Kojeg cete sledeceg kupiti?
+20
gvajmo
kelebrimbor
tfikac
Razorclaw
zecijauskas
g2k
divljasvinja
legenda
petey.pjano
ravageinject
Cool Tables
buzer
MarcoNys
Aerialbot
coa sensei
Sammael
Danilko
kaznove
scan1
skubi
24 posters
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Kojeg cete sledeceg kupiti?
Da oživimo malo temu, evo mojih planova za 2014:
U januaru konačno da shipujem Last Chance-a, 4U i Ironpaw-a sa TFSource-a
U februaru Bovis i Smartrobin, verovatno će do tada da stigne i Diesel
Osim ovoga, jurim MP kasete (i dalje nisam načisto da li japanske, koje često imaju problema s hromom, ili američke, koje su precenjene), sigurno naručujem barem jednu Alternity figuru, a malo kasnije ako kinta dozvoli ću gledati da nabavim i Maketoys Giant-a.
Podrazumevaju se svi MPovi koji budu izašli, ostali MMC Predaconsi, većina Generations figura. Trebalo bi da navatam i nekolicinu Henkei figura koje mi fale (Cheetor, Dinobot, Hot Shot) i neke stare repainte.
Od trt partija sigurno idu Fansproject Mindwipe, Skullcruncher i Minerva. Steel Core ako ga reizdaju i ako cena bude normalna, Revolver (Roadbuster) zavisno od toga kako bude izgledao Generations Roadbuster.
U januaru konačno da shipujem Last Chance-a, 4U i Ironpaw-a sa TFSource-a
U februaru Bovis i Smartrobin, verovatno će do tada da stigne i Diesel
Osim ovoga, jurim MP kasete (i dalje nisam načisto da li japanske, koje često imaju problema s hromom, ili američke, koje su precenjene), sigurno naručujem barem jednu Alternity figuru, a malo kasnije ako kinta dozvoli ću gledati da nabavim i Maketoys Giant-a.
Podrazumevaju se svi MPovi koji budu izašli, ostali MMC Predaconsi, većina Generations figura. Trebalo bi da navatam i nekolicinu Henkei figura koje mi fale (Cheetor, Dinobot, Hot Shot) i neke stare repainte.
Od trt partija sigurno idu Fansproject Mindwipe, Skullcruncher i Minerva. Steel Core ako ga reizdaju i ako cena bude normalna, Revolver (Roadbuster) zavisno od toga kako bude izgledao Generations Roadbuster.
Sammael- Overlord of Destruction (Admin)
- Broj poruka : 4856
Datum upisa : 2011-07-03
Godina : 45
Bogami ja cu u 2014-toj narucivati mnogo manje nego prethodnih godina,samo to znam za sada
Ostacu samo na Chug i MP/G1 liniji,vise mi ne pada na pamet da kupujem bube i animirane linije
Ostacu samo na Chug i MP/G1 liniji,vise mi ne pada na pamet da kupujem bube i animirane linije
Aerialbot- Administrator/clan nadzornog odbora
- Broj poruka : 5360
Datum upisa : 2011-07-04
Godina : 37
Ako uspem do polovine godine da rešim ovo što piše gore i ne potrošim neke nenormalne pare, počinjem ozbiljnije da jurim G1 Micromasterse u drugoj polovini godine.
Boga mi Dzoni, jaka lista.
Ja od planova za 2014 imam samo MP Bumblebee-a i WJ ako se desi da se pojavi. MP OPtimus ce pasti sada ako i samo ako se nadje za pristojne pare u hkg.
To bi mi bio plan za sledecu godinu.
Ovogodisnja ludost mozga, niz od od 8 MP-ova se nece ponoviti.
Ja od planova za 2014 imam samo MP Bumblebee-a i WJ ako se desi da se pojavi. MP OPtimus ce pasti sada ako i samo ako se nadje za pristojne pare u hkg.
To bi mi bio plan za sledecu godinu.
Ovogodisnja ludost mozga, niz od od 8 MP-ova se nece ponoviti.
Danilko- Ambasador
- Broj poruka : 4373
Datum upisa : 2011-12-27
sto se mene tice samo odabrani Generationsi,do pojave filmskih,ali i tu cu da napravim veeeoma uzan izbor,nesto me ne loze dinoboti,vise bi voleo da su nastavili sa generations dinobotima....videcemo tamo u februaru na toy fare-u
g2k- Broj poruka : 1679
Datum upisa : 2012-12-03
bravo ti ga sine zeljko, tebi je sve u zivotu bonus
ja isto slabo mp-ovi koji izadju, nadam se da cu moci da priustim magnusa ili tako nesto veliko(citaj grimlok)...i nadam se da cu uspeti malo aktivnije da prikupljam HA figure i tih par sto mi fali iz movia
ja isto slabo mp-ovi koji izadju, nadam se da cu moci da priustim magnusa ili tako nesto veliko(citaj grimlok)...i nadam se da cu uspeti malo aktivnije da prikupljam HA figure i tih par sto mi fali iz movia
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Odustao si vidim od Chugovine
mp wj i bb ako izadju.
