i svetogrdje) . E kad sam se na kraju naterao zbog nedostatka materijala za gledanje dosao sam do sledeceg zakljucka (posle 5 epizoda).
Animacija je abominacija, dizajn je jos veci uzas, al za vreme u kome je glavni fazon bio furati tresu uvucenu u farmerke nije toliko strasno.
E sad bolji deo, poceo sam paralelno da gledam i RID sa Beast Wars-om i za razliku od rida, BW ima mnogo bolju pricu koja te privuce ga gledas posle 3.-4. epizode vec. U pocetku sam se tvrdoglavo otimao i trudio da ubacim sebi u glavu da je BW izrod koji ne treba da se naziva Transformersima, ali me je posle par odgledanih epizoda ubedio u suprotno.
Likovi su strava razradjeni, nisu bezlicni, ima ih malo pa svako dobija dovoljno vremena u toku epizode. Prica je ozbilnija,scene rokanja su mnogo dobre i sto je najjace vec u 5. epizodi se u jednoj sceni vidi kidanje udova, rasparcavanje tela i ostalo.
Zakljucak, nastavljam da gledam epizodu do dve na dan cisto da zadovoljim radoznalost uz dalje gnusanje na dizajn i animaciju
A svi vi ostali koji ste gledali, gledate ili imate neko svoje misljenje na ovu temu podelite ga sa nama evo ovde
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
Godina : 37
buzer- Epik Flejmbejting Trol ov Ledžend
- Broj poruka : 6650
Godina : 45
Lokacija : Beograd-kuca, vrtic, pos'o, vrtic, kuca, pos'o, kuca
Re: Beast Wars diskusija
Svaka cast za temu .I ja sam gledao RID odmah posle i nisam izdrzao ni prvi serijal iako je znatno bolja animacija.Jednostavno BW ima pricu i sto kaze Daca likovi su razradjeni do bola.A osim toga skoro sve dobre figure iz serijala(a ima ih)mogu da se nadju za ok lovu.Jedino sto ne mogu da prevazidjem je sto Meg ima glavu od dinosaura umesto ruke, i iritantan Rattrapov glas bez koga bi BW a pogotovo BM bili psiho drama a ne crtic za decu.
Tema je pravo osvezenje na forumu i dosla od nenadanog novog BW fan-a
Odgledao sam prvu sezonu i sada sam na pola druge , prica postaje sve bolja al Transmetali me ubishe
Generalno mislim da je crtac zakon,iznenadio me samo tako iako sam imao goleme predrasude prema BW serijalu
Omiljeni likovi su mi Inferno i Dinobot,mada ni Terrasaur nije los
Od figura mi se ubedljivo naj svidja Optimus Primal i to prvi iz 1996 [Transmetal mi je bljak] koji sam skoro uspeo da nabavim i prezadovoljan sam sa njim
Odgledao sam prvu sezonu i sada sam na pola druge , prica postaje sve bolja al Transmetali me ubishe
Generalno mislim da je crtac zakon,iznenadio me samo tako iako sam imao goleme predrasude prema BW serijalu
Omiljeni likovi su mi Inferno i Dinobot,mada ni Terrasaur nije los
Od figura mi se ubedljivo naj svidja Optimus Primal i to prvi iz 1996 [Transmetal mi je bljak] koji sam skoro uspeo da nabavim i prezadovoljan sam sa njim
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Ne bih se nazvao fan-om Zezanja bez, i dalje mi dizajn ne lezi al u prici uzivam, nema dalje. Ne verujem da cu ni jednu figuru uzeti.(mozda samo ovog novog Rhinox-a) Do jaja mi je Praimal ko lik, ali Rattrap mi je keva, autobotski Starskrim maltene I Rhinox je do jaja. Od ovih predakona jos nisam definisan ko mi je kul, ali blago prednjaci Waspinator .Aerialbot wrote:Tema je pravo osvezenje na forumu i dosla od nenadanog novog BW fan-a
Last edited by Danilko on Wed Jul 03, 2013 10:05 pm; edited 1 time in total
Danilko- Ambasador
Rattrap je haos , njemu i Waspinatoru glas daje isti lik
Waspinator i Rhinox Classicsi - nejezio sam se kad sam video kako su dobro odradjene figure
I da sezona 1 ima 26 epizoda , sezona 2 i 3 imaju po 13 - sveukupno 52 epizode,malo
Waspinator i Rhinox Classicsi - nejezio sam se kad sam video kako su dobro odradjene figure
I da sezona 1 ima 26 epizoda , sezona 2 i 3 imaju po 13 - sveukupno 52 epizode,malo
Ja danas stigao do 10. epizode. Sad cu da nastavim. Jedva cekam da vidim sta ima dalje. Ali ostrim se da kad zavrsim BW da krenem sa Victory serijalom, zivo me zanima koja je prica.