Ok, ako ulete neki kul dzhenerejshnsi i eventualno neki mali filmski, to je to.
Ok, ako ulete neki kul dzhenerejshnsi i eventualno neki mali filmski, to je to.
@Kazanova - pa kad zaradjujes enormnu kintu [zabo si super sljaku i radis po ceo dan] imas pravo tako da razmisljas - mi obicni smrtnici mozemo i Chug
pa jbg..jeste..voleo bi da svi mozemo..
kaznove- Predsednik kluba
- Broj poruka : 3495
Godina : 38
Planovi za 2014. godinu:
1. Classics Skywarp
2. Fall Of Cybertron Grimlock
3. Fall of Cybertron Starscream
4. Transformers Generations Autobot Skids
5. Transformers Generations Orion Pax
6. Transformers Generations Armada Starscream
1. Classics Skywarp
2. Fall Of Cybertron Grimlock
3. Fall of Cybertron Starscream
4. Transformers Generations Autobot Skids
5. Transformers Generations Orion Pax
6. Transformers Generations Armada Starscream
coa sensei- Član kluba
- Broj poruka : 727
Kvoliti plan Coa, boze zdravlje pa da nabavis i vise!
Ja cu malo da se smirim sledece godine, ova je bila bas bericetna.
Moj rezime i plan za sledecu je ovakav:
U 2013. sam nabavio sledece:
1.MP11 Starscream
2.MP Hasbro Hot Rod
3.MP Red Alert
4.MP Soundwave Takara
5. MP Frenzy, Rumble i Ravage Hasbro
6. MP Prowl
7. MP Streak
8. MP Smokescreen
9. G1 Hoist
10. G1 Keychain Brawn
11. G1 Keychain Cliffjumper
12. Reissue Optimus - rodjendanski poklon od najjace ekipe
13. G1 Wheeljack
A za sledecu godinu, boze zdravlje, ako bude srece i para :
1.Covenant of Primus knjiga
2.MP Wheeljack
3.MP10 Optimus Prime
4.MP Bumblebee
Tolko od mene
Edit: Odustao od kupovine knjige, mnogo skupa a i sadrzaj nije bas po mom nahodjenju.
Ja cu malo da se smirim sledece godine, ova je bila bas bericetna.
Moj rezime i plan za sledecu je ovakav:
U 2013. sam nabavio sledece:
1.MP11 Starscream
2.MP Hasbro Hot Rod
3.MP Red Alert
4.MP Soundwave Takara
5. MP Frenzy, Rumble i Ravage Hasbro
6. MP Prowl
7. MP Streak
8. MP Smokescreen
9. G1 Hoist
10. G1 Keychain Brawn
11. G1 Keychain Cliffjumper
12. Reissue Optimus - rodjendanski poklon od najjace ekipe
13. G1 Wheeljack
A za sledecu godinu, boze zdravlje, ako bude srece i para :
2.MP Wheeljack
3.MP10 Optimus Prime
4.MP Bumblebee
Tolko od mene
Edit: Odustao od kupovine knjige, mnogo skupa a i sadrzaj nije bas po mom nahodjenju.
Last edited by Danilko on Sat Jan 11, 2014 12:46 pm; edited 1 time in total
Danilko- Ambasador
1.MP Wheeljack*
2.MP10 Optimus Prime
3.MP Bumblebee
4.Nekog od MP seeker-a
5.MP Griša
6.Swoop and Sludge G1
7.Devastator G1
Mislim da bi to bilo to. Dilema je da li da nabavljam FoC Grišu i Shock-a i naravno da li kupiti neku od Prime figura, tu posebno mislim na Megatrona koji po lepoti mi je jedna od najlepsih figura. Generalno odlaskom kod Vlade, sam shvatio da je Prime linija kao i crtani nešto što me je privuklo.
Razmisljam da batalim neko vreme CHUG jer kapiram da ce sve CHUG figura biti i MP figure kao sto je slucaj sa Viljem.*
*edit bu admin.
2.MP10 Optimus Prime
3.MP Bumblebee
4.Nekog od MP seeker-a
5.MP Griša
6.Swoop and Sludge G1
7.Devastator G1
Mislim da bi to bilo to. Dilema je da li da nabavljam FoC Grišu i Shock-a i naravno da li kupiti neku od Prime figura, tu posebno mislim na Megatrona koji po lepoti mi je jedna od najlepsih figura. Generalno odlaskom kod Vlade, sam shvatio da je Prime linija kao i crtani nešto što me je privuklo.
Razmisljam da batalim neko vreme CHUG jer kapiram da ce sve CHUG figura biti i MP figure kao sto je slucaj sa Viljem.*
*edit bu admin.
MP liniji će trebati minimum 10 godina da izbaci sve CHUG figure. Plus, CHUG je potpuno drugačiji koncept od MP-a (modernizovane verzije likova / likovi kao u G1, samo veći i sa dodatom artikulacijom).
Samo za 1. sezonu fali još bar 25 figura (Ironhide, Ratchet, Trailbreaker, Sunstreaker, Brawn, Cliffjumper, Jazz, Gears, Huffer, Mirage, Hound, Windcharger, Skyfire, Megatron u novoj skali, Reflector, insektikoni, konstruktikoni, Shockwave). Nek izbacuju po 5 figura godišnje, pa je to 5 godina...
Samo za 1. sezonu fali još bar 25 figura (Ironhide, Ratchet, Trailbreaker, Sunstreaker, Brawn, Cliffjumper, Jazz, Gears, Huffer, Mirage, Hound, Windcharger, Skyfire, Megatron u novoj skali, Reflector, insektikoni, konstruktikoni, Shockwave). Nek izbacuju po 5 figura godišnje, pa je to 5 godina...
A posto im znamo tempo nema sanse da izbacuju toliko, pogotovo sto se Datsun momenat sa tri lika/repainta nece ponoviti.
Danilko- Ambasador
Ljudi polakice, lepo je to sto pricate sa tolikom sigurnoscu ali Classicsi koliko sam video su dosta slicni MP-ovima, ne svi ali dosta njih. Danilo je sam rekao da ce Vili Classics biti dosta slican MP-u samo naravno bice pozabilan mnogo vise.
Ja imam dva osnova kriterijuma pri kupovini, lepota i koliko mi je znacio taj trans u mladosti kada sam gledao crtace. MP linija mi se bas zbog toga svidja sto pazljivo bira likova i drzi u neizvesnosti, nema mass produkcije. Oni su nesto kao premium kada pricamo o transima
Ja imam dva osnova kriterijuma pri kupovini, lepota i koliko mi je znacio taj trans u mladosti kada sam gledao crtace. MP linija mi se bas zbog toga svidja sto pazljivo bira likova i drzi u neizvesnosti, nema mass produkcije. Oni su nesto kao premium kada pricamo o transima
Gledam sad spisak šta mi je sve na preorderu i nije mi dobro koliko toga izlazi do kraja godine. Još uopšte nisam recimo uračunao Quantrona pošto izlati u avgustu a nisam siguran pre novembra da ću imati love za njega. A u oktobru počinje Takarina Legends linija, očekujem tu neke Generationse koje sam preskočio (npr Scoop) i neke repainte starijih figura (Cheetor, Dinobot). Bez obzira na AOE abominacije, realno je ovo odlična godina za kolekcionare -dobijamo tri vrhunska nova MP-a, dosta novih CHUGova i gomilu dobrih 3rd partija. Samo da je distribucija Hasbro figura malo bolja :/
Slazem se, odlicna godina za kolekcionare. Moje sledece nabavke ce biti MP Bumblebee, MP Wheeljack i na dobrom sam putu da prevagem da uzmem MP Magnusa, taman ce izaci tada kad pocnem da letim.
Danilko- Ambasador
A tek kombajneri sledece godine,haos - vise nema mesta za poteze ocajnika i preplacivanje figura
auh...kasnonocno rakijanje uzelo danak, pao izlet na eBay i s njim jedna opaka abominacija.....
HAJLAJC tretman cim sleti!
HAJLAJC tretman cim sleti!
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
Šta si opet udomio u svom bubariju
Cool Tables- Član kluba
- Broj poruka : 864
Datum upisa : 2011-12-29
Godina : 41
Sad kad mu stigne ROTF Devastator kojeg se ne seća da je u pijanom magnovenju kupio...
pa i on je bubolik, moze da prođe
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
ugh, prepali ste me.....al nakon brzinskog logina, ipak nije devastator.
Fiju
Iss, ne znam jesam li dozivio vece kolekcionarsko razocaranje+pljusku od te abominacije....kad je izletio onaj tizer klip na piramidi, i najavljena supreme figura, skoro iskocio van kozhe.
Kadli ono.........
Fiju
Iss, ne znam jesam li dozivio vece kolekcionarsko razocaranje+pljusku od te abominacije....kad je izletio onaj tizer klip na piramidi, i najavljena supreme figura, skoro iskocio van kozhe.
Kadli ono.........
divljasvinja- Broj poruka : 1157
Datum upisa : 2013-02-24
kad ono: tezi G1 Sideswipe nego ceo ROTF Devastator
meni lično, mnogo lagana figura za tu veličinu, a to mi ne uliva poverenje u pogledu kvaliteta plastike... a pride je mnogo ružan
meni lično, mnogo lagana figura za tu veličinu, a to mi ne uliva poverenje u pogledu kvaliteta plastike... a pride je mnogo ružan
kelebrimbor- Broj poruka : 1910
Datum upisa : 2014-03-24
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
TransFans Srbija - Forum prvog i jedinog kluba ljubitelja Transformersa u Srbiji (a i šire!) :: Glavne teme :: Kolekcije
Page 9 of 11