Danilko- Ambasador
Moj licni omiljeni TF crtac. Animacija jeste losa u prvoj sezoni ali opet to su rane 90-te glupo je gledati to modernim "ocima" kada sada svaka malo bolje igrica ima bolju animaciju, dok je animacija za to vremene bila nesto potpuno vanzemaljski dobro i inovativno, posebno sto se opasno poboljsava iz sezone u sezonu.
Glavna stvar koju sam najvise obozavao kod BW su likovi. Od Maksimala mi je Rattrap bio glavni favorit ("We're all gonna die") dok se nije pojavio Depth Charge koji meni ostaje ko najveci badass u seriji.
Dinobot je isto opasan pogotovo zbog prepucavanja sa Rattrapom i fenomenalnom pricom koja ga je pratila u prve dve sezona (skenjase ga u trecoj doduse ali je ipak bio kul na kraju)
Od Predakona Tarantulas je definitivno najludji u glavu od svih i obozavam ga zbog toga. Pored njega obozavam Inferna i Megatrona.
Bas mi je drago sto Hasbro radi nove BW figure jer zaista ima likova koji zasluzuju modernu figuru a sa obzirom koliko novi Waspinator i Rinox izuvaju nadam se da ce odrade sve likove iz crtaca.
Ne nadaj se puno, ni blizu BW. Sarm Victory serijala je luda Japanska mecha animacija ali prica se moze svesti na "Star Saber does something badass and heroic in 44 episodes".
Glavna stvar koju sam najvise obozavao kod BW su likovi. Od Maksimala mi je Rattrap bio glavni favorit ("We're all gonna die") dok se nije pojavio Depth Charge koji meni ostaje ko najveci badass u seriji.
Dinobot je isto opasan pogotovo zbog prepucavanja sa Rattrapom i fenomenalnom pricom koja ga je pratila u prve dve sezona (skenjase ga u trecoj doduse ali je ipak bio kul na kraju)
Od Predakona Tarantulas je definitivno najludji u glavu od svih i obozavam ga zbog toga. Pored njega obozavam Inferna i Megatrona.
Bas mi je drago sto Hasbro radi nove BW figure jer zaista ima likova koji zasluzuju modernu figuru a sa obzirom koliko novi Waspinator i Rinox izuvaju nadam se da ce odrade sve likove iz crtaca.
Victory serijalom, zivo me zanima koja je prica.
Ne nadaj se puno, ni blizu BW. Sarm Victory serijala je luda Japanska mecha animacija ali prica se moze svesti na "Star Saber does something badass and heroic in 44 episodes".
Chromedome- Broj poruka : 43
Datum upisa : 2013-06-09
Godina : 31
Definitivno je animacija za vreme u kojem se pojavila bila vrhunac . Moj problem je sto ja volim celuloid, pravi crtac, ko g1. Mada toga sve manje i manje ima i to sto sam ja zatucan i zakucan u '86 to je drugo
Danilko- Ambasador
Gledao sam pre par meseci prvih 15 epizoda, sada sam poceo ponovo, pa cu da odgledam do kraja.
Volim Terrorsaura od Predacona, mozda zato sto me najvise podseca na Starscreama. Od Predacona najvise Rattrapa, najvise kad prica sa Dinobotom. Ovo ne znaci da ne volim druge likove.
Volim Terrorsaura od Predacona, mozda zato sto me najvise podseca na Starscreama. Od Predacona najvise Rattrapa, najvise kad prica sa Dinobotom. Ovo ne znaci da ne volim druge likove.
Evil'Con- Broj poruka : 739
Datum upisa : 2011-12-31
Depth Charge dominira .A niko nije spomenuo da su na ovim figurama prvi put masovno korisceni ball jointi i da su fakticki uveli artikulaciju u mecha svet.Pre njih su samo humanoidne igracke imale taj nivo artikulacije(tipa G.I.JOE).E da,transformacije su animirane onako kakve su na igrackama,sto je prilicno impresivno pogotovo za 90 i neku..
TM Ramulus
http://www.ebay.com/itm/TRANSFORMERS-Classics-Universe-LONGHORN-Complete-Beast-Wars-rid-ramulus-/261217941991?pt=US_Action_Figures&hash=item3cd1cd79e7
Evo jednog jakog predstavnika linije ,mada nije bio u crticu..
Evo jednog jakog predstavnika linije ,mada nije bio u crticu..
Upravo sam odgledao 9-tu epizodu 2 sezone - Code of hero , zasad najbolja
@Srdjan - G2 Cyberjetovi su prve figure sa balljointima,mada neznam kako se racunaju G1 Action masteri
@Srdjan - G2 Cyberjetovi su prve figure sa balljointima,mada neznam kako se racunaju G1 Action masteri
Odgledao sam sad prvu epizodu drugog serijala BW-a , moram da priznam da mi se dopada ideja o transmetalima, deliji vise robotski. Bilo bi do jaja kad bi svi postali transmetali u jednom momentu. I radnja postaje sve bolja i bolja
Danilko- Ambasador
I hoce , al meni transmetal bezveze u tom nekom mix-u
Ja odgledao finale druge i prvu epizodu trece sezone - bruka
Steta sto BW ima samo 52 epizode
Ja odgledao finale druge i prvu epizodu trece sezone - bruka
Steta sto BW ima samo 52 epizode
Sad sam odgledao i 2. i 3. epizodu, i snimio sam Optimusa, on mi se ne dopada kao transmetal, lose su ga izveli i debilna mi je fora sa onom letecom daskom, al ostali VRH!
Danilko- Ambasador
Aerialbot wrote:Steta sto BW ima samo 52 epizode
Kratko, ali slatko.
Razorclaw- Član kluba
- Broj poruka : 1578
Datum upisa : 2011-12-30
Odgledao kompletan serijal .... naj tf crtac ikad
Neznam dal da gledam Beast machines,dal cu da pokvarim utisak
Neznam dal da gledam Beast machines,dal cu da pokvarim utisak
Ja sam pri kraju, ostalo mi jos dve epizode. Treca sezona definitivno kida, naj od sve 3. Ali Alt modovi najbolji u prvoj.
Danilko- Ambasador
Ma BW ne valja nista, to djubre treba unistiti kao korov.
Razorclaw- Član kluba
Razorclaw wrote:Ma BW ne valja nista, to djubre treba unistiti kao korov.
Flejm bejtujes, hulis na najbolju seriju sto postoji do sada, sram te bilo!
Danilko- Ambasador
No, I have seen the light, but you are all heretics and infidels.
Razorclaw- Član kluba
Beast Machines ima niz problema:
- Ličnosti glavnih likova se drastično razlikuju u odnosu na Beast Wars. Pogotovo su problematični Rattrap i Optimus Primal... i još jedan lik koga neću pomenuti da ne bih spoilovao priču.
- Religija igra preveliku ulogu za jednu Transformers seriju.
- Očigledan je uticaj Matrixa (filma) u negativnom smislu.
- Cela priča je vrlo problematična s aspekta prethodnog lore-a Transformersa, iako su mnogi G1 elementi ugurani da bi priči dali legitimitet. Koncept "organsko protiv tehnološkog" je totalno (meni i mnogim drugima) nespojiv s Transformersima.
-Animacija je značajno bolja, dizajn beast modova je meni super, ali mi neverovatno ide na živce to što se Maximali ne transformišu nego "morfuju," a robot modovi su mi blagi užas.
- Najgori. Završetak. Serije. IKADA.
- Ličnosti glavnih likova se drastično razlikuju u odnosu na Beast Wars. Pogotovo su problematični Rattrap i Optimus Primal... i još jedan lik koga neću pomenuti da ne bih spoilovao priču.
- Religija igra preveliku ulogu za jednu Transformers seriju.
- Očigledan je uticaj Matrixa (filma) u negativnom smislu.
- Cela priča je vrlo problematična s aspekta prethodnog lore-a Transformersa, iako su mnogi G1 elementi ugurani da bi priči dali legitimitet. Koncept "organsko protiv tehnološkog" je totalno (meni i mnogim drugima) nespojiv s Transformersima.
-Animacija je značajno bolja, dizajn beast modova je meni super, ali mi neverovatno ide na živce to što se Maximali ne transformišu nego "morfuju," a robot modovi su mi blagi užas.
- Najgori. Završetak. Serije. IKADA.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prime/Rid/Beast Hunters figure
» Transformers 4 diskusija
» Combiner Wars
» Combiner Wars 2015 Devastator
» Transformers Combiner Wars Streetwise
» Transformers 4 diskusija
» Combiner Wars
» Combiner Wars 2015 Devastator
» Transformers Combiner Wars Streetwise
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Crtaći, filmovi, stripovi
Page 1 of 2